- 18 Ocak 2020
- 52
- 26
- 3
- 41
- Konu Sahibi KaraGull06
-
Beni Gönderiyor zaten al çocukları git annen baban sana ev kursun bende gelirim beni almazsan kapıda rezillik çıkartırım felan diyorBabanin izni olmadan çocukları cikarabilir misin ki?
Kendini çok akıllı sanıyor pislik. İnşallah onsuz güzel bi hayat kurarsiniz yeniden
Onun isteğide bu benim üzerimden yurtdışına çıkmak. Neden ona bu imkanı verimki benim hayatımı bi denli alt üst etmişken.Aileni dinle.
Ziyaret bahanesi ile git, ac orada davayı.
Gelirse de kendi imkanları ile gelsin, orada sürünsün de aklı başına gelsin..
Gelince yanınıza alacak değilsiniz.. koca ülke, yaşamak istiyorsa size ayak bağı olmadan yaşasın.. a
Onun isteğide bu benim üzerimden yurtdışına çıkmak. Neden ona bu imkanı verimki benim hayatımı bi denli alt üst etmişken.
Beni Gönderiyor zaten al çocukları git annen baban sana ev kursun bende gelirim beni almazsan kapıda rezillik çıkartırım felan diyor
Gittimi annemin babamın yanına gideceğimi bilir. Kendisininde gitmişliği var getirtmiştim gezmeye diye gitmiştik bi kaç sefer.Hiç bisey demeden çekip gitseydiniz keşke. Koca avrupada sizi nerden bulacak . Ordanda şikayet ederseniz yer bildirimi felanda yapmazlar
Hiç birşey yapamaz. Ben geleceğini bile sanmıyorumGittimi annemin babamın yanına gideceğimi bilir. Kendisininde gitmişliği var getirtmiştim gezmeye diye gitmiştik bi kaç sefer.
Oo yardımları bile araştırmış şukadar çocuk parası alcaz şukadar yardım alıcaz. Gelemezsemde bana her ay 500 euro yollarsın sonuçta benimde hakkım var o parada bu şekilde konuşuyorHiç birşey yapamaz. Ben geleceğini bile sanmıyorum
Ahhaa keske kapida olay cikarsa da deport yese aninda , bir daha da hayati boyunca giremez o ulkeyrBeni Gönderiyor zaten al çocukları git annen baban sana ev kursun bende gelirim beni almazsan kapıda rezillik çıkartırım felan diyor
Sorduğu kişiler ona Çocuklarımı görmek istiyorum diye vize başvurusu yapabilirsin diyorlar o yüzden rahat rahat gönderiyorAhhaa keske kapida olay cikarsa da deport yese aninda , bir daha da hayati boyunca giremez o ulkeyr
Ay adam saka gibi , bir an once toparlanip gidin bunun akli basina grlmrden
Bir bilene sorarsa ogrenir bu dediklerinin hicbirini yapamayacgini , o zaman sizi de gondermez
İyi bari oyle demeye devam etsinlerSorduğu kişiler ona Çocuklarımı görmek istiyorum diye vize başvurusu yapabilirsin diyorlar o yüzden rahat rahat gönderiyor
Nerden buluyor bu yüzü. Aşığıyla yemesi icinmi yollayacakmissiniz. Boşanın su insan dışı yaratıktan biran önceOo yardımları bile araştırmış şukadar çocuk parası alcaz şukadar yardım alıcaz. Gelemezsemde bana her ay 500 euro yollarsın sonuçta benimde hakkım var o parada bu şekilde konuşuyor
İnşaAllah tek isteğim buNerden buluyor bu yüzü. Aşığıyla yemesi icinmi yollayacakmissiniz. Boşanın su insan dışı yaratıktan biran önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?