- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi Yasammasal
-
Bu kadar yanlış anlaşılma olamaz.Kız guzel birşeyler paylaşmak istemiş, herkes aman bu nasıl mutlu olur hemde hamile haliyle haydi moral bozalim diye saldırıya geçmiş resmen, yazıkki mutsuzluklardan ve kargaşadan beslenen bir toplum olduk çoğunlukla; konu sahibi canımsin allah mutluluğunu daim etsin, inan bu zamanda mutluluğunu yüksek sesle dile getirmek suç olmuş hele ki hemcinslerimiz karşısında, boşver negatif yorumları :) keyfine bak tatlım :) bu arada ben aslan eşim yengeç 3 yaşında yay kızım 6 aylık oğlak oğlum var yorumlarını beklerim , sevgiler :)
Hiçbir yorum bu kadar diş sıktırmadı bana ! Böyle çirkin bir üslup ve düşünce tarzı görmedim, çok hadsiz ve edepsizsin ! Yaz bunu bir kenara CV 'ne eklersin bayan yaşam koç'u !8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Bende ondan bahsettimKonu sahibi disindaki herkes ciksin.
Kesinlikle öyle maalesef ve maalesef kadının düşmanı gene kendi hemcinsi :) ben mutlu olanları gördüğümde seviniyorum cunku insanlar ne düşünürse onu yaşarlar ben burda hamile olduğumu yazdım hamile olmayanları sanki kötülemişim gibi oysaki her anımda dua ediyorum burda her okudukça o kadar üzülüyorum ki Allah insallah en kısa sürede hepsine nasip etsin ama burdaki insanlar tam tersi neyse Allah sizin mutlulugunuzu daim etsin ama gönlünüz ve kalbiniz BM'yle oldukça hep mutlu olucaksınız ona eminim Allah çocuklarınızla size sağlıklı uzun ömürler versin insallah yorum yapmak isterdim ama şimdi onuda eleştirirler yorum yapmıycam o yüzden sevgiler canımKız guzel birşeyler paylaşmak istemiş, herkes aman bu nasıl mutlu olur hemde hamile haliyle haydi moral bozalim diye saldırıya geçmiş resmen, yazıkki mutsuzluklardan ve kargaşadan beslenen bir toplum olduk çoğunlukla; konu sahibi canımsin allah mutluluğunu daim etsin, inan bu zamanda mutluluğunu yüksek sesle dile getirmek suç olmuş hele ki hemcinslerimiz karşısında, boşver negatif yorumları :) keyfine bak tatlım :) bu arada ben aslan eşim yengeç 3 yaşında yay kızım 6 aylık oğlak oğlum var yorumlarını beklerim , sevgiler :)
Herşeyi anlarim da burç ne alaka allaaasen
Arkadasım Allah herkesin kalbine ve geçmişte yaptıklarına ve yaşattıklarına göre verir. Allah'ın terazisi var bilmeyenler biraz açıp okusun ) sizde suanda yaşadıklarınızı hak ettiğiniz için yaşıyorsunuz kocalarınıza bu kadar hakaret edip durmayınbaşkasının mutlulukları bu kadar acı vermesin size, bir söz var benim için ne düşünğrsen Allah sana 1000 katını versin diye. Umarım o üstün zekanız beni anlamaya yetmiştir
Yooo,ben 8 aylik evliyim demedim kiSevindim biraz cahil gel
siz kendinizi eşşek olarak görüyorsanız baya umutsuz vaka
Normalde bu tarz konulara yorum yazmam. Ama soylemezsem icimde kalir. Siz cok terbiyesiz, kotu niyetli bir insansiniz. Su soylediginiz sey normal mi? Cok buyuk marifet yapmissiniz hamile kalmakla. Aferin iyi sevismissin. Biz yapamadik. Terbiyesiz ya. Bu ne hadsizlik!!!8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Herkes anlamak istediği gibi anlar benim orda öyle yazmak istemediğimi 5 yaşındaki bir insan bile düşünüp algılayabilir üstelik daha çocuğumu kucağıma almamışken :)Hiçbir yorum bu kadar diş sıktırmadı bana ! Böyle çirkin bir üslup ve düşünce tarzı görmedim, çok hadsiz ve edepsizsin ! Yaz bunu bir kenara CV 'ne eklersin bayan yaşam koç'u !
KesinlikleBu kadar yanlış anlaşılma olamaz.
Bakın sizin gibi iyi niyetli insanlar böyle sahtekarlara inanıyor sorun bu aslında
Neden herseyi kıskançlık ve haset ekseninde değerlendiriyorsunuz hayat bu derece mi sınırlı bir alan sunuyor siz bu kadının gerçekten psikoloji eğitimi aldığını düşünüyor musunuz
Vah ki ne vah
Sen ilkokul mezunusun maalesef ilkokulda o ders yok :)Yeni müfredat gereği burçlar ders olarak veriliyormus :)
kendini geliştir çok geridesin... Biraz daha kitap okuHerkes anlamak istediği gibi anlar benim orda öyle yazmak istemediğimi 5 yaşındaki bir insan bile düşünüp algılayabilir üstelik daha çocuğumu kucağıma almamışken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?