- Konu Sahibi Duygu_kaan
-
K.k nin etkisi var gercekten:)) ben bekarim mesela biriyle gorusurken bazi seylerden dolayi devam edip etmeme konusunda kararsiz kaliyorum. Buraya konu aciyorum ertesi gün bitirmis oluyorumO sevisme konusu apayrı zaten ☺ hele bir konu var "yine esime ilgili" diye hatun surekli esini arastirma ve bisi bulma cabasinda bulamadikca sinir oluyor. . Paronaya olmussunuz diyorum ben ne haldeyim sen biliyomusun diyor. . Adam bisi yapmiyor yani anlattigina gore amaa kadin surekli agliyor. ...
Son bir haftadır böyle değil ki, 2013’ten beri burdayım hep aynı.
Sen yenisin galiba
çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı.
şimdi meselam dert olayını çok garıştırdılar.
ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu.
meselam herkesin hayatına kimse garışamaz.
ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil dert edinirin, bu bayan şu şekkil dert edinir, şu şekkil dert ediinir
ha hiç kimse kimseye karışmaya bi' hakkı yok, özgürlüğü bidir.
ha dertler gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir.
eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.)))[/QUO
ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil dert edinirin, bu bayan şu şekkil dert edinir, şu şekkil dert ediinir
ha dertler gurban olduğum ya resulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir.
eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.)))
Ahahhaha ne güldüm amaaa
eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.)))
Kesin kocana,kociskom diyosundur. Suphelenmissek var bildigimiz yeğen.
Hahhaha yazarken bende cok guldumbak ya yazamadım gülmekten elim oraya buraya basmış
Hahhaha yazarken bende cok guldum)))
Bende severim bazi videolar cok komik oluyor zaten insanin aklina geliyor olur olmaz yerlerde bide.Bitanesi var mesela hala komik geliyor.Bide ben çok normal hayatta kullanıyorum böyle internetteki komiğime giden şeyleri falan kendim gibi gordum baya güldüm . Bende arada evde ailecek çay içerken EV-LE-NE-CEMM vermezseniz gaçacam bana talip var biri diye bağırıyorum
Bende severim bazi videolar cok komik oluyor zaten insanin aklina geliyor olur olmaz yerlerde bide.Bitanesi var mesela hala komik geliyor.
Benim moral ziffir ziffir ziffir..sana telefon alacam,seni opecem:)))))
Ben bu mesajı yok etmeliyim çünkü gerçekten bugün bütün bu şüpheleri sildi kafamdan. Sadece onu bu kadar uzdugume pismanimBiriiiiinç
Yemin ediyorum artık sevgilimin her şeyinden şüphelenir oldum çocuğun hicbir sucu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?