Derdim var diyenler bunu okuyun!

Allah şifa versin. dünyadaki her türlü hastalığın bir tedavisi varmış. inş. en yakın zamanda tedavisi bulunup tedavi olur....

allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ki sizde daha konduramıyorsunuzdur.

rabbim acil şifalar versin

Allahım acil şifalar versin annenize..
Sizlere de dayanma gücü...

umarım dualarınız kabul olur ve
anneniz sağlıcakla, kızının düğününü oğlunun nice mezuniyetlerini görme doyasıya kutlama imkanı bulur...

çok geçmiş olsun...

Anneciginize Allah acil şifalar sizlerede dayanma gücü versin.
İnşşallah herşey düzelir hastalıgı çok yavaş seyreder.

zor hem de çok zor bir durum
Ama Allah'tan asla ümit kesilmez , kesilmemeli de

Rabbim teyzeye acil şifalar size sabır versin...

bol bol anneniz için '' Ya Şafi '' ismi celilini , şifa ayetlerini bildiğiniz tüm duaları okuyun.
Rabbim sevdiklerinin, mübarek günlerinin ,gecelerinin yüzüsuyu hürmetine inşaallah annenizden de şifasını esirgemez

tatlım benim... Çok çok geçmiş olsun diyorum öncelikle. Asla umudunu yitirme, annenin yanında ol, moralini yüksek tutmalı her şeyden önce... Allah acil şifalar versin... Unutma nefes alıyorsak hala ümit var demektir

geçmiş olsun.ilaçlarla falan durdurmak mümkündür tıp çok ilerledi inş hastalığın evrelerine geçiş aşaması yavaş olur bu sayede.Allah sabırlar şifalar versin inş yarabbim.bizdeki sabrı gücü alıp sizlere versin.bizde böyle olup olmadık şeylere kafa yorup üzülüp kendimizi yiyip bitiriyoruz.sağlık herşeyden önemli dünyadaki herşeyin önünde.aşkında hırsında paranında herşeyin.

çok üzüldüm gerçekten allah yardımcınız olsun... insanın annesini hasta görmesi çok zor.... ama siz güçlü olmalısınız anneniz için...

Kıyamaz tabi insan, derdim depreşti bir an...

Allah yardımcın olsun, güç versin

İnşallah şifa bulur

geçmiş olsun canım .
şu mübarek günlerde rabbim size yardım eder.
eğer bir dert varsa inşallah derman da vardır.
gerçekten her dert önemsiz kalıyor bu durumlarda.

Allah acil şifalar nasip etsin..sakın umudunuz kaybetmeyin..sizin için bol bol dua edicem inşallah.. sizede sabır ve güç nasip etsin..inşallah annem iyileşti yazınıda görmek nasip olur burada...

Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Yalnız olduğum şu hastane odasında yazdıklarınız, iyi dilekleriniz, dualarınız içimi ferahlatıyor.
Sanki hiç değerini bilememişim, hep ertelemişim onunla geçirmem gereken zamanları gibi geliyor.
Ona çok iyi bakacağım. Yeter ki iyi olsun, mutlu olsun.
Allah bütün hastalara şifa, yakınlarına dayanma gücü versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…