Yani örnekler veriyorum bana örnek verme diyor ama kendisi bir baskasini sürekli örnek gösteriyorEvet işte bnde bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamiyor
Hepsi için konuşamam belki ama ne kadar tanıdığım varsa bilhassa sürekli aşağılanmış hissediyorlar kendini sürekli üstünlük sağlamaya çalışıyorlar anlayamadigim bir şekilde. Sürekli hemde. Zaten yöre gelenek olarakta çok farklılık var bana hep diyorlardı ben kulaklarımı kapattım üç yıl oldu ayrılsam ayrilamiyorum bilmiyorum ben olsam bidaha hiç bulasmazdimNe gibi kafa yapıları var ki merak ettim. Nsıl farklılıklar var?
Peki sizin demi aynı durum yoksa normalmi herseyValla annen çok haklı benim erkek arkadaşım doğulu Kürt oda ayrılsam ayrilamiyorum çok değişik bir kafa yapısı var onların kafası erkekleri bizim gibi çalışmıyor. Anneler ne diyorsa doğru çıkıyor.
Ya işi var herşeyi tam yerinde çoğu eğitimli insandan daha çok şey görüp geçirmiştir yani annemde zaten hep iyi insan olsun derdi ama doğulu olması çok skntı çıkarttı yüzüme bakmıyorEtnik köken konusunda haksız anneniz ancak eğitim konusunda haklı, ne iş yapıyor sevgiliniz? Ailesi nasıl insanlar?
Etnik kökeni önemli değil ama eğitim ve aile denkliği önemli, bizim de gelinimiz kürt, ailesi harika insanlar çok seviyoruz , yunan da olsa İtalyan da olsa fark etmezdi ama eğitim, iş, ailenin kültürel durumları ilerisi için çok önemli detaylar bunu unutmayin
Annem yumusucak gibi değil çok inat 7 ay olucak nerdeyseEğitim önemli. Kürt , Türk farketmez işi gücü iyiyse zamana bırakın annenler hemen yumuşarlar. Dert etmeyin
Ben üniversite son sınıftayim o lise mezunu çalışıyor ikimizde aynı sehirdeyiz birbirimizi seviyoruz doğulu ama batıda büyümüş şehrin göbeğinde yani çok kısıtlayici biri değil eski kafada olan biri değil çok zeki biri ilerisi için çok güzel palnlari var ama anneme anlatamıyorum çünkü annem benim bunlari anlatmama izin vermiyor istemem de istemem diyor akrabalarım devreye girdi yinede olmaz diyo tanımadan böyle yapması zoruma gidiyor bu yüzden napicam bilmiyorum
Yok hayır doğuya yerlsemiycem öyle biseyi bnde kabul etmem zatenGidersen derken onunla evlenip doğuya yerlesecegim diyorsan bende kabul etmezdim
Annem yumusucak gibi değil çok inat 7 ay olucak nerdeyse
İlla orta yolu bulursun merak etme ama sana şunu söyleyim annenin rızasını almadan asla asla evlenme bide sana kızılcık şerbeti öneririm biraz izle istersenAnnem yumusucak gibi değil çok inat 7 ay olucak nerdeyse
Siz ne okuyorsunuz?Ben üniversite son sınıftayim o lise mezunu çalışıyor ikimizde aynı sehirdeyiz birbirimizi seviyoruz doğulu ama batıda büyümüş şehrin göbeğinde yani çok kısıtlayici biri değil eski kafada olan biri değil çok zeki biri ilerisi için çok güzel palnlari var ama anneme anlatamıyorum çünkü annem benim bunlari anlatmama izin vermiyor istemem de istemem diyor akrabalarım devreye girdi yinede olmaz diyo tanımadan böyle yapması zoruma gidiyor bu yüzden napicam bilmiyorum
Şimdi şöyle bişey ailesinide tanıyorum anneside diyor bana bunu seni ezdirmem emin ol diye ki erkek arkadaşımda aynı fikirde eski kafalı insan değiller öyle hep bir arada yaşayan sulalecek yaşayan insanlardan değiller ki zaten devir artık çok değişti ben okulumu okumucam veyada bitirmicem mesleğimi elime almıcam demiyorum onlara bı kere benim gözümden bakmiyolat sadeceKonu sahibi, yaşın genç olduğu için galiba böyle düşünüyorsun. Sevgilinin ailesini görmemişsin, nasıl yaşayışları var bilmeden gözlemlemeden annene neyi savunuyorsun? Daha adamı kaç aydır tanıyorsun neyi savunuyorsun? Daha 7 aylıık ilişki ya.
Daha mezun bile olmamışsın, ne bu sevgili sevdası. Hayatı bile tanımıyorsun. Olay zaten kürt olması değil eğitiminiz denk değil, mesleğiniz denk değil. Kültürleriniz farklı.
Olana bitene annenin gözünden bak, kızı daha okulu bitirmeden kendisine eğitim, meslek, kültür açısından uyumsuzluk olduğu birini ısrarla savunuyor. Sence 22 yaşında okul bitmeden derdin bu mu olmalı?
İşte o sofraları hep gelinler hazırlıyor baya yorucu :)
Annem sana değer vermezler diyo her işlerini sen yaparsın rahatım olmaz diyoAcaba annen aile yapısı açısından mı karşı çıkıyor sadece ırkçılıkmı yapıyor
Ben üniversite son sınıftayim o lise mezunu çalışıyor ikimizde aynı sehirdeyiz birbirimizi seviyoruz doğulu ama batıda büyümüş şehrin göbeğinde yani çok kısıtlayici biri değil eski kafada olan biri değil çok zeki biri ilerisi için çok güzel palnlari var ama anneme anlatamıyorum çünkü annem benim bunlari anlatmama izin vermiyor istemem de istemem diyor akrabalarım devreye girdi yinede olmaz diyo tanımadan böyle yapması zoruma gidiyor bu yüzden napicam bilmiyorumBiraz açsanız konuyu.
Böyle cok havada kalıyor.
Sizin mesleğiniz ne , sevgilinizin mesleği ne ?
Ailelerin bakış açısı nasıl ?
Şimdi şöyle bişey ailesinide tanıyorum anneside diyor bana bunu seni ezdirmem emin ol diye ki erkek arkadaşımda aynı fikirde eski kafalı insan değiller öyle hep bir arada yaşayan sulalecek yaşayan insanlardan değiller ki zaten devir artık çok değişti ben okulumu okumucam veyada bitirmicem mesleğimi elime almıcam demiyorum onlara bı kere benim gözümden bakmiyolat sadece
İşletmeSiz ne okuyorsunuz?
Annem sana değer vermezler diyo her işlerini sen yaparsın rahatım olmaz diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?