Derdiniz ne ki?

Valla evde olmak zormuş ben su 3 ayda bunu gördüm. Ne yemek ne temizlik ne bulaşık ne misafir bitiyor. Bir de el kadar bebe varsa vay haline. Çalışırken bi düzenimiz varmış, evi kullanmadığımız icin de tertemiz kalıyormuş.

Bi de evdesin diye akşam çay yok mu diye soran koca kafası varmış : )

Neden sinirlendiniz arkadaş sizden alıntı yapmamış ki diğer bayandan alıntı yapmış,diğer bayandan alıntı yaptığı gözüküyor zaten.

ikinci üyelik bilmem ne diye çok bilmişliğe vurmuş çünkü ilkini yanlış alabilirim ama hmmm ikinci üyelik deyip yaftalamasa iyi olcaktı..

Hmmm ben sizi hatırladım. Siz feminist olduğunu düşünen üyesiniz. Evde oturup, çalışmak istemediğinizi belirtmiş sonra da ''Çok feminist miyim neyim ayol'' demiştiniz. Biz kelimenin anlamını bilenler olarak da boyle kalmıştık.

ikinci üyelik bilmem ne diye çok bilmişliğe vurmuş çünkü ilkini yanlış alabilirim ama hmmm ikinci üyelik deyip yaftalamasa iyi olcaktı..
Siz diğer arkadaşa üyelik için izin mi alacaktım demişsiniz ama haliyle oda öyle anlar,ben olsam bende öyle anlardım,siz olsanız sizde öyle anlardınız düşünün siz mesaj yazan kişiye cevap yazıyorsunuz neden üye oldunuz diye daha sonra asıl cevap vermesi gereken değil farklı birisi yazıyor,sizden izin mi alacaktım diye üyelik için insanın aklına 2. Üyelik gelir o zaman.

çalışan kadını takdir ediyorum ama ben çalışamam evlenince valla bekarken çalışırım evlenince hem koca kahrı hem çocuklarla uğraşmak hem ev işi hem kişisel bakımım falan çekemem, kocasının eline bakıyor diye de bir şey yok hayat müşterek... çalışanın çalışmayan kadına çalışmayanın da çalışana laf söyleme hakkı yok.

ay ne var yanlis söylemis olamazmiyim
suan bunu niye söylemek zorunda hissettiniz ?

not: yurtdisinda yasiyorum ve türkcem dört dörtlük degil

hem calisip hem de evinin esinin cocuklarinin sorumluluklarini idare edebilen ustune birde kendine vakit ayirabilen kadin bence gercekten basarili bir kadindir.hem de daha programlidir.ki oyle olmasa evliligi idame etmesi cok zordur.ayni zamanda boyle kadinlarin enerjisi daha baskadir.ve daha yorucu..

mesela ben cocuk olunca imkan dahilinde calismam diyordum ki calismiyorum da su anda..imkan olduktan sonra calismamayi trrcih ettim cunku ileride calisabilirim ama cocuklarimin bebekliklerini bebeklikten cocukluga gecisini falan ne bileyim evde kalarak tadini cikarmak ve bizzat herseyleriyle kendim ilgilenmek istedim..

sonucta herkes kendi tercihlerini keyfi ya da zorunluluk haline gore veriyor.ama bence calisan da calismayan da birbirinden ustun diye birsey yok ve her iki durumunda ayri ayri olumlu yada olumsuz taraflari var bence..

çevir kazı yanmasın durumu bana göre değildir..
belirli bir kitle tarafından sevilmiyor olması evet şaşırtmadı, hala da arkasındayım fikrimin...

her zaman ki gibi (ismin önemi yok, kimsenin nickine bakmıyorum ben burada)
gelir birileri ve birilerini kötüler....

üzerinize alınmanıza bence gerek yoktu...

polemiğe gerek duymuyorum ama isterseniz devamı için size özelden Cahide hanımın sevdiğim ve çok doğru bulduğum yanları konusunda cevap verebilirim.

Hic sorma elmayra ben 21 aydir evdeyim isteyken daha az yoruluyormusum....hergun sil supur toz al kucuk cocuk var hadi temiz olsun toz cop olmasin,ona yemek yap bize yemek yap,tum gun koridorda bir saga bir sola kostur,evdeyim diye temizlikci almak sacma geliyor ama artik yetemiyorum....kac hafta sonra bugun ilk defa tek basima disari ciktim kizim olmadan...calisan olmakta,ev hanimi olmakta zor....ama hemcinsinden don parasini bile kocasindan istiyoru duymak daha zor....

gerek yok canim,
Benim de sevdigim kisimlari var, uslubu haricinde.
bence burda bunu keselim. Ban yemeyelim polemikten.

Yok o kadının flamasını taşıdığı zihniyette erkekler boşa çalışmaz. Evet evin yükünü alırlar ama çooook başka haklar(!) da elde ederler. O hakların ne olduğunu söylerdim de olay yaratmak istemem. Bu tip ailelerde erkeklerin sahip olduğu onurlu, gururlu, güçlü hiçbir kadının kabullenemeyceği türden ''haklar'' ve ''özgürlükler'' diyelim biz onlara. Sibel Üresinle çok iyi anlaşır bu Cahide denen hatun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…