Dereotu tokluk sağlıyor !!

Hayat87

♥αşĸıм,oğlυм ve &
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.433
11
116
37
Kocaeli
Sofraya oturmadan 15 dakika önce bir yemek kaşığı dereotu yerseniz sofradan daha erken kalkarsınız. 10 dakika sonra tokluk hissi artacaktır. Daha az yemek yersiniz.

Diyet yapanların özellikle yemesi gerekir. Açlık duygusana fren yaptıran dereotudur. Hatta yemek arasında da yiyebilirsiniz. İştahınızın yavaş yavaş kalktığını görürsünüz.

Göreceksiniz ki iştahınız daha erken kapanacak ve doygunluk duygunuz daha erken gelecektir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu

alıntıdır..

Özeliklede guatr hastalari bunu günde 3 kez 3 aylik bir kür olarak yapmalari öneriliyor, 3 ay sonra guatr hastaliginda kurtulmus ola bilirsiniz.

dereotukullanarak zayiflayanlar varmi.mucize iksiri ile beraber dere otunuda kullanmak istiyorum.yazarsaniz memnun olurum.acilen zayiflamam lazim.

Arkadaşlar bu formül gerçekten çok etkili herkese tavsiye ederim. Bende yemeklerden önce yedim ve tabağımdakini zar zor bitirdim. Bence bunu herkes denemeli

arkadaslar bu dereotunu ne ile beraber yiyiyorsunuz.ben yogurtla yemeyi düsünüyorum

bende denedim dereotunu bende ters tepki yarattı...
tok tutacagına daha çok yememe neden oldu...ondan bende bıraktım...cokacimcoook

valla ben dereotu yersem zaten iştah miştah kalmaz diye düşünüyorum kendileri ile aramız hiç hoş olmadı bugüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…