Derdim yok ama size yardımcı olmak istiyorum aldığım eğitim ve 8 aylık mutlu evlilik✅

Kadin yalan soyluyo bile olsa bu kadar ustune gitme hakkiniz yok hamile sonucta belki su anda onu bu dediklerinizle uzup strese sokuyosunuz

sizin tarifenizde danışmanlık ücreti+kdv mi?

Herkes anlamak istediği gibi anlar benim orda öyle yazmak istemediğimi 5 yaşındaki bir insan bile düşünüp algılayabilir üstelik daha çocuğumu kucağıma almamışken :)
Kucağınıza almadığınız çocuk için şimdiden üzüldüm.. Çocuk sahibi olamayan insanları nasıl aşağılamışsınız dilerim sınamazsınız.

İlk okul mezunu değilim ki olsam bile sahtekarliktan iyidir
Neyin sahtekarlıgı canım burda ücretli mi danışmanlık yapılıyor benim bilmediğim? Olmayan birşeyi söylesem nolur hepinizin bi diploma açlığı var sanırım o yüzden hem eğitimli hem mutlu ... neyse siz kalbinizin kötü sularında bogulursunuz insallah :)

Kadin yalan soyluyo bile olsa bu kadar ustune gitme hakkiniz yok hamile sonucta belki su anda onu bu dediklerinizle uzup strese sokuyosunuz
Ya sen de bi git Allah askina salak mi saniyosun insanlari. Actigi tum fake hesaplarin yazi tarzlari ayni. Surekli bi 'hamiledir yapmayin' muhabbetleri. Duygularinin kontrolunu eline almis gormus gecirmis bir insan konu sahibi canim. Kaldirabilir bu laflari merak etme sen. Hayatin sirrini cozmus. Cunku hamile!!! :) Hem de 2 ayda basarmis bunu. Daha ne olsun.

Bekarım haliyle eşimle mutlu değilim
Kendimle aram iyidir
Tek başıma hamile kalma olayını araştırıyorum. İşviçreli bilim adamlarının gözü çıksın henüz bir gelişme yok.
Psikolojiyi severim okurum da ama bildiğimi iddia edemem
Burçlara inanmam zira akrep kadını seksidir demelerine rağmen sekse yönelik aktivitem yok
Ha bir de kimse bana danışmasın aklım kendime zor yetiyor
Sevgiler

Ben fake hesap actigini bilmiyodum sadece bu kadar ustune gitmek anlamsiz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…