laz4life Birdik biz olduk, sen geldin aile olduk. Kayıtlı Üye 4 Eylül 2014 2.173 1.922 108 35 26 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi laz4life #21 kadinistemezse .!.: Peki hanımlar, mesela pişmemiş bir poğaçayı çözdürdükten sonra mı fırına atmak gerekiyor, yoksa çözülmesini beklemeye gerek yok mudur? Genişletmek için tıkla... bence buzlu atmak gerek hamur çözülünce salar kendini ben çiğden atöayı düşünüyorum teşekkürler fikirler için. Tatlı tuzşu kurabiyeleri çiğden dondurup saklayacağım bugün.
kadinistemezse .!.: Peki hanımlar, mesela pişmemiş bir poğaçayı çözdürdükten sonra mı fırına atmak gerekiyor, yoksa çözülmesini beklemeye gerek yok mudur? Genişletmek için tıkla... bence buzlu atmak gerek hamur çözülünce salar kendini ben çiğden atöayı düşünüyorum teşekkürler fikirler için. Tatlı tuzşu kurabiyeleri çiğden dondurup saklayacağım bugün.
betulak Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2016 152 60 18 37 26 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi laz4life #22 kadinistemezse .!.: Peki hanımlar, mesela pişmemiş bir poğaçayı çözdürdükten sonra mı fırına atmak gerekiyor, yoksa çözülmesini beklemeye gerek yok mudur? Genişletmek için tıkla... Çözülünce katlar nemden birbirine yapışabiliyor, ben çözdürmeden sıcak fırına atıyorum hemen,
kadinistemezse .!.: Peki hanımlar, mesela pişmemiş bir poğaçayı çözdürdükten sonra mı fırına atmak gerekiyor, yoksa çözülmesini beklemeye gerek yok mudur? Genişletmek için tıkla... Çözülünce katlar nemden birbirine yapışabiliyor, ben çözdürmeden sıcak fırına atıyorum hemen,
D Dondurmalipasta Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2016 167 66 28 26 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi laz4life #23 Ben keki, poğaçayı, kurabiyeyi, böreği hepsini pişip soğuduktan sonra dondurma kaplarına koyup dondurucuya atıyorum sonrada buzunu eritip ısıtıyorum buzunu eritmeden fırına atımca bpzulur gibi düşündüm ama hiç denemedim
Ben keki, poğaçayı, kurabiyeyi, böreği hepsini pişip soğuduktan sonra dondurma kaplarına koyup dondurucuya atıyorum sonrada buzunu eritip ısıtıyorum buzunu eritmeden fırına atımca bpzulur gibi düşündüm ama hiç denemedim
laz4life Birdik biz olduk, sen geldin aile olduk. Kayıtlı Üye 4 Eylül 2014 2.173 1.922 108 35 10 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi laz4life #24 Denizvemehtapp .!.: Ben keki, poğaçayı, kurabiyeyi, böreği hepsini pişip soğuduktan sonra dondurma kaplarına koyup dondurucuya atıyorum sonrada buzunu eritip ısıtıyorum buzunu eritmeden fırına atımca bpzulur gibi düşündüm ama hiç denemedim Genişletmek için tıkla... tadında bir değişiklik oluyor mu peki. Dolap kokusu falan siniyor mu.
Denizvemehtapp .!.: Ben keki, poğaçayı, kurabiyeyi, böreği hepsini pişip soğuduktan sonra dondurma kaplarına koyup dondurucuya atıyorum sonrada buzunu eritip ısıtıyorum buzunu eritmeden fırına atımca bpzulur gibi düşündüm ama hiç denemedim Genişletmek için tıkla... tadında bir değişiklik oluyor mu peki. Dolap kokusu falan siniyor mu.