Derdim var demeden nce okuyun

Insanı kısa bir an için evet ya diyip ama 5 dakika sonrasında tekrar gerçek zor hayata döndüren bi yazı.. Bir anlık mutluluk gibi..

buradaki saç hayatımızda neyi temsil ediyor, bakış açım ona göre değişir, saçıyla başıyla uğraşmayı seven de vardır sevmeyende, ona göre hayattaki olumlu veya olumsuz yönlerini temsil etmesi kişiye göre değişir, ben bi anlam veremedim mantıksız, biraz boşvermiş insanlara göre

bu yazıyı annem kemoterapi alırken ona okumuştum..

çok güzel yazı ama ben poliyana olsam ne olur
etrafımdakiler kafanda saç kalmamış der yine moralimi bozarlar

aynen katılıyorum sana

merhaba ben yeni katılıyorum aranıza aslın da tesadüfen oldu benim derdim polyanacılık deyil gercek yaşam tabikide pozitif düşünmeye çalışıyorum nekadar başarılıyım onu bilemem ama her kez gibi maddi sıkıntılarım var ben intetrnet üzerinden iş arıyorum nasıl bulucam bilmiyorum ev de çalışmakm istiyorum dışarda çalışma imkanım yok acaba evde internetten parakazananız varmı? varsa ben hangi siteden bulurum?

Hayatım boyunca pozitif düşünmeye çalıştım ama bu kadar hayalperest olamam herhalde...

Polyanna'yı dağa kaldırmışlar oooohhhh ne güzel dağ havası, kuşlar.. böcekler... demiş...!

begendım yahuuuu elıne saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…