Derdimi anlatacak kimsem yok lütfen yardım edin

Y yaseku sasirmakta çok haklısınız

Anlattıklarına göre eşin seni seviyordur belki ama çok da manipüle ediyor kendi ailesi ile ilgili
Açık ve net söyliyceksin aslında
Şuan ailem telafi etmeye çalışıyor seni kabulleniyorlar ne isterdin ki hepten reddetöelerini mi bizim istediğimiz de bu değilmiydi deyin
Ki siz en büyükmfedakarlığı kaçarak yapmışsınız daha fazlasını beklemesin sizden
Bence aile terapistine gitmelisiniz aranızdaki bu pürüzün ortadan kalkması gerekiyor
Zaman herşeyin ilacı herşey hallolur
eşine kusar gibi söyleme ama bir şekilde güzel güzel ifade et yeter ki içine atıp biriktirme

Aile terapisi benim de aklımda uzun zamandır ama eşim ne der acaba diye düşünüyorum konuyu bir türlü acamadim

Ayrıca iyiliği kabullenmiyor onca şey yaptılar şimdi de iyi olmasınlar inanmıyorum onların iyiliğine diyor. İçin almiyir onların iyiliğini bile diyor

Ayrıca iyiliği kabullenmiyor onca şey yaptılar şimdi de iyi olmasınlar inanmıyorum onların iyiliğine diyor. İçin almiyir onların iyiliğini bile diyor
Herkes hata yapar eşinize bunu söyleyin.
"Ben senin için ailemden şiddet gördüm, onları ezip sana geldim. Sildim hep senin yanında durdum. Seni bu kadar sevmesem ailemi dinler seninle evlenmezdim. Ancak artık mutlu değilim. Çünkü ailemin bana senin yüzünden yaptığı eziyetlerin benzerini yaşatıyorsun. Onlardan farklı değilsin. Ben en azından kendi aileme gücüm yettiğince dur diyebildim. Sen onu da yapmıyorsun. Ailem, sen ve senin ailen arasında ezilen ve mutsuz olan sadece benim. En azından bu intikam hissin ne zaman bitecek söyle. Eğer böyle devam edecekse, seninle evlendiğim için beni pişman etmekse amacın sanırım ayrılmamız en doğru karar olur. Çünkü sen hala geçmişte yaşıyorsun ve mutsuzsun. Ben de mutsuzum. Neden ve nasıl devam edecek bu mutsuz evlilik?" Gibisinden hislerinizi söyleyin ya da yazın.
Gidişata göre karar verirsiniz.

Bu konuşmayı kaydettim çok teşekkür ederim eşim konuyu açtığında onunla bu şekilde konuşacağım gerekirse terapi teklif edeceğim ve duruma göre bir karar alacagim geceden beri düşünüyorum en doğrusu bu olucak galiba

Açık açık konuşmaktan başka çareniz yok. Çünkü eşiniz ailenizden intikam alınıyor gibi görünse de sizden intikam alıyor nedense. Sizi gerçekten sevse bu kadar üzmek için uğraşmazdı. Ya ailesinin etkisinde ya da çok bencil.

Galiba her ikisinde

Neden idare ediyorsunuz siz idere memurumusunuz ? Benimde yorumum sert olucak kusara bakmayın eşinizi ve ailesini idare etmek zorunda değilsiniz . Eşiniz ailenize sayacay ailesi kötü davrannacak sizde susacaksiniz köle gitmediniz o aileye önce bunu bir idrak edin. Eşinizin yaptığı terbiyesizlik kaç yıl geçmiş aradan düzelmiş de araları daha ne istiyorda temcit plavi gibi önünüze sunuyor yaptıklarını hasbam,aynı şeyi siz yapin bakalım ailesini kötüleyin bir gün tutarmi sizi yanında, kocanız karşınıza geçip herşeyi saydiricak sizde köşelerde ağlayıp gecenin saatinde dert edip uzuluceksiniz ,siz birlikte cikmadinizmi bu yola kacirmasaymis beyfendi o zaman madem zorluklarına göğüs geremeyecekse .sizde bu kadar pasif davranmayın lütfen aileniz kötü olsa siz kopardiniz zaten iyi insanlar demekki pişman olup düzelmiş aranız..eşiniz olacak kişinin lafına bakıp ikinci kez aile kapısını kapatmayın . Bu lafları da çekmeyin beğenmeyen gitsin istediği gibi aile bulsun evlensin..

İdarememuru hiç bu açıdan düşünmedim aslında :) zaten bu bakış açısıyla bakamadigim icin bunları yaşadım bir başkasının yorumlarını okumak bakış acimi ve düşüncelerimi de değiştiriyor teşekkür ederim yorumunuz için

Calışiyor musun ? . Bir an önce iş bul...

Hayatta herkezi mutlu edemezsiniz bunu unutmayın. Yazınızı okuyunca herşeye peki diyen aman kimse kırılmasın ben çekerim modunda biri canlandı gözümde. Kendinize bunu yapmayın.eşiniz bencil bir insan aileside.cekin resttinizi bakın o eşiniz nasıl u dönüşü yapıyor ,yapmıyorsa da yol verin gitsin.

Çok fazla hata yapmışsınız hala da yapmaya devam ediyorsunuz.

Öncelikle universite okurken kacmakta nedir. Aileniz universite okuyan kızı nasıl zorla evlendirebilir ki? Benim aklım almiyor ben evlenmiyorum dedinizde zengin kocayla evlendirmek icin silah mı dayadılar başınıza.

İkincisi daha doğru düzgün isiniz yokken ailenizi ezip kacmışsınız. kayınvalidem bana sporcudan aldı kensine esya dizdi diyorsunuz. Böyle olacağını kacmadan önce öngörecektiniz.

Üçüncusu gorumceme ceyiz duzuyor diyorsunuz ama ceyiz istiyorsanız bunu getirmesi gereken sizdiniz yapması gerekende sozin aileniz. siz kaçınca tabiki ceyizde olmamıs bunu suclusu kayınvalideniz değil.

Dördüncusu universite mezunu calisan kadınsınız neden kayinvalidenizin evini temizliyorsunuz ki neden yani. Allah razı olsun demiyor diyorsunuz dese sorun değil temizlemeye devam mı? 7 yıllık evliyim kayinvalidemde yedigimiz sofrayi toplayip mutfaği toplamak disinda temizlik yapmamışimdır. zaten calisiyorum kendi evime zor yetisiyorum bir de kayınvalide evi mi temizleyeceğim.

siz kendi değerinizi bilmezseniz kimse sizin egerinizi bilmez. Hadi kactının olan oldu ama bundan sonra ne kayinvalidenizden esya yatak ortusu ceyiz bekleyin ne de ona temizliğe gidin. Eşinize de ezilmeyin ailenizide savunun. onlarımda yeiştirdiği buyuttugu kızları onları ezip kactı kolay degil ben onlarıda anlıyorum diyin.

Kesinlikle öyle

Vakit ayırıp uzun uza yazdığınız için teşekkür ederim lakin şuna açıklık getireyim kimseden çeyiz beklemiyorum şükürler olsun çalışıyorum ve alıyorum benim zoruma giden bana takınılan tavır orada bunu anlatmak istemiştim diğer söylediklerinde gelince haklısınız bunları saflık veya iyi niyetten yaptım diyeceğim ama şuan bende kendime çok kızıyorum bu yaptıklarım için çünkü bana evlendiğinden beri bu dayatildi gelin yapar eder vs yapamam dersem ayıp etmiş olucaktim ama şuan bende kendime sizin kadar kızıyorum bunların farkındayım

Kaçman çok yanlış olmuş. Lakin eşinin haddine mi düşmüş aileni silseydin falan ne demek ? Kimse için aileni silme. Eşininde ben olsam silerdim dediğine falan bakma silmezdi.

Dünya iyisi olsa melek olsa altın olsa bile- ki sanmıyorum. - bizim rızamızı almadan kızımızın kaçtığı adama karşı olumlu duygular besleyemem.

Elinden geleni yaptı mi ikna etmek için?
Kendini sevdirmek için ne yaptı da konuşuyor.
Rica ederim yalvarıp özür dileyip yüz vermeyin şunlara. Hepsinin yeri geldiğinde ağzının payını vermeli.
Yoksa böyle ezerler.

Ayrıca çeyiz dizdiği kızı varken evin temizliği geline mi düşer? Yapsin tatlı kızı, zaten el kızından beceriklidir de o. :)

Hanımefendi bulmuşlar stres atıyorlar.
Oldu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…