- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Kendisininkinin pek bir albenisi olduğunu düşünmüyor herhalKendisininkini de örtsün
Bazi hatunlar dogustan şanslı. Ben bunu giysem onume para atarlar.
Bazi hatunlar dogustan şanslı. Ben bunu giysem onume para atarlar.
kemikli bi yapım var olan kilo orda desem yeridir valla ...napim ya böyle katlanıcam yada yazın gittiğimiz her yerde suratını asmasını görmezden gelicem ben de ona surat yapim :)Aslinda kilonuz gayet iyi hatta zayif sayilirsiniz boyubuza gore hayret nasil cikiyor o toto kiyafetlerden
biraz kıskançlık galiba ...aslında ablaları falan gayet rahat lar bu konuda dişi bana söküyorsakalları salaş,saçı başı traşsız yada bu konularda özensiz bulduğum zamanlarda eşimi uyarırım,kılık kıyafetiyle ilgili fikirlerimi de söylerim sağolsun dinler...bana da yakıştırmadığını o söyler ne var bunda anlayamadım!hoş görünmediğini mi ima ediyor yoksa kıskançlıktan mı çözemedim!
kızım bu parayla kendine pantolon alBazi hatunlar dogustan şanslı. Ben bunu giysem onume para atarlar.
evde ablaya çektirip sonra eşe müsama göstereni duydumda,tersini yeni duydum!olabilir bence, siz nasıl rahat hissedecekseniz öyle davranın...Ama bizler pek erkek muhabbetlerini bilemeyiz,bu tip konularda öküz adı verdiğim erkeklerin, çok nahoş yorumları olurmuş galiba, böyle bir dikkat çekmenin ve yorumun kendince önüne geçiyor olabilir!biraz kıskançlık galiba ...aslında ablaları falan gayet rahat lar bu konuda dişi bana söküyor
O Zaman cnm kapalilar gibi yazlik ince tunikler alicaksin eşiniz bayaa kiskanckemikli bi yapım var olan kilo orda desem yeridir valla ...napim ya böyle katlanıcam yada yazın gittiğimiz her yerde suratını asmasını görmezden gelicem ben de ona surat yapim :)
kızım bu parayla kendine pantolon al
taytTayt salas tshirt kombini dicem de o adam tayt giydirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?