yatılı işte kalıp evine uğramıyormuş durmadan dışarıdan yiyormuş temizliği yokmuş kocasının bütün parasını yemiş.adamda sen işten çık ben sana bakarım yemek yap çocuğa bak yeter demiş adam işteyken evi terketmiş belki başka şeylerde olmuştur ama bildiklerim bu kadarElti noldu da birden kendı yavrusu için pç diye bırakıp ailesine gitmiş
Ne hayatlar yarabbim evlerden ırak
Eşiniz nasıl davranıyor size
ah ilgi beklemek değildi aslında benimle bu kadar uğraşmaları ağrıma gidiyorŞöyle düşünün aileye Allah belalarını vermiş. Neden hala onlardan ilgi bekliyorsunuz ki? Çocuğa baksın dertleri o. Boşverin. Diğer konularınızı bilmiyorum. Kendi huzurunuz, akıl sağlığınız en önemlisi.
yatılı işte kalıp evine uğramıyormuş durmadan dışarıdan yiyormuş temizliği yokmuş kocasının bütün parasını yemiş.adamda sen işten çık ben sana bakarım yemek yap çocuğa bak yeter demiş adam işteyken evi terketmiş belki başka şeylerde olmuştur ama bildiklerim bu kadar
Ya dua isteyip elti gıybeti yapmak nedir? Neyin kafası bu ya işiniz gücünüz yok mu evde yemek yapar yapmaz temizlik yapar yapmaz size ne he illa bu olay zorunuza gidiyorsa milletene kendinizi böyle paspas etmeyin değeri olmuyor işte siz o kadar yapmışsınız ne oldu ? Hiçbir şey sizin sorununuz eltiyle değil asıl sorununuza odaklanınmerhaba daha önce yazmıştım ailemin evindeyim şuan. eş tarafının aramaları hakaretleri çoğalınca numaramı değiştirdim eş kişisi peşimden geldi ve başka şehire çalışmaya gitti ailesi benimle çok uğraştı Allah sorsun... benim problemim eltim yeni doğum yaptı ona bileziklet takılar takılmış kadın evde yemek pişirmez temizlik yapmaz hrp dışarıdan yer. yeni doğan bebeği bırakıp ben bu pç bakamam alın çocuğunuzu demiş. bütün eşyaları toplayıp annesinin evine gitmiş ve o aynı sülale kıza yalvarıyor arıyorlar sevgi sözcükleri söylüyorlar ama benim yuvamı yıkmaya çalışıyorlar. çocuğuma bnaa beddualar ediyorlar ailemi arayıp küfürler ediyorlar. çok bunaldım nolur benim için dua edin
yatılı işte kalıp evine uğramıyormuş durmadan dışarıdan yiyormuş temizliği yokmuş kocasının bütün parasını yemiş.adamda sen işten çık ben sana bakarım yemek yap çocuğa bak yeter demiş adam işteyken evi terketmiş belki başka şeylerde olmuştur ama bildiklerim bu kadar
eltiyi dert etmedim benim haklarımı satıp kadına verdiler benim çocuğumu irdelik ettiler zaten derdim buyduYahu sende dert yokmuş gibi gelip bir de elti için konu açmışsın..
Senin dertlerin çözülsün,eltiyi sonra dusunuruz.
Özetle senin durumdayken eltiyi dert edip görev bellemezdim.
Kendi hayatıma,kendi problemlerime odaklanirdim.
zorunuza giden nedir. elti olacak şahısın her istediği yapıldı ben çocuğumla kapıya atıldım istediğini yapsın umrumda değil ben gıybet drğil kıyas yaptım ona yapılan bana yapılan diyeYa dua isteyip elti gıybeti yapmak nedir? Neyin kafası bu ya işiniz gücünüz yok mu evde yemek yapar yapmaz temizlik yapar yapmaz size ne he illa bu olay zorunuza gidiyorsa milletene kendinizi böyle paspas etmeyin değeri olmuyor işte siz o kadar yapmışsınız ne oldu ? Hiçbir şey sizin sorununuz eltiyle değil asıl sorununuza odaklanın
bende taktir ettim benim gibi kendini ezdirmedi. çok başarılı bir kadınGayet iyi yapmış, burdan takdirlerimi eltiye yolluyorum. Sizin kayınaile gibi tipleri ancak böyle dişli kadınlar yola getiriyor. En çok ne bakıcam diyip çocuğunu atmasını takdir ettim helali hoş olsun herkesi yola getirmiş dshdfgdfg
hayır ondan almadım.köyde adımı çıkarmışlar ortak tanıdık bir kadın anlattıEşinizden mi alıyorsunuz bu bilgileri?
Üzerinde senin hakkın mi yazıyor ?eltiyi dert etmedim benim haklarımı satıp kadına verdiler benim çocuğumu irdelik ettiler zaten derdim buydu
Bunların hiç biri sizi bizi ilgilendirmez.yatılı işte kalıp evine uğramıyormuş durmadan dışarıdan yiyormuş temizliği yokmuş kocasının bütün parasını yemiş.adamda sen işten çık ben sana bakarım yemek yap çocuğa bak yeter demiş adam işteyken evi terketmiş belki başka şeylerde olmuştur ama bildiklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?