kendi tşört ü zor giyiyo yapışırmışesinede giydireceksin yaz sicaginda polyester hirkayi, aklima bi tek o geldi
toto küçülmüyo maalesef o da ayrı bi sıkıntı spor yapıyorum ama o da düzenli olmuyor gebelik için tedavi gören bi çiftiz ayın belli dönemlerinde anca yapabiliyorumYa kocaya göre hareket etmeyeceksin, ya hırka giymeye devam edeceksin ya da kilo vermeden totoyu küçülteceksin.
Çok zor değil mi böyle eşim istemiyor diye kilo vermiyorum, eşim istiyor diye hırka giyiniyorum. E nerde kaldı senin kişiliğin.
Kalça ölçün de normal bu arada büyük değil.
toto küçülmüyo maalesef o da ayrı bi sıkıntı spor yapıyorum ama o da düzenli olmuyor gebelik için tedavi gören bi çiftiz ayın belli dönemlerinde anca yapabiliyorum
kendi tşört ü zor giyiyo yapışırmış
zayıflamamı istemiyo derken kendi böyle seviyor anlamında dedim sadece sanırım başkalarının görmesini istemiyo bol kıyafetler giymeye çalışıyorum ama olduğu kadarE kilo verin madem.
Yok onu giymemi istemiyor yok zayıflamamı istemiyor, çok sıkıcı bir durum.
Zayıflayın niye zayıfladın diye kızacak mı sanki.
Kendisininkini de örtsünBoy kilonuz göz önünde tutulursa ne kadar büyük bir kalçanız olabilir ki? Uzun bir t-shirt/ gömlek zaten olanı örtecektir.
Ben anlamadım; adamın kendinde popo takıntısı var galiba; herkesin size baktığını düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?