Derdim var bölümü bazılarını olmayan dertlerin sahibi yaptı ☺

Kendimi alıntılayarak yorumuma ekleme yapmak istiyorum:)

Bu yazdıklarımı sadece eşten, sevgiliden şüphelenme anlamında yazmadım. Mesela bir üyenin çocuğu hasta di mi, okuyup karalar bağlıyorum. Veya tek başına yaşam mücadelesi veren kadınları okuyup onlar namına üzülüyorum. Yani ben yıllardır sırf insanlığa olan inancımı hepten yitirmeyeyim diye haber bile seyretmiyorum. Halbuki buradaki konuların çoğu üçüncü sayfa haberi niteliğinde. Yani eğer benim gibi fazlaca hassas ve empati kabiliyeti yüksek bir insansanız burada okuduğunuz şeylerden etkilenmemek mümkün değil. Hani kabus görürsün bütün gününü etkiler ya. Onun gibi oluyor

Valla hassasim etkileniyorum okudugumda ama sevgilime sarmiyorum yada acabami diye dusunmuyorum ☺ ama gercekten ozellikle bikac uye dikkat cekti bende.. bir konuya yorum yapiyor aradan 2 gun geciyor esim beni aldatiyormu diye hoop konu aciyor

bende sadece anne sorunu olan uyelerden etkileniyorum , onlari simsiki sarasim geliyor , esim bile kiziyor bazen cok etkileniyorsun okuma su hikayeleri diye ama nedense benimde hassas noktam o

bende sadece anne sorunu olan uyelerden etkileniyorum , onlari simsiki sarasim geliyor , esim bile kiziyor bazen cok etkileniyorsun okuma su hikayeleri diye ama nedense benimde hassas noktam o
Bende de var öyle hassas konular. Şimdi burada gündeme getirip tekrar açmış gibi olmayayım ama mesela 1sen’in konusundan (mahsus etiketlemiyorum kadını rahatsız etmeyeyim durduk yere) çok etkilenmiştim, eşime bile anlattım, o da “vay be” diyerek dinledi. Ne bileyim evladını kaybeden üyeler falan var. Bilen bilir. Üzülüyorum doğal olarak.

Dertler paylaştıkça azalıyor bu bir gerçek ama dertsiz tarafı dertlendirdikleri de bir gerçek. Gene de hastasıyız sitenin

1seni bende cok nerak ediyorum , bende cok etkilenmistim ondan
yani evet bagimlilik yapiyor gercekten burasi

benim eşime daha da bağlanmamı sağladı
ne adamlar varmış dedim okudukca....
kendi sitem ettiğim şeylerin gereksiz oldugunu daha da iyi anlıyorum

hayır canım kendini tamamlayamamış kadınlarımız var. tüm sorun bundan kaynaklanıyor. özgüven problemi hepsi..

Tam tersi. Nişanlimin yakinda bana evrenin bir hediyesi olduğuna inancam.
Bende burda okuyup okuyup kvye gicik kapıyorum ama...

Esleriyle ilgili konu acanlara bisey diyemiyorum. Ama sanki dertmis gibi buraya konu acip burayi mesgul eden bi cok kisi var. (Mesela sevgilim sevismek istiyor konusu gibi) Boyle oldugu zaman da asil derdi olan kisilerin dertleri de pek okunmuyor.

Esleriyle ilgili konu acanlara bisey diyemiyorum. Ama sanki dertmis gibi buraya konu acip burayi mesgul eden bi cok kisi var. (Mesela sevgilim sevismek istiyor konusu gibi) Boyle oldugu zaman da asil derdi olan kisilerin dertleri de pek okunmuyor.
O sevisme konusu apayrı zaten ☺ hele bir konu var "yine esime ilgili" diye hatun surekli esini arastirma ve bisi bulma cabasinda bulamadikca sinir oluyor. . Paronaya olmussunuz diyorum ben ne haldeyim sen biliyomusun diyor. . Adam bisi yapmiyor yani anlattigina gore amaa kadin surekli agliyor. ...

Ben bazen guluyorum bazi konulara, bazen yoo artik diyorum , bazen oldukca uzuluyorum konu sahibine ve konuyu takip ediyorum yeni gelsimeler varmi diye.. veeeeee kayinvalide olaylari yuzunden bazen evlilikten soguyorum ☺

Yapmayan erkek yoktur yada cesaret edemeyen erkek vardır diyorum ve uyanık olun uyanık mesudeleşmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…