• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deri converse mi yoksa bot mu?

eccem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
104
0
46
İstanbul
arkadaslar ayakkabı almaya karar verdim ama ne alcağım konusunda kararsızım. Deri converse almak istiyorum ama bu aylarda giyilir mi ki? Yoksa sarı cat bot mu alsam?? fikir verin banaa:21:

Deri converse in yerı ayrıdır. Kuru havalarda belkı gıyebılırsınız ama kıslık ayakkabının yerını tutabılecegını sanmıyorum. Kaz tuyunden yapılan botlar var ornegın dagcı botları. kesınlıkle ayakları usutmuyor. Ozellıkle bız bayanların ayak ve bıleklerını soguktan koruması cok cok onemlıdır.

Deri converse in yerı ayrıdır. Kuru havalarda belkı gıyebılırsınız ama kıslık ayakkabının yerını tutabılecegını sanmıyorum. Kaz tuyunden yapılan botlar var ornegın dagcı botları. kesınlıkle ayakları usutmuyor. Ozellıkle bız bayanların ayak ve bıleklerını soguktan koruması cok cok onemlıdır.

aslında siyah harley botum var çizmem ve ugg larımda var deri converse te değişiklik olur diye istiyorum ama kararszm.

Back
X