- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi Duygu_kaan
-
Kendimi alıntılayarak yorumuma ekleme yapmak istiyorum:)Siteyi ilk takip etmeye başladığım zamanlar hayattan soğumuştumHani bir arkadaşının derdini dinlersin için şişer ya aynen öyle. Zaman zaman okuduğum şeylerden fazlasıyla etkilenip kendi kendime sorun çıkarıyordum. Gel zaman git zaman bunların sebebinin okuduklarımdan fazlaca etkilendiğim olduğunu anlayıp, senin dediğin gibi kendime sık sık “kendine gel, bu senin hayatın değil” demeye başladım. Şimdi o kadar umursamıyorum açıkcası, beni derinden etkileyen birkaç konu hariç.
Ben de sene 2013 ten beri burdayım bu gözler neler okudu gördü ama faturayı kimseye kesmedik ^^
Valla hassasim etkileniyorum okudugumda ama sevgilime sarmiyorum yada acabami diye dusunmuyorum ☺ ama gercekten ozellikle bikac uye dikkat cekti bende.. bir konuya yorum yapiyor aradan 2 gun geciyor esim beni aldatiyormu diye hoop konu aciyorKendimi alıntılayarak yorumuma ekleme yapmak istiyorum:)
Bu yazdıklarımı sadece eşten, sevgiliden şüphelenme anlamında yazmadım. Mesela bir üyenin çocuğu hasta di mi, okuyup karalar bağlıyorum. Veya tek başına yaşam mücadelesi veren kadınları okuyup onlar namına üzülüyorum. Yani ben yıllardır sırf insanlığa olan inancımı hepten yitirmeyeyim diye haber bile seyretmiyorum. Halbuki buradaki konuların çoğu üçüncü sayfa haberi niteliğinde. Yani eğer benim gibi fazlaca hassas ve empati kabiliyeti yüksek bir insansanız burada okuduğunuz şeylerden etkilenmemek mümkün değil. Hani kabus görürsün bütün gününü etkiler ya. Onun gibi oluyor
Eklemeyi unutmuşum canım çok haklısın aynen çook haklısın. Bende katılıyorum.
Hiç burayı okuyup okuyup şüpheye düşmedim, adama sarmadım.
Yapan kendine yapar, boynuna tasma taksamda yapmak isteyen her türlü yapacak.
bende sadece anne sorunu olan uyelerden etkileniyorum , onlari simsiki sarasim geliyor , esim bile kiziyor bazen cok etkileniyorsun okuma su hikayeleri diye ama nedense benimde hassas noktam oKendimi alıntılayarak yorumuma ekleme yapmak istiyorum:)
Bu yazdıklarımı sadece eşten, sevgiliden şüphelenme anlamında yazmadım. Mesela bir üyenin çocuğu hasta di mi, okuyup karalar bağlıyorum. Veya tek başına yaşam mücadelesi veren kadınları okuyup onlar namına üzülüyorum. Yani ben yıllardır sırf insanlığa olan inancımı hepten yitirmeyeyim diye haber bile seyretmiyorum. Halbuki buradaki konuların çoğu üçüncü sayfa haberi niteliğinde. Yani eğer benim gibi fazlaca hassas ve empati kabiliyeti yüksek bir insansanız burada okuduğunuz şeylerden etkilenmemek mümkün değil. Hani kabus görürsün bütün gününü etkiler ya. Onun gibi oluyor
Bende de böyle bir etki yaptıBenim ki tam tersi! Burdaki konulari okuya okuya esimi opup basimin ustune koyuyorum ters tepti zaar
Bende de var öyle hassas konular. Şimdi burada gündeme getirip tekrar açmış gibi olmayayım ama mesela 1sen’in konusundan (mahsus etiketlemiyorum kadını rahatsız etmeyeyim durduk yere) çok etkilenmiştim, eşime bile anlattım, o da “vay be” diyerek dinledi. Ne bileyim evladını kaybeden üyeler falan var. Bilen bilir. Üzülüyorum doğal olarak.bende sadece anne sorunu olan uyelerden etkileniyorum , onlari simsiki sarasim geliyor , esim bile kiziyor bazen cok etkileniyorsun okuma su hikayeleri diye ama nedense benimde hassas noktam o
1seni bende cok nerak ediyorum , bende cok etkilenmistim ondanBende de var öyle hassas konular. Şimdi burada gündeme getirip tekrar açmış gibi olmayayım ama mesela 1sen’in konusundan (mahsus etiketlemiyorum kadını rahatsız etmeyeyim durduk yere) çok etkilenmiştim, eşime bile anlattım, o da “vay be” diyerek dinledi. Ne bileyim evladını kaybeden üyeler falan var. Bilen bilir. Üzülüyorum doğal olarak.
Dertler paylaştıkça azalıyor bu bir gerçek ama dertsiz tarafı dertlendirdikleri de bir gerçek. Gene de hastasıyız sitenin
benim eşime daha da bağlanmamı sağladıÇok dikkat ediyorum son 1 haftadir eşlerle ilgili konu açan açana. . Biri eşim aldatiyo diyo biri telefonuna mesaj geldi yada çağrı geldi sakladı diyo.. aradan 1 2 gün geçiyo hoop başka hatun acaba eşim beni aldatıyormu diye konu açıyor, ben artık bazı adamlara gerçekten üzülmeye başladım eşleri yada sevgilileri burada üye ve konular okuya okuya paronaya olup beylere yok yere saran hatunlar ve kendilerine dert arayan eşlerine yada sevgililerine acaba gözüyle bakan hatunlar var diye düşünüyorum bazen.. haksizmiyim yani Konuları okuya okuya hiç acaba dediğiniz sonrada yok yaa kendine gel dediğiniz oldumu hiç?
Çok dikkat ediyorum son 1 haftadir eşlerle ilgili konu açan açana. . Biri eşim aldatiyo diyo biri telefonuna mesaj geldi yada çağrı geldi sakladı diyo.. aradan 1 2 gün geçiyo hoop başka hatun acaba eşim beni aldatıyormu diye konu açıyor, ben artık bazı adamlara gerçekten üzülmeye başladım eşleri yada sevgilileri burada üye ve konular okuya okuya paronaya olup beylere yok yere saran hatunlar ve kendilerine dert arayan eşlerine yada sevgililerine acaba gözüyle bakan hatunlar var diye düşünüyorum bazen.. haksizmiyim yani Konuları okuya okuya hiç acaba dediğiniz sonrada yok yaa kendine gel dediğiniz oldumu hiç?
O sevisme konusu apayrı zaten ☺ hele bir konu var "yine esime ilgili" diye hatun surekli esini arastirma ve bisi bulma cabasinda bulamadikca sinir oluyor. . Paronaya olmussunuz diyorum ben ne haldeyim sen biliyomusun diyor. . Adam bisi yapmiyor yani anlattigina gore amaa kadin surekli agliyor. ...Esleriyle ilgili konu acanlara bisey diyemiyorum. Ama sanki dertmis gibi buraya konu acip burayi mesgul eden bi cok kisi var. (Mesela sevgilim sevismek istiyor konusu gibi) Boyle oldugu zaman da asil derdi olan kisilerin dertleri de pek okunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?