Kesinlikle katılıyorum sana evde olmak calısmaya alısan hanımlar icin cok cok zor, asmuyu tanırım, öyle demek istemedi aslında ama yanlış ifade etti kendini.Hic sorma elmayra ben 21 aydir evdeyim isteyken daha az yoruluyormusum....hergun sil supur toz al kucuk cocuk var hadi temiz olsun toz cop olmasin,ona yemek yap bize yemek yap,tum gun koridorda bir saga bir sola kostur,evdeyim diye temizlikci almak sacma geliyor ama artik yetemiyorum....kac hafta sonra bugun ilk defa tek basima disari ciktim kizim olmadan...calisan olmakta,ev hanimi olmakta zor....ama hemcinsinden don parasini bile kocasindan istiyoru duymak daha zor....
yanlış anlaşılmasın onu cahide söyledi demedim.bu kişilerin zihniyetine göre erkek çalışmalı.kadın yerine daha da fazla çalışmalıBu Cahide denilen kadinin cocugu var mi merak ettim?
Bunun elinde kiz cocugu da erkek cocugu da olsan isin zor yani. Kadinlara ikinci sinif vatandas muamelesi yaptigi belli de, bir yerde "erkek calismali, yetmiyorsa daha da calismali, daha da " filan dediyse... Hayir, insan boyle bol kese konusabilir mi kendi oglunu dusunerek merak ettim sadece.
Hmmm ben sizi hatırladım. Siz feminist olduğunu düşünen üyesiniz. Evde oturup, çalışmak istemediğinizi belirtmiş sonra da ''Çok feminist miyim neyim ayol'' demiştiniz. Biz kelimenin anlamını bilenler olarak da boylekalmıştık.
Feminist Türkçe bir kelime mi?ay ne var yanlis söylemis olamazmiyim
suan bunu niye söylemek zorunda hissettiniz ?
not: yurtdisinda yasiyorum ve türkcem dört dörtlük degil
Herkes dağılsın hadi,mapıs damlarına düşmeyin gecenin bi yarısı...
Ben de Aşk-ı Memnu'daki Firdevs Hanım gibi zıbarayım erkenden.
Üç günlük dünya,kimsenin kalbini kırmayın hanımlar.
Herkes kalbinin ekmeğini yer,hepinize kucak dolusu sevgiler.
Feminist Türkçe bir kelime mi?
Bir kez daha şaşkınlıklara gark oldum.
Yazıyı okumadım ama dediğiniz gibi ise sözkonusu kadın zaten çalışıyormuş ya işte.
Yemek tarifleri yayınlıyor, izleyeni, okuyanı vs var demek ki. Reklam geliri de vardır.
Hepsini yapabilmek için en az part-time iş kadar zaman da sarfediyordur mutlaka.
İş işte bu.
Bazı şeyleri hiç anlayamıyorum.
Katya sütünü getiriyor Sevda içmeden yatma
Dogru tespit.
E otursana evinde o zaman kadin? Babanin hayrina mi yemek tarifi yayinlayip bir de yazilar yaziyorsun degil mi ama? Kendisiyle celisiyor demek ki, iyi yakalamissiniz.
Biri o kadina oyle dememis mi hic? Hayret.
Savundugunu kendi yasasin once.
Seni seviyorum ablam.
evinden yaziyor ama. Fark o. Bizse disarda calisiyoruz.
Farketmez. Evden calismak diye bir kavram da var zira. Hatta bu isten para kazanmasa bile farketmez. Oturup kocasina hizmet edecegine milletle niye zaman harciyor? Onun neyineymis isim yapip, meshur olup bir kisim kadina yon vermek? O kadar iddiali laflarina, yaptigi isler fazla degil mi? Otursun konu komsusuyla konussun bunlari. Meshur olmasina gerek yok.evinden yaziyor ama. Fark o. Bizse disarda calisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?