- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi Yasammasal
-
Bende insanları profil resminden tanırım :) özenti özgüven sahibi olmamak cok zor olsa gerek
Bende insanları profil resminden tanırım :) özenti özgüven sahibi olmamak cok zor olsa gerek
8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Harikasin8 aylik evlilikte affedersiniz esegi de baglasaniz o da mutlu olur.
50-60 yillardan sonra haberleselim lutfen
insanlar ya korktuklari yahut da gipta ve haset ettikleri seylerden nefret ederler. Başkalarının mutluluğundan aci ve keder duyanların bence kalplerine operasyon yap başta kendinden başla canımMesela tip kitabi okusam bos zamanlarimda beyin ameliyati fantazim var. Olur mu ki akrep burclari meraklidir bilirsin
Mesela bu durumdaki kadınlar ne yapabilir okuduğun kitaplara ve gözlemlerine dayanarak ?8 yıl flört edip sonra adam kadından ayrılıp 2 ayda başka kadınla evlenene göre ve 9 yıl cocuk isteyip cocuk sahip olamayanları düşünecek olursak ben kendimi çok tecrübeli görüyorum hahaaaaaaa
Psikologlar çıksın, kasıyor ...
Aklıma o geldiÇağla?
Arkadasım Allah herkesin kalbine ve geçmişte yaptıklarına ve yaşattıklarına göre verir. Allah'ın terazisi var bilmeyenler biraz açıp okusun ) sizde suanda yaşadıklarınızı hak ettiğiniz için yaşıyorsunuz kocalarınıza bu kadar hakaret edip durmayınŞu cümleyi ben kursam hamileyken, sağlıkla kucağıma alabilecek miyim, kılına zarar gelir mi acıttığım insanların bedduasıyla diye kendimi yer bitirirdim. Gerçi ben öyle laf etmezdim, yılların tecrübesidir, milyon konu duyduk; alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.
Bu arada boynuzu yemeyeceğinin de garantisi yok, belki de öyle bir şeyin acısını çıkarıyorsun etraftan. Dur ben bir derginin verdiği tırışkadan yaşam koçluğu kitabını okuyup geleyim de seninle aynı seviyeye gelip değerlendireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?