Derdimi anlatacak kimsem yok lütfen yardım edin

Aile terapisi benim de aklımda uzun zamandır ama eşim ne der acaba diye düşünüyorum konuyu bir türlü acamadim
Ben üzülüyorum diyip kendiniz gidin sonra da gerekirse psikolog sizieşinizi de çağırır
Onun gelmesini beklemeyin hele bi siz iyi olun

İstedikleri kadar dayatsınlar. okurken kayınbabanız para yollamış belki onun minnettarlığını duyup yapmışsınız ama artık kendinizi geri cekin.

Bakın sizde diyorsunuz kızaları ayrı gelinleri ayrı size kızları gibi davranmamışlar sizde onlara daha fazla fedakarlık yapmayın.

Daha yeni evliyim kayınvalidem bana dediki "kızım senin hakkında konusuyorlarmis eltilerim ben senden is beklemiyorum ama diyorlarmışki sen gelip bana iş yapmıyormuşsun" actım ağzımı yumdum gozumu "Benim onlara selam verdiğime dua etsinler bir de dedikodumu mu yapıyorlar. Benim kuzenlerimde universite mezunu calisan kisilerle evli birakın is yapmayı Dügünüme gelmediler kuzenlerim yalniz geldi zaten calsiyoruz bos vaktimizde kocalarimizin akrabalrınin dugunune mi gidecegiz diye dusunuyorlar. Bana annem is yaptirmiyor sen calisiyorsun diye sofra bile toplatmiyor. Bundan sonra o dedikodumu yapan eltilerini yuzune bile bakmamam lazımmış demekki dedim." ağzını acıp bir kelime bile edemedi kayinvalidem.

Biraz sesinizi cikarma vaktiniz gelmis. Artık calısıyorsunuz kimseye muhtac degilsiniz. Yapmayın ev isi felan. tamam gittiginizde yardim edersiniz yemege sofraya mutfak toplamaya ama bu kadar. Bayram temizligine felan gitmeyin. ileride cocugunuz olunca kendi evinizin isine yetisemeyeceksiniz bir de kayınvalidenizin evinin isi sizi ilgilendirmesin.

Küçük çocuk musun da zorla versinler seni ?
Diretirdin ben okuyacağım diye baktın hala zorlanıyorsun kaçar devlete sığınırdın kocaya değil.
Eğer koşullar normal yolla evlenseydin ne kv senden iş beklerdi ne de kp maddi yardım.
Ben kendi evimin işine yetişemiyorum kv de ye gidip bayram temizliği mi yapacağım bir de

o adamla evlenmeyın dıye aılenız sızı baskasına verırım demıs olabılır
zaten okuyormussunuz
kacmak ne kolay gelıyor sıze sankı seksek oynamaya saklambac oynamaya kacıyorlar
kacan kıza kımse saygı gostermez esınızın aılesınden saygı gormemenız normal
esınız ben aılemı sılerdım demıs ya he ya he cok sılerdı babasının dızının dıbınde onun parasıyla kacırdıgı kızı doyururken konusması kolay tabı ayrıca aılesını bu kadar kolay sılen ınsanlardan cekınırım ben ,nerde ne zaman ne yapacakları bellı olmaz sız aılenızı bu kadar kolay harcıyorsunuz o aılesını bu kadar kolay sılıyor bıraz tencere kapak mısalı olmussunuz

aılenız sıze sırt cevırmedı dıye dua edın once
bır zahmet dırdır da yapsınlar hıc bırsey demeye hakkınız yok hele esınız kız kacırmadan once dusunecektı ,sen gıt o evın aklı bes karıs havada kızını al gotur anası babası ses etmesın he ?
kendı cocugunuz kacarsa ses cıkarmazsınız o zaman-o zaman gorurum kocanızı

ayrıca aılenız bu adamı ıstemeyerek ne kadar da haklıymıs keske en bastan sozlerını dınleseydınız baba evınde yıyıp ıcıp okul bıtırecektınız kendı ustunuze dusen gorevı yerıne getıremeyıp aıleyı sıkayet etmekte ne bıleyım

Aileni sil diye baskı yapmak nedir?
Eşiniz ne kadar hadsiz.
Bir evlat nasıl, ne emeklerle büyüyor bundan habersiz.

Siz de artık onu idare edeyim, buna susayım tavrınızı bırakıp biraz net ve dik durun.
Boşanmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, çift terapisi almayı teklif edin eşinize.

Mesaj yazan herkese cok teşekkür ediyorum.

Tavsiyeleriniz doğrultusunda eşimle konuştum.
Susarak hep kendime zarar vermişim, konuştuktan sonra sanki üzerimden bir yük kalktı.
Terapiye gitmeye karar verdik ve kendimi anlatınca eşimde bana hak verdi ve davranislarini düzeltmeye çalışıyor, nşallah bundan sonra herşey daha güzel olur
Tekrardan hepiniz sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…