- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
o zaman herzamanki bizler kk kadinlarinin icinde ne isin var ki ?
Niye uye oldun ?
Bakın ben burda eleştiri yapmadım ,yine çözüme ulaşamaz çünkü gruplaşma olacak dedim..Ayrıca üye olurken sizden izin mi alacaktım pardon ???
Kızlarımıza; kocaya itaat etmek gerektiğini, kocanın bir adım gerisinde durmanın önemini, oğullarımıza; kızların korunup kollanması gereken hassas varlıklar olduğunu öğretelim.
Şu yukarıda yazdığım zihniyette bir kadını hicbirimiz takip etmemeliyiz, sevmekten bahsetmiyorum bile
Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Hmm
ikinci uyeligin demek.
Abarttığınızın farkında mısınız ?
Bu tip konulardan gerçekten de nefret ediyorum.Nedense konu iş hayatına mesleklere gelince herkese bir şeyler oluyor.Bir ötekileştirme,hor görme başlıyor her durumda.
Çalışan çalışmayana,çalışmayan çalışana karışamaz,karışmamalı.
bence büyük konuşmayın yorumunuzu yapın iyi güzel ama tartışma ortamı hazırlıyacak şekilde ezik göstermek küçümsemek hoş değil
kocasından don parası istemek lafı şık degil
Kızlarımıza; kocaya itaat etmek gerektiğini, kocanın bir adım gerisinde durmanın önemini, oğullarımıza; kızların korunup kollanması gereken hassas varlıklar olduğunu öğretelim.
Şu yukarıda yazdığım zihniyette bir kadını hicbirimiz takip etmemeliyiz, sevmekten bahsetmiyorum bile
ben alintiladigin yorumumu kumraltina yapmistim.Ne alaka ikinci üyelik ???
Karar mercii olduğumu söylemedim zaten, becerebilseydiniz siz önce kk kadınlarına saygı duyardınız.fikrinize saygım var..
sevmemek ve takip etmemek sizin tercihiniz.
ve siz kimi sevip kimi takip etmemiz gerektiği konusunda merci değilsiniz...
becerebilirseniz sizde saygı duyun..
canım ya zaten hayat böyle herşeyde insanlar birşeyleri çekemiyorlar.Kadinin tercihidir calismak ya da calismamak. Hic kimseyi ilgilendirmez bu.
ev kadinlarina ozeniyorum. Haftaici bigun evde olmak acele etmeden temizligimi yapip yemegimi ocaga koymak luks benim icin zaten. Ama calismasam olurum. Yapacak bir sey yok. Boyle mutlu oluyorum. Ben ev kadinlarini ezen calisan kadinlarin, calisanlari ezen ev kadinlarinin birbirlerini cekemedigini kiskandigini dusunuyorum. Ortada kompleks durumu var galiba.
o zaman herzamanki bizler kk kadinlarinin icinde ne isin var ki ?
Niye uye oldun ?
alintilara cvb vermeden once sunu belirteyim.
sefillik nekadar yersiz bi kelimeyse benim yorumumde o sekilde.. arasindaki farkin cirkinligini dile getirmeye calistim. altinada tercih meselesi yazdim.. kisinin kendi hayata bakisi ile ilgilidir. yanlis anlasilmalara sebep olmak istemem..
yorumun alt kismini kesmeseydiniz bunun cevabini alirdiniz.. benim baskasini hor gorme luksumde yok..
yukarda cevapladim okursunuz..
burada calisan bayanda var calismayan. saygi duymak zorundayiz..uzulurum oyle bir anlam ciktiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?