T tinkiminki Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2011 131 6 46 Diğer 13 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi distancee #121 ütopya...yok böyle insan....olmamalı da zaten..insan dediğin sorunları kabul ederek değil sorunların nedenini arayıp onları çözmeye çalışarak gelişir...insanlık tarihi böyle oluşmuştur...
ütopya...yok böyle insan....olmamalı da zaten..insan dediğin sorunları kabul ederek değil sorunların nedenini arayıp onları çözmeye çalışarak gelişir...insanlık tarihi böyle oluşmuştur...
sevimistanbul Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2010 821 3 0 İstanbul 14 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi distancee #122 Bakış açısı herşeydir!!!. Gerektiğinden kibar ol!!!, Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten!!!!. altın cümleler..
Bakış açısı herşeydir!!!. Gerektiğinden kibar ol!!!, Tanıdığın herkes kendi savaşını yaşamakta zaten!!!!. altın cümleler..
denge Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Eylül 2011 3 0 36 İstanbul 23 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi distancee #123 ben bunu yapamam. herzaman yapamam yani. bi insan ne kadar güçlü olursa olsun, onun da zayıf düştüğü anlar mutlaka oluyo hayatta.
ben bunu yapamam. herzaman yapamam yani. bi insan ne kadar güçlü olursa olsun, onun da zayıf düştüğü anlar mutlaka oluyo hayatta.
eryurt Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2010 63 0 86 Sivas 2 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi distancee #124 gercekten böyle bir insan olmak isterdim