Derdinizi Kime Anlatıyorsunuz?

Sademm7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
762
2.925
63
30
İyi pazarlar KK'nın güzel kadınları.
Direkt konuya girmek istiyorum. Uzun zamandır olan bir sorun bu benim için. Zaten sürekli dert yakınan biri değilimdir ama hani böyle anlatmak istediğiniz, dolduğunuz anlar vardır da birden çözülüverirsiniz ya, hani sürekli yaptığınız birşey değildir ama zaman zaman ihtiyaçtan dolayı olur. İşte tam bu anlarda anlatıp rahatlayacağıma daha fazla canım sıkılıyor. Sonrasında bundan böyle hiç kimseye birşey anlatamayacağım diyorum ama insanız işte bir an oluyor boşalıveriyorum.İşte sorun burda başlıyor. Karşımdaki kişide. Bu aile oluyor bazen,bazen bir dost, bazen normal bir arkadaş, bazen mesai arkadaşı...
Karşıdan duyduklarım "herkes öyle, her yerde bu var, seninki de sorun mu, bak şöyle şöyleleri de var nankörlük etme, o değil de benim başıma neler geldi biliyor musun, ben neler yaşıyorum deyip odağı kendisine çevirme vs."
Ben zaten çözüm istemiyorum onlardan direkt. Dinlesinler beni, bir iki umutlu söz söyleseler yetecek. Ama ben her sorunumu, sıkıntımı anlattığımda daha umutsuz daha kötü hissediyorum kendimi. Ee ben kimle paylaşıcam sıkıntımı.Sizlerde de var mı bu durum. Ne yapıyorsunuz bu durumda. Kimlerle paylaşıyorsunuz dertlerinizi? Size de böyle davranıyorlar mı yoksa benim çevre mi hepten sorunlu? Anlatmamayı mı seçmeli, duvara mı anlatmalı bilemedim ki.

İyi pazarlar KK'nın güzel kadınları.
Direkt konuya girmek istiyorum. Uzun zamandır olan bir sorun bu benim için. Zaten sürekli dert yakınan biri değilimdir ama hani böyle anlatmak istediğiniz, dolduğunuz anlar vardır da birden çözülüverirsiniz ya, hani sürekli yaptığınız birşey değildir ama zaman zaman ihtiyaçtan dolayı olur. İşte tam bu anlarda anlatıp rahatlayacağıma daha fazla canım sıkılıyor. Sonrasında bundan böyle hiç kimseye birşey anlatamayacağım diyorum ama insanız işte bir an oluyor boşalıveriyorum.İşte sorun burda başlıyor. Karşımdaki kişide. Bu aile oluyor bazen,bazen bir dost, bazen normal bir arkadaş, bazen mesai arkadaşı...
Karşıdan duyduklarım "herkes öyle, her yerde bu var, seninki de sorun mu, bak şöyle şöyleleri de var nankörlük etme, o değil de benim başıma neler geldi biliyor musun, ben neler yaşıyorum deyip odağı kendisine çevirme vs."
Ben zaten çözüm istemiyorum onlardan direkt. Dinlesinler beni, bir iki umutlu söz söyleseler yetecek. Ama ben her sorunumu, sıkıntımı anlattığımda daha umutsuz daha kötü hissediyorum kendimi. Ee ben kimle paylaşıcam sıkıntımı.Sizlerde de var mı bu durum. Ne yapıyorsunuz bu durumda. Kimlerle paylaşıyorsunuz dertlerinizi? Size de böyle davranıyorlar mı yoksa benim çevre mi hepten sorunlu? Anlatmamayı mı seçmeli, duvara mı anlatmalı bilemedim ki.
Yazabilirsin veya sadece dinlemek yetiyor diyorsan bir hayvanla yada eşya objeyle konuşabilirsin cevap veremeseler de dinlerler en azından.. dene belki hafiflersin

Lafı çok uzatan biri degilim. Dertlerimi de kisa anlatmayı seçerim.

Benim derdim su: ... kadar

Bana anlatılan paralel dert su : ..............
.................... ............................................ .................... ............................................ ................................................................ ........................................ ............................................ ................................................................ ............................................ kadar

Sonuc: artik kimseyi dinlemiyorum ya da dinlemis gibi yapıyorum.

Cok detayli anlatmasam da alattigim kisilerden hep kazik yedigim icin artik anlatmiyorum kimseye.Yaziyorum bir yerlere aklima geldigi gibi,muthis ferahlatiyor.sonra da imha ediyorum.Benim gibi akil almak degil de dinlenilmek istiyorsan tavsiye ederim.İlerde koz olarak kullanilacak mi,sir tutabilecek mi kaygilarin olmuyor.

Yalnızca anneme anlatırım. Onada anlatmasam kafayı yeme noktasına gelirdim heralde. Her zaman umut vereck şekilde konuşamıyor tabi evladıyım dokunuyor ona anlattıklarım :)

Yalnızca anneme anlatırım. Onada anlatmasam kafayı yeme noktasına gelirdim heralde. Her zaman umut vereck şekilde konuşamıyor tabi evladıyım dokunuyor ona anlattıklarım :)
Sukredin annenuz hayatta ya benim gibi 20 yildir annesiz olsaydiniz. Kesle rahmetli annem hayatta olsaydi neler vermezdim:(

Kimseye anlatmam. Anlatsam anlamalar gibi. Anlamış gibi yapıp başlarından atarlar. Her insan istediği gibi anlamak ister, sırf meraktan o da yardım veya teselli edeceğinden değil

Anneme kiz kardesime bir de 30 yıllık dostum ahretligim var ona anlatırım onum dışında kimseye asla anlatmam.

Hiç kimseye anlatmıyorum.

O da beni boğuyor.

Bunaltıyor.

Yıpratıyor.

Ama anlatsam bir dert sussam bir dert.

Back
X