Eğitim önemli. Kürt , Türk farketmez işi gücü iyiyse zamana bırakın annenler hemen yumuşarlar. Dert etmeyinErkek arkadaşım kürt ailem başta çok karşı çıktı baya kavgalar ettik bitiriceksin dedi sen üniversite mezunusun o lise dediler en önemlisi onlar doğulu dedi istemediler sonra tamam dediler ama sen gidersen annem ölümü cignersin diyo gidersin ama diyo evine ayak basmam diyo sen beni ben seni silerim diyo erkek arkadaşımla da birbirimizi seviyoruz iyi biri napicam bilmiyorum???
Gidersen derken onunla evlenip doğuya yerlesecegim diyorsan bende kabul etmezdimErkek arkadaşım kürt ailem başta çok karşı çıktı baya kavgalar ettik bitiriceksin dedi sen üniversite mezunusun o lise dediler en önemlisi onlar doğulu dedi istemediler sonra tamam dediler ama sen gidersen annem ölümü cignersin diyo gidersin ama diyo evine ayak basmam diyo sen beni ben seni silerim diyo erkek arkadaşımla da birbirimizi seviyoruz iyi biri napicam bilmiyorum???
Biraz açsanız konuyu.Erkek arkadaşım kürt ailem başta çok karşı çıktı baya kavgalar ettik bitiriceksin dedi sen üniversite mezunusun o lise dediler en önemlisi onlar doğulu dedi istemediler sonra tamam dediler ama sen gidersen annem ölümü cignersin diyo gidersin ama diyo evine ayak basmam diyo sen beni ben seni silerim diyo erkek arkadaşımla da birbirimizi seviyoruz iyi biri napicam bilmiyorum???
Valla benim Çervremde ki bütün Kürtler on numara insanlar.
En basit bir sorunumda direkt koşarlar ,yardım ederler, evlerine giderim öyle sofralar kurarlar ki insan kendini padişah sanıyordoğuya gittim şahane insanlardı.
Tabi her yerin iyisi de kötüsü de vardır.
Erkek arkadaşım kürt ailem başta çok karşı çıktı baya kavgalar ettik bitiriceksin dedi sen üniversite mezunusun o lise dediler en önemlisi onlar doğulu dedi istemediler sonra tamam dediler ama sen gidersen annem ölümü cignersin diyo gidersin ama diyo evine ayak basmam diyo sen beni ben seni silerim diyo erkek arkadaşımla da birbirimizi seviyoruz iyi biri napicam bilmiyorum???
Keşke bendAileniz başta olmak üzere keşke insanların aklından ötekileştirmeyi silip atabilsem,ne çok isterdim.
Ne gibi kafa yapıları var ki merak ettim. Nsıl farklılıklar var?Valla annen çok haklı benim erkek arkadaşım doğulu Kürt oda ayrılsam ayrilamiyorum çok değişik bir kafa yapısı var onların kafası erkekleri bizim gibi çalışmıyor. Anneler ne diyorsa doğru çıkıyor.
Ben üniversite son sınıftayim o lise mezunu çalışıyor ikimizde aynı sehirdeyiz birbirimizi seviyoruz doğulu ama batıda büyümüş şehrin göbeğinde yani çok kısıtlayici biri değil eski kafada olan biri değil çok zeki biri ilerisi için çok güzel palnlari var ama anneme anlatamıyorum çünkü annem benim bunlari anlatmama izin vermiyor istemem de istemem diyor akrabalarım devreye girdi yinede olmaz diyo tanımadan böyle yapması zoruma gidiyor bu yüzden napicam bilmiyorumLise mezunu demişsiniz, ne iş yapıyor? Siz ne iş yapıyorsunuz?
Ben üniversite son sınıftayim o lise mezunu çalışıyor ikimizde aynı sehirdeyiz birbirimizi seviyoruz doğulu ama batıda büyümüş şehrin göbeğinde yani çok kısıtlayici biri değil eski kafada olan biri değil çok zeki biri ilerisi için çok güzel palnlari var ama anneme anlatamıyorum çünkü annem benim bunlari anlatmama izin vermiyor istemem de istemem diyor akrabalarım devreye girdi yinede olmaz diyo tanımadan böyle yapması zoruma gidiyor bu yüzden napicam bilmiyorumLise mezunu demişsiniz, ne iş yapıyor? Siz ne iş yapıyorsunuz?
Lise mezunu demişsiniz, ne iş yapıyor? Siz ne iş yapıyorsunuz?
Ben üniversite son sınıftayim o lise mezunu çalışıyor ikimizde aynı sehirdeyiz birbirimizi seviyoruz doğulu ama batıda büyümüş şehrin göbeğinde yani çok kısıtlayici biri değil eski kafada olan biri değil çok zeki biri ilerisi için çok güzel palnlari var ama anneme anlatamıyorum çünkü annem benim bunlari anlatmama izin vermiyor istemem de istemem diyor akrabalarım devreye girdi yinede olmaz diyo tanımadan böyle yapması zoruma gidiyor bu yüzden napicam bilmiyorumHiç tanımadan etmeden karşınızdaki insan “sırf” Kürt diye mi bunu yapıyorlar? Sosyoekonomik, kültür, eğitim seviyeleriniz, meslekleriniz, hayat görüşleriniz nedir; biraz açsanız?
Evet işte bnde bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamiyorValla benim Çervremde ki bütün Kürtler on numara insanlar.
En basit bir sorunumda direkt koşarlar ,yardım ederler, evlerine giderim öyle sofralar kurarlar ki insan kendini padişah sanıyordoğuya gittim şahane insanlardı.
Tabi her yerin iyisi de kötüsü de vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?