Derdim var bölümü bazılarını olmayan dertlerin sahibi yaptı ☺

Duygu_kaan

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
486
1.007
18
41
Çok dikkat ediyorum son 1 haftadir eşlerle ilgili konu açan açana. . Biri eşim aldatiyo diyo biri telefonuna mesaj geldi yada çağrı geldi sakladı diyo.. aradan 1 2 gün geçiyo hoop başka hatun acaba eşim beni aldatıyormu diye konu açıyor, ben artık bazı adamlara gerçekten üzülmeye başladım eşleri yada sevgilileri burada üye ve konular okuya okuya paronaya olup beylere yok yere saran hatunlar ve kendilerine dert arayan eşlerine yada sevgililerine acaba gözüyle bakan hatunlar var diye düşünüyorum bazen.. haksizmiyim yani Konuları okuya okuya hiç acaba dediğiniz sonrada yok yaa kendine gel dediğiniz oldumu hiç?

Biriiiiinç
Yemin ediyorum artık sevgilimin her şeyinden şüphelenir oldum çocuğun hicbir sucu yok

Dimi ama yaaa ☺ tamam tedbiri elden bırakmamak lazim ama bazen bitirme derecesne getiren bunaltan sıkan olmayan seyi olmus gibi yapan paronayaya kadar gidebilecek durumlar oluyo ☺

Siteyi ilk takip etmeye başladığım zamanlar hayattan soğumuştum Hani bir arkadaşının derdini dinlersin için şişer ya aynen öyle. Zaman zaman okuduğum şeylerden fazlasıyla etkilenip kendi kendime sorun çıkarıyordum. Gel zaman git zaman bunların sebebinin okuduklarımdan fazlaca etkilendiğim olduğunu anlayıp, senin dediğin gibi kendime sık sık “kendine gel, bu senin hayatın değil” demeye başladım. Şimdi o kadar umursamıyorum açıkcası, beni derinden etkileyen birkaç konu hariç.

Haklısınız valla okuya okuya aaa benim kocamda böyle o da beni sevmiyor mu diye düşünüyor insan dün hatta mesaj yazmıştım kocamin sevgisini hissedemiyorum diyen birine benimki de öyle diye aradan 10dk geçmedi eşimden mesaj geldi seni seviyorum diye kendimden utandım:) ve fazla sarmamaya karar verdim

hic supheyr dusmedim
supheye dusenin de kendine , esine ve iliskisine guveni olmadigini dusunuyorum

belki de aldatilmaktan korkmadigim icin boyle hissediyorum bilemiyorum ama bence hayatta cok daha buyuk dertler var esim aldatsa en fazla bosanirim ama dedigim gibi kendime de ona da iliskimize de guveniyorum , bu guven hissi olmazsa evli kalamam zaten

Ovvv 2013 diyosunuz yanii ☺ evet ben yeniyim daha☺
Paranoyaklığa yatkın insanı paranoyak ediyor olabilir

Ama aynı bu şekil gezen genç kızlarımızı, kemalim yapmaz diyen kadınlarımızı biraz uyanık olmaya davet ediyor daha çok.

sadece eşmi acaba olmayan dertleri olan gibi gösteren evine ayda yılda bir kaynansı gelecek diye dert edenler yeni tanıdığı arkadaşı paradan bahsediyomuş hesabı kilitliyomuş diye dert edenler annesinin giyimi yüzünden klası sarsılanlar bacak acanlar varda var yani kendimi çok dengeli ve aşırı fedakar hisediyorum bende buradaki konular yüzünden ben neden problem etmiyorum diye sorgulamaya başladım

Eklemeyi unutmuşum canım çok haklısın aynen çook haklısın. Bende katılıyorum.
Hiç burayı okuyup okuyup şüpheye düşmedim, adama sarmadım.
Yapan kendine yapar, boynuna tasma taksamda yapmak isteyen her türlü yapacak.

Gel zaman git zaman bunların sebebinin okuduklarımdan fazlaca etkilendiğim olduğunu anlayıp, senin dediğin gibi kendime sık sık “kendine gel, bu senin hayatın değil” demeye başladım.
Ha ama dün bir aydınlanma yaşadım. Gün içinde fazla konuşamıyoruz zaten, o konuştuğumuz kısa süreyi de kavga gürültüyle geçirmek hiç bir ise yaramıyormuş. Hep oradan kaybetmişim. Neyse bir yerden başlamak lazım değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…