derdim sevgilim

erkek arkadaşımla 6 aydır beraberiz, 1 ayı ayrı geçirdik, yapamadık barıştık..
sonrasın da ise instagram ve facebook hesaplarımızı kendi isteği üzerine kapattık. bizzat benim instagram hesabımı kendisi kapattı.
neredeyse 1 aydır kapalı

şunu da söylemek isterim ki neredeyse 1-2 haftadır kavga edip duruyoruz.
aramızda mezhep farklılıkları var. ben aleviyim o sunni..
kıyafetlerime karışır, kısa giyinmemden hoşlanmaz, tayttan nefret eder.
ama elinden geldiğince ılımlı bir şekilde söyler bunu.
alttan alttan yapar yapacağını, kavga gürültü etmeden, kırmadan incitmeden

neyse konu ise bugün kendisi instagram hesabı açmamı ve sadece ikimizin fotograflarını koyacağını söyledi.
çok masumca çekilmiş öpüşürken bir fotomuz var
kendisi bu fotoğraf için, aman ha ablalarına gösterme o özelimiz bizim demişti (hayır yani bize özel olanı kimse ile paylaşmam zaten)
hatta o masum foto için olur da ailesinden birisi görür diye telefonuna kilit koyduğunu söylemişti.
şimdi ise o fotolarımızı instagrama koymayı düşünüyormuş!
bilmem kaç beğeni alırmış, söylediği an beynimden vurulmuşa döndüm, kalbimi incitti ve onu söylediğinden beri beni sahiplenmediğini düşünüyorum.
belki yanlışım, belki hassas davranıyorum bilmiyorum ama bi yol göstermenizi istiyorum.
ki kendisi kardeşi olsa ve böyle birşeyi yapsa ortalığı yıkar, hadi diyelim o fotolarımızı akrabalarımdan biri gördü ne düşünür? annem ve ablalarım dışın da bu ilişkiyi bilen yok.
danışacağım kimse yok, arkadaşlarıma anlatamam.

belki ben büyütüyorum , belki yanlışım ama bunun yanlış olduğunu düşüyorum.. hayır yani başkaları bizim fotoğraflarımızı görse nolacak ki, o kadar görülmesini istese eşe dosta ilan ederiz. whatsappdan profil fotosu yaparız, facebook'a yükleriz. ne biliyim. kafam durmuş gibi , onada nasıl davranacağımı bilmiyorum..

ki söyledikten sonra kendisi de bunun yanlış olduğunu söyledi ama bunu söylemesi ve bana teklif etmesi bile kalbimi incitti, kırdı..
Kıskançlık güzel şey keşke aşırıya kaçılmasa :işsiz:. Benimde eşim şuan böyle giyme yapma gitme gelme. Sevgiliyken pek böyle değildi. Sizinkini düşünemiyorum evlenirseniz nefes aldırtmaz heralde..
Ayrıca sosyal medyaya öyle bir foto atmak gayet mantıksız. Insanın özel sayabileceği bir fotograf ve kimsenin bunu beğenmesine ihtiyacınız yok. Zaten böyle özel bir fotoyu paylaşmak istiyorsa size saygısı yok.
Umarım herşey güzel olur hakkınızda ama açın gözünüzü derim. :110:

hayat tecrübelerle yasanıyor canım önemli olan senin zarar görmemen

hayatta kimse senden daha değerli değil

hiç taviz verme dik dur ve kendine saygını yitrmemek için karşı tarafta yanlış bişey görüyorsan patır patır söyle

bir ömür canın yanacagına bir kere yanar

ne güzel söylemişsiniz. evet kimse benden değerli değil.
ayrılmak aklımda. bugün olmazsa bile yarın ayrılacağımıza eminim, çünkü severken benim isteklerim hiç yok. hep o hep o

Kıskançlık güzel şey keşke aşırıya kaçılmasa :işsiz:. Benimde eşim şuan böyle giyme yapma gitme gelme. Sevgiliyken pek böyle değildi. Sizinkini düşünemiyorum evlenirseniz nefes aldırtmaz heralde..
Ayrıca sosyal medyaya öyle bir foto atmak gayet mantıksız. Insanın özel sayabileceği bir fotograf ve kimsenin bunu beğenmesine ihtiyacınız yok. Zaten böyle özel bir fotoyu paylaşmak istiyorsa size saygısı yok.
Umarım herşey güzel olur hakkınızda ama açın gözünüzü derim. :110:

evet hepimiz aynı kanıdayız ama ona göre konu kapandı
çünkü ben söylene kadar yaptığının yanlış olduğunun farkında bile değil..

ne güzel söylemişsiniz. evet kimse benden değerli değil.
ayrılmak aklımda. bugün olmazsa bile yarın ayrılacağımıza eminim, çünkü severken benim isteklerim hiç yok. hep o hep o

evet hepimiz aynı kanıdayız ama ona göre konu kapandı
çünkü ben söylene kadar yaptığının yanlış olduğunun farkında bile değil..
Anladıysa ne güzel sevindim senin adına.:)

Benim de erkek arkadasimla mezhep farkliligimiz var hatta bununla ilgili konu acmistim ve kapatilmisti editleyebilirsin istersen o kismi kapanmamasi icin.
Soylediklerinin mezhep farkliligiyla hicbir alakasi yok. Boyle bir oneriyi bile bir erkek nasil getirebilir hayret ettim! Cok begeni alir falan ne demek agzinin payını verseydin! Hic hos bulmadim davranisini.
Facebook kapatna muhabbetini biz de yasadik cunku mesaj atanlar vs oluyor sen bisey yapmasan da rahatsiz oluyorlar. Bence cok da problem degil bi sure sonra ben de kapatmistim gerekli degil. Instagramda bi problem yok ama herkes mesaj atamiyor. İstediğini ekler cikarirsin.

Kendisinden ayrıldım kızlar ama kesinlikle bambaşka bi sebepten, beyfendi benle beraberken facebook'dan başka kızlara asılmış. Sonra da utanmadan saf ayağına yatıyor. Bitti. Iyi de oldu. Içim çok rahat. Umarım bi daha barışmak olmaz..

Back
X