- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Aynen maalesef hiçbir şey yapılamıyor galiba. insanların benden ne istediklerini bilmiyorum çünki yanlış anlıyorum farklı yorumluyorum. Sadece açık söylenenenleri anlıyorum. Ha biri önüme bir nutuk vs yazılı metin koysa şunu söz sanatlarına dair araştır dese okuduğumu analiz ederim detayına kadar ama günlük hayatta konuşmalarda imalı konuşmaları vs hiç anlamıyorum ve dolayısıyla da aptal konumuna düşüyorum...Benzer şeylerin bir kısmı bendede var sanki bir otizmli birey gibi özellikler fotografik hafıza akılda tutma vs ama insanlardan ve niyetlerinden çekinme bağ kuramama,bu yapısal bişey ve yapabileceğimiz birşey var mı bilmiyorum.
Ailede otizm cok var, en agir halinden hafifine kadar. Maalesef akraba evliligi de yaygin, hatta 90% akraba evliliginden olusuyor. Alakasi var mi bilmiyorum...Teşhisi konmamış otizm gibi görünüyor. Otizmin farklı dereceleri var. Otizmin derceleri vardır, siz hafif taraftasınız muhtemelen.
Ailede otizm cok var, en agir halinden hafifine kadar. Maalesef akraba evliligi de yaygin, hatta 90% akraba evliliginden olusuyor. Alakasi var mi bilmiyorum...
en mantıklı yorum bu:) ne otizmi allah aşkına o kadar basit değil otizmli olmak...Bu yazdıklarıniz Otizm göstergesi değil. Gayet çekingen/utangac bir insansınız.
İroni ve/ veya sarkastik konuşma stilini anlamamaniz düşük EQ göstergesi. Bunu aşabilirsiniz.
en mantıklı yorum bu:) ne otizmi allah aşkına o kadar basit değil otizmli olmak...
Ben de sizin gibiyim. Konusurken kimsenin gözüne bakmam. Burnuna bakarımYapılan esprileri imalı konusmaları cogu zaman anlamıyorum. Acaba bana laf mı soktu diye. Esime anlattıgımda anlıyorum aaaa öyle mi demis vs.. Kendim de laf soylemeyi beceremem pek. Kabullendim yapısal bence.
Moda oldu biraz.
otizmli bir insan "farkli" olduğunu bilmez...
Konu sahibi gayet kendini ve hislerini reflekte edebiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?