L
LayLayLomHop
Ziyaretçi
- Konu Sahibi LayLayLomHop
-
Helal olsun bacım sana.
O küçük yaşında bile aklın yerindeymiş maşallah
Gerçekten burada öften püften sebeplerle hayatım karardı diyen kardeşlerimize iyi örnek olduğunu düşünüyorum.
Boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye.
Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim a.s.
tebrikler canım.. bende senin yaşıtınım. yazılarını okuduktan sonra kendimden utandım açıkçası..
biliyormusun ben uniye gidiyorum ama annemin zoruyla.. açıkçası severek de okumuyorum. kim bilir şimdi beni ne kadar kınayan insan olacak. bu imkanları bulamayan insanlar var. ama benim amacım başkaydı liseyi bitirip kamu sınavlarına girip devlette işlemek.
okuduğum bölümde iş yok malesef, bölümüm ingilizce, ingilizce az bildiğimden dersleri anlamıyorum bu da beni soğutmaya yetiyor .. tüm gün otellerde ezildiğim de cabasıı..
azmini sevdim canımm keşke bende bu kadar hırslı olsaydım. ama yok insanın içinde olacak birazda.. bu yolda devam et tebrikler... a.s.
gercekten kutluyorum seni.. ben yapamadım olmadı.. ama sen yapmıssın canı gonulden opuyorummm... liseyı bıtırdım ve devam etmek ıstedıgıımı soledım aileme..ılk bas karsı cıktılar ama razı ettım ve babam benı dershaneye yazdırdı.. ogretmnlerımde kesınlıkle okutun dıyolardı zaten... ama babam bıgun annemı gonderdı babanın senı dershaneye gondercek maddı gucu yokmus bırakmanı ıstıyo sen nedersın dıye...olmaz devam etcem dedım ama alttan gırdıler ustten cıktılar okdara duygu somurusu yaptılar bende salaklık yaptım tamam babam uzulcegıne bukadar bırakırım dedım evde calısır gırerım dedım..tabı sona hemen bırı geldı ıstedı benı lıse sondaydım daha ve cok kotu bı olay yasamıstım(taciz) korktum ve evlenncem tamam dedım.. nişanlandık ama Rabbim nasıp etmıcek ya babam sureklı ayrılmaı ıstedı bende nişanı attım..babam okuyacagına evlensın daha ıyı olur demiş megerse annemde aklını calarlar bunun dıye bana oyun oynamıslar... sonucta dul muamelesı goren bı nısna atmıs kızdım ve rabbım karsıma eşimi cıkardı... sımdı o bana ıstersen senı okutayım aysegul dıyo... Rabbım gec veya erken herkezın canı gonulden ıstedıgını verıyoyanı yeterkı ısteyın... tekrar kutluyorum snı canım benım...Basarılarının devamıı dılerım yerimseniben :1hug:
canım sımdı okudum ..cok guzel ornek olmussun bence..
sabreden herzaman mukafatını alıyo sanırım..yolun hep acık olsun ınsallah.hep hedeflerıne kavus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?