Bi de şey vardı geçmişteki konularda yapılan yorumlardan,birisi yazmadan ben yazayım, biz çalışmayan kadınlar ped paramızı bile kocamızdan alırken utanmıyormuymuşuz
Bu tür yorumlar gelmesin nolur, çok kırıcı oluyor.
Olayı öğretmenler 3 ay yatıyorrrr yeaaaa ya getireceksinBenim tuzum kuru hem çalışıyorum hem öğlen evdeyim kimsenin gıkı çıkmıyor
ben alintiladigin yorumumu kumraltina yapmistim.
niye ustune alindin o hesap sana ait deyilse , sana mi sorucam uyelik almayi diye ?
Karar mercii olduğumu söylemedim zaten, becerebilseydiniz siz önce kk kadınlarına saygı duyardınız.
Ben cevabımı aldım, iyi uykulardüşündüm de size cevap vermeye gerek olmadığına karar verdim..
hayırlı geceler.
Benim çevremde de çalışmayan çok kadın var.hiç beni aşağıladıklarını görmedim.ama böyle numunelik çıkıyor.Banane çalışmazsa çalışmasın.diğer çalışanların da çalışmayana ne faydası ne zararı var.ama çalışanı kötülüyorsa ben bunda içten bi kıskanma hasetlik ararım.zira daha zor olan hem çalışıp hem evine yetebilmektir
hani her fikre saygı derler ya haberiniz var mı?
sanırım yok...
buradaki ilk mesajımda parantez içerisinde bahsettiğim belirli kitle ile aynı düşünmüyorum diye forumdan neden faydalanmayayım ki?
komik...
hayırlı geceler..
Neden sinirlendiniz arkadaş sizden alıntı yapmamış ki diğer bayandan alıntı yapmış,diğer bayandan alıntı yaptığı gözüküyor zaten.ayy cevap bile vermicem inanır mısın havamda değilim ...Sarcak başka birini bul ,ayrıca dön ve kumrulatına mı yapmışsın kime yapmışsın iyice oku ..Ya da uykun geldiyse yat error vermeye başlamışsın çünkü ...
Ya tuzu kuru atıyor işte. Yemek buharı dokunmuş mudur ki böyle konuşuyor : ) sen sağlıkcısın bilirinBu Cahide denilen kadinin cocugu var mi merak ettim?
Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.
Konu biraz dağılır belkiOlayı öğretmenler 3 ay yatıyorrrr yeaaaa ya getireceksin
Bu Cahide denilen kadinin cocugu var mi merak ettim?
Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.
50 - 60 yaslarina gelmis , gencligin de simdi tarlalarda, bag bahcelerde karı koca calisan ; o yaslarina ragmen bogazindan helal lokma gecsin diye canla basla ugrasan ciftlerimizi neden yok sayiyoruz ?
Simdi boyle bir yasantisi olan kadin evine mi bakmiyormus..
Yemek mi yapmiyormus.. Vs vs..
Hayir..
Hangi yasta olursa olsun , ciftlerin birbirine karsi guveni, anlayisi olmali..
Calisan kadinda evine geldiginde aksam yemegini yapiyor,evde oturan kadinda..
Calisan kadinda cocuguna kocasina zaman ayiriyor , evde oturan kadinda..
Butun olumsuzluklarin nedeni sadece bu sanki..
Cok fena karıştı biraz zor : )Konu biraz dağılır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?