Pişirip mi saklıyorsun yoksa çiğdrn mi?Börek saklıyorum ben paçanga şeklinde yapıp buzluğa atıyorum kıymalı veya peynirli çok güzel oluyor ama kurabiye poğaça denemedim
Cigden.Pişirip mi saklıyorsun yoksa çiğdrn mi?
Buzdolabından çıkardıktan sonra hemen mi atılıyor fırına ?yoksa bekleniyor mu?nasil koyuyorsun buzdolabına?torbaya konsa üstüste yapışmaz mı?Cigden.
Ama annem pişirp de saklıyor ıspanaklı böreği o da güzel oluyor
Buzdolabından çıkardıktan sonra hemen mi atılıyor fırına ?yoksa bekleniyor mu?nasil koyuyorsun buzdolabına?torbaya konsa üstüste yapışmaz mı?
Hmm,tamam canım.teşekkürler.Borek çiğse fırından çıkarıyorum üzerine yumurta sürüyorum atıyorum fırına. Buzdolabı poşetine 4 tane filan koyuyotm yapıssa da ayırması çok kolay.
Pişirip mi saklıyorsun yoksa çiğdrn mi?
Çok iyi fikir!! Beğendim :))Ben şöyle yapıyorum. istediğiniz hamur işini şekil verdikten sonra tepsiye sıralayın. buzlukta tepsiyle dondurun. Donunca bir poşete doldurup tekrar dondurucuda muhafaza edersiniz. Kullanacağınız zaman tepsiye sıralayıp yumurtasını sürüp fırına pişmek uzere koyarsınız. Taze yapılmış gibi lezzetli olur. Afiyet olsun.
Hangi marka derin dondurucu kullanıyorsunuz kızlar,hangi marka tavsiye edersiniz?kaç litre mesela?
Aa öyle mi..nerde satıliyor indesit?buyuk bir şey istemiyorum ben yer sorunu olduğu için.dün bosha baktım 7 çekmeceli.cok güzeldi.Benimkisi indesit canım, büyük 7 çekmeceli, yaklaşık 4 yıldır var gayet memnunum
Aa öyle mi..nerde satıliyor indesit?buyuk bir şey istemiyorum ben yer sorunu olduğu için.dün bosha baktım 7 çekmeceli.cok güzeldi.
Hmm tamam canım.teknomarketlerde uygun fiyatlı oluyor.hatırlattığın iyi oldu.teşekkürler.Ben bimeksten aldım, canım 800e almıştım 4 sene önce
Aha evet böyle yapabilirim hem taze püşmiş olur. Bugün kolları sıvayayım o zamanBen şöyle yapıyorum. istediğiniz hamur işini şekil verdikten sonra tepsiye sıralayın. buzlukta tepsiyle dondurun. Donunca bir poşete doldurup tekrar dondurucuda muhafaza edersiniz. Kullanacağınız zaman tepsiye sıralayıp yumurtasını sürüp fırına pişmek uzere koyarsınız. Taze yapılmış gibi lezzetli olur. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?