- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
ayy cevap bile vermicem inanır mısın havamda değilim ...Sarcak başka birini bul ,ayrıca dön ve kumrulatına mı yapmışsın kime yapmışsın iyice oku ..Ya da uykun geldiyse yat error vermeye başlamışsın çünkü ...
mobildeyim alintilayamdim sayin edebiyat ogretmeni.
sendenmi cekinip lafi dolandiricam? bak goruyomusun yakalandim sobe..
Dimi ya..evet nedense "çalışan kadın" deyince ilk akla gelen üzerinde Versace, elinde Latte, altında Audi olan plaza çalışanı falan herhalde
Neden sinirlendiniz arkadaş sizden alıntı yapmamış ki diğer bayandan alıntı yapmış,diğer bayandan alıntı yaptığı gözüküyor zaten.
Hmmm ben sizi hatırladım. Siz feminist olduğunu düşünen üyesiniz. Evde oturup, çalışmak istemediğinizi belirtmiş sonra da ''Çok feminist miyim neyim ayol'' demiştiniz. Biz kelimenin anlamını bilenler olarak da boylecalismayan bir bayan calisan kadinin neyini kiskansin
yapmayin hanimlar
bence calisan hanimlarimiz calismayanlari kiskaniyor hatta asagiliyor gördügümüz üzere
calismayan hanimlar en fazla yok cocugunuzla ilgilenin vs gibi tavsiyelerde bulunur iyilik anlaminda
durduk yere ne calisiyorsun diye ortaya laf atmaz herhalde degilmi
umrunda olmaz zaten..
herneyse bu konuda cok tartisma cikiyor buralarda
rabbim sana cok daha guzel yerlee nasip etsin..Türkçe...
Neyse,alıntılamam hataydı zaten.Atama beklediğin günleri çabuk unutmuşsun.
Siz diğer arkadaşa üyelik için izin mi alacaktım demişsiniz ama haliyle oda öyle anlar,ben olsam bende öyle anlardım,siz olsanız sizde öyle anlardınız düşünün siz mesaj yazan kişiye cevap yazıyorsunuz neden üye oldunuz diye daha sonra asıl cevap vermesi gereken değil farklı birisi yazıyor,sizden izin mi alacaktım diye üyelik için insanın aklına 2. Üyelik gelir o zaman.ikinci üyelik bilmem ne diye çok bilmişliğe vurmuş çünkü ilkini yanlış alabilirim ama hmmm ikinci üyelik deyip yaftalamasa iyi olcaktı..
Bi de o vardı dimiOlayı öğretmenler 3 ay yatıyorrrr yeaaaa ya getireceksin
Hmmm ben sizi hatırladım. Siz feminist olduğunu düşünen üyesiniz. Evde oturup, çalışmak istemediğinizi belirtmiş sonra da ''Çok feminist miyim neyim ayol'' demiştiniz. Biz kelimenin anlamını bilenler olarak da boylekalmıştık.
Bugün çok sinirliyim.üst üste geldi sanki anlaştılar yaa.Çalışan kadın batıyo bunlara.face de iki arkadaşımda çalışan kadınla ilgili cahide sultan mıymış bilmem neymiş onun yazısını paylaşmışlar.sonra da yorumlamışlar!çalışan kadının evi pismiş,çalışan kadının çocuğu sefilmiş.çalışan kadının evinde huzur yokmuş,aldatmalar bu yüzden artmış.utanmasalar çalışan kadın sevişemiyor yorgunluktan dicekler! yok anam çatlayın patlayın evim miss gibi.evimde huzurum var.çatır çatır da sevişiyorum çatlayın.tembellikten aşağılık duygusundan çalışan kadına saldıran benden cevabını misliyle alır.ki verdim de. ohhh beee
Canim, belirli kitle diyorsun, ama sonra tipik kk kadinlari diyorsun.
O kk kadinlarininin icinde ben de varim ve tabi ki de ustume alindim.
Sonra da ben belirli kitle dedim diyorsun.
Kusura bakma ama biraz cevir kazi yanmasin olmus senin ki.
Bu arada dini seven ve yasayan sadece cahide hanim deyil.
Guzel seyler yapiyor, ben takip ediyorum, ama uslubunu cok yanlis buluyorum.
Beni bile incitip irrite edebiliyorsa, baska kalplerde yaptigi tahribati Allah sorar birgun.
Internete canimizin her istedigi seyi yazip dokemeyiz.
USLUP herseyden once.
Bi de o vardı dimibiz çalışan bazı meslek grupları tarafından da yeriliyoruz koalina
Hic sorma elmayra ben 21 aydir evdeyim isteyken daha az yoruluyormusum....hergun sil supur toz al kucuk cocuk var hadi temiz olsun toz cop olmasin,ona yemek yap bize yemek yap,tum gun koridorda bir saga bir sola kostur,evdeyim diye temizlikci almak sacma geliyor ama artik yetemiyorum....kac hafta sonra bugun ilk defa tek basima disari ciktim kizim olmadan...calisan olmakta,ev hanimi olmakta zor....ama hemcinsinden don parasini bile kocasindan istiyoru duymak daha zor....Valla evde olmak zormuş ben su 3 ayda bunu gördüm. Ne yemek ne temizlik ne bulaşık ne misafir bitiyor. Bir de el kadar bebe varsa vay haline. Çalışırken bi düzenimiz varmış, evi kullanmadığımız icin de tertemiz kalıyormuş.
Bi de evdesin diye akşam çay yok mu diye soran koca kafası varmış : )
çevir kazı yanmasın durumu bana göre değildir..
belirli bir kitle tarafından sevilmiyor olması evet şaşırtmadı, hala da arkasındayım fikrimin...
her zaman ki gibi (ismin önemi yok, kimsenin nickine bakmıyorum ben burada)
gelir birileri ve birilerini kötüler....
üzerinize alınmanıza bence gerek yoktu...
polemiğe gerek duymuyorum ama isterseniz devamı için size özelden Cahide hanımın sevdiğim ve çok doğru bulduğum yanları konusunda cevap verebilirim.
Yok o kadının flamasını taşıdığı zihniyette erkekler boşa çalışmaz. Evet evin yükünü alırlar ama çooook başka haklar(!) da elde ederler. O hakların ne olduğunu söylerdim de olay yaratmak istemem. Bu tip ailelerde erkeklerin sahip olduğu onurlu, gururlu, güçlü hiçbir kadının kabullenemeyceği türden ''haklar'' ve ''özgürlükler'' diyelim biz onlara. Sibel Üresinle çok iyi anlaşır bu Cahide denen hatun.Bu Cahide denilen kadinin cocugu var mi merak ettim?
Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.
Kulakların iyi işitiyormuş, kulak testini geçtin officekızlar biraz sakin, cımbız sesi duyuyorum
Yazık bize ya :)Bi de o vardı dimibiz çalışan bazı meslek grupları tarafından da yeriliyoruz koalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?