- Konu Sahibi Duygu_kaan
-
Vallahi kaç gündür bunu düşünüyorum psikolojim bozuldu eşime şüpheyle bakıyorum..yada yakin cevremde kesin böyle dir diye diye beynimi yiyorum.Çok dikkat ediyorum son 1 haftadir eşlerle ilgili konu açan açana. . Biri eşim aldatiyo diyo biri telefonuna mesaj geldi yada çağrı geldi sakladı diyo.. aradan 1 2 gün geçiyo hoop başka hatun acaba eşim beni aldatıyormu diye konu açıyor, ben artık bazı adamlara gerçekten üzülmeye başladım eşleri yada sevgilileri burada üye ve konular okuya okuya paronaya olup beylere yok yere saran hatunlar ve kendilerine dert arayan eşlerine yada sevgililerine acaba gözüyle bakan hatunlar var diye düşünüyorum bazen.. haksizmiyim yani Konuları okuya okuya hiç acaba dediğiniz sonrada yok yaa kendine gel dediğiniz oldumu hiç?
Ovv siz fazla takilmayin dert etmeyin hayatinizi huzursuz etmeyin bosverin. . Tadini cikarin evliliginizin hayirli olsun bu arada ..Vallahi kaç gündür bunu düşünüyorum psikolojim bozuldu eşime şüpheyle bakıyorum..yada yakin cevremde kesin böyle dir diye diye beynimi yiyorum.ve daha 3 aylık evliyim
Durup dururken böyle olmuyorumO sevisme konusu apayrı zaten ☺ hele bir konu var "yine esime ilgili" diye hatun surekli esini arastirma ve bisi bulma cabasinda bulamadikca sinir oluyor. . Paronaya olmussunuz diyorum ben ne haldeyim sen biliyomusun diyor. . Adam bisi yapmiyor yani anlattigina gore amaa kadin surekli agliyor. ...
Benim ki tam tersi! Burdaki konulari okuya okuya esimi opup basimin ustune koyuyorum ters tepti zaar
Hosgeldiniz ☺Durup dururken böyle olmuyorum
Size paranoya gibi gelebilir
Saçma da gelebilir
Ama sizin saçma bulduğunuz konu yüzünden günlerdir kötüyüm
İster İnan'ın ister inanmayın
Ben de bazen benimki melekmis diyorum.Benim ki tam tersi! Burdaki konulari okuya okuya esimi opup basimin ustune koyuyorum ters tepti zaar
Hoşbuldum daHosgeldiniz ☺
Çok teşekkür ederim:)Ovv siz fazla takilmayin dert etmeyin hayatinizi huzursuz etmeyin bosverin. . Tadini cikarin evliliginizin hayirli olsun bu arada ..
Canim bak gercekten kendine bide bizim gozumuzden bak ve actiginiz konulara bak hep esini arastirma ve telefonuna bakma derdindesin.. seni sakinlestirip rahatlatmaya calistik ama yok sen surekli bi arastirma ve olmayan seyi olmus gibi gorme cabasindasin.. Inan seni endine getirmek icin yorum yapiyoruz sana..Hoşbuldum da
Ben burda kaç gündür dert yanıyorum
Siz paranoya diyorsunuz
Benim ki tam tersi! Burdaki konulari okuya okuya esimi opup basimin ustune koyuyorum ters tepti zaar
Burdaki aldatma konularını okurdum ama hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi. Başıma gelene kadarÇok dikkat ediyorum son 1 haftadir eşlerle ilgili konu açan açana. . Biri eşim aldatiyo diyo biri telefonuna mesaj geldi yada çağrı geldi sakladı diyo.. aradan 1 2 gün geçiyo hoop başka hatun acaba eşim beni aldatıyormu diye konu açıyor, ben artık bazı adamlara gerçekten üzülmeye başladım eşleri yada sevgilileri burada üye ve konular okuya okuya paronaya olup beylere yok yere saran hatunlar ve kendilerine dert arayan eşlerine yada sevgililerine acaba gözüyle bakan hatunlar var diye düşünüyorum bazen.. haksizmiyim yani Konuları okuya okuya hiç acaba dediğiniz sonrada yok yaa kendine gel dediğiniz oldumu hiç?
AnlıyorumCanim bak gercekten kendine bide bizim gozumuzden bak ve actiginiz konulara bak hep esini arastirma ve telefonuna bakma derdindesin.. seni sakinlestirip rahatlatmaya calistik ama yok sen surekli bi arastirma ve olmayan seyi olmus gibi gorme cabasindasin.. Inan seni endine getirmek icin yorum yapiyoruz sana..
Çok dikkat ediyorum son 1 haftadir eşlerle ilgili konu açan açana. . Biri eşim aldatiyo diyo biri telefonuna mesaj geldi yada çağrı geldi sakladı diyo.. aradan 1 2 gün geçiyo hoop başka hatun acaba eşim beni aldatıyormu diye konu açıyor, ben artık bazı adamlara gerçekten üzülmeye başladım eşleri yada sevgilileri burada üye ve konular okuya okuya paronaya olup beylere yok yere saran hatunlar ve kendilerine dert arayan eşlerine yada sevgililerine acaba gözüyle bakan hatunlar var diye düşünüyorum bazen.. haksizmiyim yani Konuları okuya okuya hiç acaba dediğiniz sonrada yok yaa kendine gel dediğiniz oldumu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?