Derdim var diyenler bunu okuyun!

hayatta çoğumuzunn başlarına birşey gelirse en acı çekeceğimiz varlıklarımız anne baba kardeş
benimde annem hasta ama tedavi oluyor seni çok iyi anlıyorum
hiçbir tedavi veya hafifletici birşeyler yok mu iyice araştır başka doktorlara götür anneni :'(
çok üzüldüm çok Allah şifa versin

canm tabiki öyle değil sen suçluluk duyuyorsun canın yandığı için
ama anneciğine sorsan öyle demez hatta dene anne seni çok sevdiğimi hep biliyorsun seni üzdüm mü de, bende annemi yalnız bıraktığımı hissediyorum ama böye sorunca annem hayır tabiki biliyorum beni hüç üzmedin kızım diyor
lütfen canm anneni başka bir hastaneye daha götür

Çok geçmiş olsun :26: Allah yardımcısı, yardımcınız olsun canım. Diyecek fazla söz yok gerçekten..

Allah sifa versin canim
Allahtan umit kesilmez.
annenizin en cok ihtiyaci onu anlamaniz yani anlayisli olmak cok onemli.
kader arkadasim ne yapican benim hicbiseyim yoktu biranda sol tarafima felc indi birbucuk yildir mucadele ediyorum.
hep sabir etmeye calistim Allahtan geldi dedim.eski sagligim yok ama bunuda sukurler olsun.

sizede çok geçmiş olsun fizik tedaviye falan gidiyormusunuz

Herkesin derdi kendine büyük işte ama..
Böyle şeyler gördükçe,okudukça halime bin kere şükür ediyorum..
Şu mübarek ramazan ayında Allah yardımcınız olsun...

sizede çok geçmiş olsun fizik tedaviye falan gidiyormusunuz

evet gidiyorum ama ustunden bir yil gectigi icin iki aya bir gelisme oluyor artik,binde bir gorulurmus beni basima gelen dogumdan 15 gun sonra en mutlu gunlerimde basima geldi.
cok zor gunler gecirdik esimle beraber cok seyler yasadik.
simdi sukur kizima bakabiliyorum.
ben bu hastalikla sunu ogrendim Allahtan umudu kesmedikce hep yardim ediyor.
benim gibi cok gucsuz biri hep sabirli oldu.

Öncelikle büyük geçmiş olsun yanılmıyorsam harry potter filmini başrol oyuncusunda bu hastalık teşhis edilmişti.Ayakkabısını bile bağlayamayacak dediler ama daha sonra iyileşti onu iyice araştır inşallah bir umut ollur acil şifalar.

Allah yardımcınız olsun. Annenize de sabır versin.. Çok çok zor.

Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim...

çok geçmiş olsun, bizimki de 100.000 de 2
Allah şifa versin keykey.

Şu mübarek ramazan ayında acil şifalar diliyorum annene, derdi veren Allah inşAllah şifasınıda verecektir.

o başkaymış canım displaksi mi öyle bir şey... yine de teşekkürler...

Bu mübarek Ramazan ayinda diliyorumki; yüce Rabbim annenize acil sifalar verir..
Umudunuzu kaybetmeyin lütfen, Allah yardimciniz olsun.

Son düzenleme:
böyle bir hastalık için tek doktorla tek hastaneyle yetinmeyin bir kaç iyi hastanede daha muayene olsun anneniz.yakınen tanıdığımız biri 50li yaşların başında bu hastalığa yakalanmıştı konuşmakta yutkunmakta çok sıkıntı çekiyordu ayakta zor duruyordu çok hızlı ilerlemişti ondaki bir de,ama teşhisten 7-8 sene geçti gördüğü tedaviler sayesinde şuan her işini kendi görebiliyor sağlıklı insandan farkı yok geziyor konuşuyor rahatça.kesin tedavisi yok ama yavaşlatılıyor hatta geriletiliyor diye biliyorum bu hastalığın belirtileri.tabi eğer aynı hastalıksa,öyle hatırlıyorum.
çok geçmiş olsun..

Allahım yardım etsin inşallah. Benim babamada kanser teşhisi konmuştu... aileme güç vereyim diye soğukkanlı olmaya çalışıyordum. içimi bir ben bilirim. Kardeşin var senden küçük ve senden güç alacak. Yalnızken istersen ağla bizle paylaş elimizden geldiği kadar yanında oluruz ama sakın annenin yanında güçsüz durma... Dualarım seninle.

Allah yardımcınız olsun..tez zamanda şifa versin inşallah..

Öncelikle geçmiş olsun
Türkiyede ALS li hasta yakınlarının kurdugu bir dernek var onlarla iletişime geçmenizi öneririm
Benim bildiğim kadarıyla hastalıgın mevcut bir tedavisi yok
sadece bir ilacı var kullanılan oda belirtilerin ortaya çıkmasını geciktiriyor,iyileşme saglamıyor(ssk sı olmayan hastada bile devlet bu ilacı ödüyordu 3-4 yıl önce güncel durumu bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…