Derdim var demeden nce okuyun

hayat boşbuş kızlar..benim eşim 3 hafta önce vefat etti. 14 aylık birde bebeğim var. salak gibi oldum.sallayın bütün dertleri.ölüm olmasın.gerisi halloluyor.

ah ah suanda öle biri olmak isterdim kafamdaki bütün soruınları dertlerimi kendimce çözemediğim problemlerimi bir cırpıda sili versem hayatımdan bütün kötü düşünceleri cıkartsam ama nerde takmaktan baska bişi yapmıyorum ki ben olan yine bana oluyo sağlığımdan oluyorum kimseye bişi olmuyo herkes halinden memnun ama bide bana sor:sinifsinif:

güzel bir yazı ama fazla hayalperest, asla bu kadar iyimser olamadım, olanı da görmedim :gitme:
yahu sen iyimser olsan karsindaki seni kullaniyor kötü olucam diyor bünyem kaldirmiyo. muhakkak mutsuz edecek biri cikiyo. sen istedigin kadar mutluluk rolünü oyna gercekler yüzüne tokat gibi vuruluyor. insanlar aci vermekten zevk duyar hale gelmis. kimse kimseyi sallamiyor. olan saf ve temiz kalpli insanlara oluyor.eyvahedigeldismile
bende kötü olayim bir saniyekötükedihüso yakistimi kizlar?

çoook güzel bi yazı canım çok beğendimopuyorumnanaktan

lekelerim var yıllardır kolumda...olsun beni sevcek olan onlarıda kabullenir hem her güzelin bi kusuru vardır

kasık bölgemde de lekeler oluştu...olsun burdan öğrendiğim yöntemleri deneyip yok edebilirim

yüzümde beyaz lekeler çıktı...olsun belki çözümü vrdır yoksada fondöten pudra kapatıcı niye icat edilmişyerimseniben

ne yazıkki insanlar karşılaştıkları durumları irdelemeden sonuca ulaşmadan yakasını bırakamıyor sorunlarının. onun için gerçek hayatta karşılaşabilecek bir durum değil anlatılan öykü. ama öyle olsa ne güzel olurdu hayat...

çok güzel canım kibar olmak insanın elinde değil bir tamam kibar olucam dersin ama biri gelir sinirlendirir...o verdiğin kibar olucam sözü ortadan kaybolur ve yerine çıldırmış kaba biri gelirr..insanlık haliiii işteee

evet bende böyle olmak ısterdım ama hayat ınsanı bazen okadar bunaltıyo kı asla boyle olamam zaen ınsanların cogu da sınır stres ten hasta olmuyo mu yıne de kendımızı düzeltmek ıcın de olsa guzel bır paylsım tesekkurler:çok üzgünüm:

çok etkileyici bir hikaye.. keşke hepimiz böle olumlu baksak yaşama...

Himmm, ama böyle olmak demek biraz da kendini kandirmak demek degil midir sizce?

Önemli olan bence gerceklerden kacip, gercekleri görmemek degildir..marifet gercekleri

oldugu gibi kabul etmeyi ve onlarla mutlu olmayi ögrenmektir..basinda tek tel sacin

oldugunu görmezden gelmek, yerine evet kelim ama yine de güzelim...herkes sacli
olmak zorunda degil kardesim demek , olaya espirili bir sekilde yaklasmak ve kendinle dalga gecebilmeyi ögrenebilmekdir.

bence insan zorluk bile cekerse hayatta Allaha siginmali,o insani görüyor,yeter ki biz kalbimizi ferrah ve temiz tutalim...
Ölümlü dünyada geriye bakinca sadece insanin iyilikleri yanina kar kaliyor!!!

Düsmez kalkmaz bir Allah.

kopyala yapıştır yapsam olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…