Sarartici maske yaptirin yuzunuze ne bilim aklima baska birsey gelmedi
Allah yardim etsin sukur ki esim asla bakmaz
Tv de chole yaparken bile kadina oyle bakmaz yonunu doner bilir ki gozlerini oyarim
Cocugunuzda yokmus bizim iki bebegimiz var olmasa neler yasanir bu evde de neyseHani tensel uyum sorunu yaşıyoruz diyecegim ama o en basta olmaz mi 2-3 sene çok iyiydik o zaman iyi olupta simdi olmayan nedir onu çözemiyorum
Igrenc bir durum uzuldum adinizaBen o hatayi birlikte izlemeyi teklif ettiğinde kabul ederek yaptim yapmasaydim suan bu kadar rahat hareket edemezdi adam ben yokmusum gibi istifini bile bozmuyor
Cocugunuzda yokmus bizim iki bebegimiz var olmasa neler yasanir bu evde de neyse
4 yillik evliyiz istegim hala bitmedi sukur ama kasmalarim basladi benimde
zayifliyorum daha cok zevk almak icin ama esim 30 kilo fazla oldugu icin hersey yarim kaliyor her hafta ikna oluyor kilo vermeye haftasonu bitiyor
Nasil ikna edecegimide bilmiyorum
Igrenc bir durum uzuldum adiniza
Nazlanmam2 cocuk esinizin fazla kilosu ve anladigim kadariyla guzel bi cinsel yasaminiz var o zaman tum maharet sende napiyonda bu kadar oluyor varsa taktik bizede söyle ne yedirip iciriyon
Hemen kal silkelen eger boyle devam edecekse psikologa gidicez deTeşekkür ederim ilk zamanlar zordu ama artik banada normalmis gibi gelmeye basladi bende hissizlestim
Çok kırıcı değil mi bu ya...Konuşmaya çalıştım sana dokununca kendi bedenime dokunuyor gibiyim en ufak heyecan hissetmiyorum diyor evliligimizin ilk 2 senesi haftada 5 gun olurdu cok fazla yapmaktan biktimi diye düşünüyorum bi sonuca varamiyorum
Benim duygularim ne olacak deKonuşmaya çalıştım sana dokununca kendi bedenime dokunuyor gibiyim en ufak heyecan hissetmiyorum diyor evliligimizin ilk 2 senesi haftada 5 gun olurdu cok fazla yapmaktan biktimi diye düşünüyorum bi sonuca varamiyorum
Bence kapat bilgisayari soyle direk yuzune olmadi evliligimizi gözden gecirelim de dicem ama bu seferde ayrilalim derse yaBen o hatayi birlikte izlemeyi teklif ettiğinde kabul ederek yaptim yapmasaydim suan bu kadar rahat hareket edemezdi adam ben yokmusum gibi istifini bile bozmuyor
Yine de gecelik fantazi kiyafeti alip deneyebilirsinde ne bilim sahsen 36 42 beden arasi olsam fantazi kiyafet alirdim
Gogus kismim ne kadar zayiflarsam zayiflayim 40 beden kiyafetler zor olacagi icin alaamiyorum yoksa ne fantazilerim varda bakalim bu sefer sonuna kadar zayiflicam insAllah su sıkılastirici kremi bir alayim
O 2016 daki halim 63 65 falan su an 70 71 kiloyum vucudun zayiflamasi lazimResimdeki sensen zaten cok zayifsin niye zayiflamak istiyorsun
Çok kırıcı değil mi bu ya...
Bana bunu diyene beni seviyor sevgiden eminim diyemem açıkcası.
Mantikli geldiSizi üzmek istemem ancak eğer çocuk istiyor ve sizi de üzmek istemiyorsa kendiniz evlilikten gidin diye yapıyor olabilir
Sizi üzmek istemem ancak eğer çocuk istiyor ve sizi de üzmek istemiyorsa kendiniz evlilikten gidin diye yapıyor olabilir
Cevap ne saçmalıyorsun olabilir. Belki kendi bile farkında olmadan yapıyordur. Bi evlilik terapistine gidebilirsiniz. Eğer gelmek isterse tabiBunu hic dusunmemistim aslinda acik birisi en azından soylerdi ama yarin bunuda bi konusurum belkide dediginiz gibi olabilir
Yinede cok sıkıştırma adamiBunu hic dusunmemistim aslinda acik birisi en azından soylerdi ama yarin bunuda bi konusurum belkide dediginiz gibi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?