derdime başlık bulamadım :)

yaz günü pantolon giyip kendinize eziyet etmeyin hanımlar,
etekler, elbiseler ne güne duruyor.
benim eşim bile kıskanıyor yahu, keşke erkeklere de böyle rahat kıyafetler olsa diyor :)

çok pantolon giyecekseniz salopet deneyin :anneadayı:

Bir de şalvarlar var.
Benim en sevdiğim.
Otantik olanlar hele yazın efil efil.
Altına bir de sandalet ohhh mis.:KK46:

Siyetem Siyetem ben de geniş basenliyim ve popom da azcık büyük evet.
Yazın zaten dar pantolon giyme ben daralıyorum şahsen.
Şimdi önerim bol ince kumaştan pantolonlar giyebilirsin pek çok markada var.üzerine de düz bi tişört tamamdır.
Sonra bu uzun elbiseler varya çok moda bu ara onlardan alabilirsin ama tabi bazıları kalçaya yapışıyor daha bol kesim olanlarını bulmaya çalış.
Bir de ben uzun etekler alıyorum üzerine de bi askılı tişört tamamdır.
Yani sadece koca için değil aslında herkes vücut tipine uygun giyinmeli diye düşünüyorum.
Bence eşinle bi alışverişe çıkın birlikte aradığını bulursun mutlaka.

poposu büyükler bulmuş zaten çareleri.
aynen, senin tercihlerine benzer takılıyorum ben de.
yaz günü dar pantolonla ben de daralıyorum, hele ki kot pantolon :KK20:

E bak kadin tarz olmus yakismis. Ben Deli Mevlo gibi olurum giyersem. Zaten boyum da kisa bi ölüp geliyim yaw.

Şu koyduğuna benzer bişey giydim haftasonu. 10 yıl önceden kalma bir kotum vardı dizleri yırtık, hazır modayken giyeyim dedim, paçaları da kıvırdım azcık. Üstüne bi gömlek, alta spor ayakkabı. Benim bey "hayırdır balığa mı gidiyorsun" dedi. Ulan 10 yıl önceki pantolonuma giriyorum hala daha ne istiyorsun adam.. Tabi ki tınlamadım öyle çıktım. Bissürü de iltifat aldım. Pis adam.

:) Sen yeni doğum yaptın ama..
Kızın biraz büyüsün fit olursun, boyunuda avantaja dönüştürürsün.
Zayıf olduktan sonra kısa boy daha çekici bence
imza: bunu yazan bir başka kısa :KK70:
:63:

siz patronunuzun(kocanızın) sözünden dışarı çıkamazsınız, boşuna yardım istemeyin.

yazık ki hemcinslerim nasıl giyinmeleri gerektiğini bile kocalarından öğreniyor. Sizin kişiliğiniz buna nasıl müsade ediyor. bu kadar aciz misiniz? hangi durumda ne giymeniz gerektiğinin ayırdına varamıyor musunuz ki koca sözü dinliyorsunuz?

kocam istemiyor diye kilo vermiyorsunuz. gerçekten çok garip. bence aslın bunu çözmeniz lazım..
siz kimsiniz ilişkide? yani sıfatınız ne? kabul eden, itaat eden?

Daracık penyelerle skinny jeanler giyersen eşinin aklına üzerine bir şey alman gelir.Adam sana sıfırdan tarz yaratamaz ki :)

Penyelerini bol ve uzun alabilirsin.İnce koton kumaştan tülbent gibi gömlekler var,onları atlet üzerine giyebilirsin.Keten gömlek,ince Jean gömlek olabilir.Bunları en çok mudoda bulursun ama waikiki ve defactoda filan da var.
Bu sene dizaltı etekle sneakers modası var.Penye veya Jean dizaltı dar eteklerle sneakers çok modern duruyor.Yazın etek giymek çok daha rahat olur.

kalça altında olan renkli keten tunikler ve gömlekler var içine askılı bir body ile çok rahat edersin hem sen bunalmazsın hem de çok şık oluyor bence

yaz günü dar pantolonla ben de daralıyorum, hele ki kot pantolon :KK20:
Bende kottan başka bişey giymiyorum ya :oops:
Bazen klasik giymek gerekincede kendimi bankacı gidi hissediyorum
Ama dar ve kısa paça kot tercihim ya da kot görünümlüler varya ondan işte

tunik tarzı kıyafetler çok fazla artık cnm o tür şeyler deneyebilirsin..hem sıcaktan kurtulursun hemde kapatırsın totoyu sen mutlu kocan mutlu ohhh....

e bol tunikler var hem de çok güzel benim bile totom o kadar büyük olmamasına rağmen giyiyorum daha rahat hissediyorum kendimi

Bence de:63:
shapee shapee 'e de verdiği züğürt tesellisinden dolayi teşekkür ediyorum. Emege saygıEn Büyük TÜRKİYE

yehuuu.gif

Şu koyduğuna benzer bişey giydim haftasonu. 10 yıl önceden kalma bir kotum vardı dizleri yırtık, hazır modayken giyeyim dedim, paçaları da kıvırdım azcık. Üstüne bi gömlek, alta spor ayakkabı. Benim bey "hayırdır balığa mı gidiyorsun" dedi. Ulan 10 yıl önceki pantolonuma giriyorum hala daha ne istiyorsun adam.. Tabi ki tınlamadım öyle çıktım. Bissürü de iltifat aldım. Pis adam.
Kiskanmistir o :KK53:
Boy var di mi sende?

Ben konu sahibiyle aynı boydayım
Kısa mı uzun mu sayılıyorum bilmem
Orta bence :KK70:

Kime göre baktığın önemli.:110:
Normal bir Türk bayanına göre uzunsun.
Ben de 173'üm ben de kendimi normal sınıfa sokuyorum.
Ama arkadaşlarımın yanında filan uzunum.
Erkek arkadaşımın yanında kısayım.
O da 186-187
Ama bana minarem diyor.

Kime göre baktığın önemli.:110:
Normal bir Türk bayanına göre uzunsun.
Ben de 173'üm ben de kendimi normal sınıfa sokuyorum.
Ama arkadaşlarımın yanında filan uzunum.
Erkek arkadaşımın yanında kısayım.
O da 186-187
Ama bana minarem diyor.
Eşim 1,72
Ben fifti fiftiyiz diyorum
Eşim hayır ben 2 cm uzunum diyor :D
Herkes beni ondan uzun sanıyor ama

Back
X