Derdimin ne olduğunu ben bile tam anlayamadım...

Ozaman bende otizim im insanların gözüne bakmayı hiç sevmem bana bakanları da sevmem sanki yiyeceklermiş gibi bakıyor bazıları

Psikoloğum ve otizmli bir kardeşim var yeterli midir

Malasef değil.
Psikolog oldugunuz icin galiba diğer konuda konu sahibine "histerik" teşhisini koydunuz :)

Ayrica, sizi yakalamışken hemen sorumu yöneltim: bu forumda sergilediğiniz pasif agresif ruh halinin kaynağını biliyormusuz?

Hmm demek maalesef değil... Siz her konuda yetkili karar merciisiniz galiba. Sizin onayınızdan geçmek için biraz daha çalışayım madem ben.
Otizm konusunda daha fazla argüman sunamayınca başka yerlerden saldırmaya karar verdiniz sanırım, hemen açıklayayaım.
Tıpkı sizin bana pasif agresif demeniz gibi bir insana histerik davrandığını söylemek için de psikolog olmak gerekmiyor çünkü bu bir teşhis belirtmiyor.
Pasif agresif ruh halimin kaynağı da yüksek ihtimalle pms. Başka sorunuz var mı acaba?

Benim icin değil...kendiniz icin çalışın. Diplomayi veren vermiş zaten. Gelişiminiz bundan sonra sizin elinizde.
İsteseniz otizm hakkinda tüm gün sohbet edebiliriz. Benim icin sorun değil.
Ayrica size saldırmadım. Forumda yazdığınız bir mesaj dikkatimi cekti. Belirtmek istedim.
PMS icin kadin doğuma uğrayın isterseniz. Çekilecek dert değil.

Evet...bir sorum var; otizmli insanin otizmli olduğunu bildiğini öne süren kaynak hangisi?
Asperger değil...otizm

Teşekkürler tavsiyeleriniz için

Otizmli bi insan farklı oldugunu bilir.
Ne kadar rahat rahat ahkam kesiyosunuz hiçbir bilginiz olmayan konularda
Ben de aynısını düşündüm. Bilmeyen insanların yorum yazması hiç hoş değil. Yanlış yönlendiriyorlar insanları

İlginç degil gayet normal çocuklıktanngelen bişey bu bilinç altıyla alakalı

Doktorlar bile bu kadar çabuk tanı koyamıyorlar maşşallahları var bazı hanımların .

Arkadaşlar, doktora gittim.

Tanı Asperger sendromu...

çocukluk döneminde başlarmış bu ve sosyal etkileşimi zorlaştırırmış.

Özellikler aşırı içe kapanıklık, iletişim sorunu. Tıpkı otizmde olduğu gibi.

Ailemi de biktirdim çocuklugumda maalesef çok degisik bir çocuktum. Neler çektiler benden.

Keske o zaman bilinçli davranip ve uyarilara kulak verip bir uzmana götürselermis. En azindan erkenden ortaya çikardi.

Kendimi sürekli bu dünyaya ait degilmis gibi hissettim. Insanlarla farkli dil konusuyor, kimse anlamiyormus gibi.

Asperger sendromu olanlarda otizm özelliklerinin bazıları varmis. Belirtileri zamanla düzelebilirmis.

Artık cocuklari bıraktık kendimizi otizmli zannetmeye basladik.! Nasıl otizm propagandasi yapıldıysa artık herkeste otizm lafı.. asosyalseniz siz ve ya çocuğunuz yandınız otizmlisiniz. Şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…