- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
benim saçlarımda ince telli üstne üstlük muzmin sarışınım ki sarışınlığın sınırı yok platin şimdi gümüş ben maske yapırum banyodan sonra fön köpüğü sürüp o şekilde şekil veriyorum ekstar bakım yağları felan ama çok yıprandığı için özel ürünler kulanmaya gayret ederimEvet kızlar dert ettim kendime işte. Şöyle uzun ve bakımlı şekilli saçlı kadınlara hastayım. Bakımsız değilim hatta kokoşum (eşim öyle diyor) ama saça gelince istediğim gibi değil. İnce telli saçlarım var, hemen şekli bozulan yapışan yağlanan...Uzun olunca toplamaktan başka bir şey yapamıyorum. Sonunda omuz hizasında kestirdim, bunda bile fiks modeller kullanıyorum ötesi yok. Evde binbir çeşit saç şekillendirici, düzleştirici dolu, cıks yapamıyorum ve vaktim de yok.
Sorma saçlı bayanlar sırlarınızı paylaşır mısınız?
Yani saçınızı açık bırakınca hiç bozulmadan kabarmadan tüm gün dayanıyor mu?ben bu isin genetik oldugunu dusunuyorum uzgunum(
yani ben o sinir oldugunuz kadin grubuna giriyorum ve emin olun tamamen genlerden geliyor bu saclar , ince telli saclar cok zor sekil aliyor maalesef pek bir seceneginiz yok gibi duruyor
Derdin benimle demekBu işin bir sırrı yok bacım, Allah vergisi. Allahın verdiği ince telli saça kul ne yapsın? :)
evetYani saçınızı açık bırakınca hiç bozulmadan kabarmadan tüm gün dayanıyor mu?
evet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
evet
hatta soyle soyliyim ben sacimi sadece yikadiktan sonra tararim bir daha da tarak surmem , yataktan bile dogal dalgali fon cektirmis gibi kalkiyorum
yani tamamen genetik bu olay , kendimi bildim bileli boyle saclarim , dusta yaptigim bakim haricinde hicbir sey surmem , taramam , kurutmam
Keratin iyice söndürmez mi saçımı? Tel tel kabarıyor zaten. Sönüyor yapışıyor. Kuru şampuanla diplerini biraz kaldırabiliyorum o kadar.
ahhaa turnam napim yaw valla dogustan geliyo yapacak bisi yok
ahhaaa bence de sevinin ve kabullenin , sucu genlere atinSevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi, en azından beceriksiz değilmişim ona sevineyim bari(züğürt tesellisi )
Zayıf ve yıpranmış saç tellerine botox yapıyor dolduruyor. Jöleli gibi kafaya yapışmıyor sadece elektriği alıyor.Keratin iyice söndürmez mi saçımı? Tel tel kabarıyor zaten. Sönüyor yapışıyor. Kuru şampuanla diplerini biraz kaldırabiliyorum o kadar.
o toparliyor merak etme :) bebeler buyuyunce eski haline donerBencede Allah vergisi.. benim onceden cok gurdu.. oyle gurduki tokalar kirilirdi o derece:) ama sonra dokulmeye basladi maslesef.. gebelikler dogumlar stres azaldi tabii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?