DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Merhaba, Kas kaldirma, sakak germe, orta yuz germe, alt yuz yani jawline germe, gidi ve boyun bantlari. Siz gorustunuz mu kendisiyle, aldiginiz fiyat ve izleniminiz ne yonde ? Tesekkurler
erhan bey kaş kaldırma şakak ve orta yüzgermeyi endoskopik olarak mı yapıyor yoksa klsaik cerahi yöntem ile fazla deri çıkarımıda yapıyor mu?

Kas kaldirma ve sakak germe endoscopik ama orta yuz sizin isteginze bagli kulak onu kesi yada endo. Bu benim bildigim tabiki tam olarak emin olamam.

Kas kaldirma ve sakak germe endoscopik ama orta yuz sizin isteginze bagli kulak onu kesi yada endo. Bu benim bildigim tabiki tam olarak emin olamam.
bazen sosyal medyada kore veya vietnamda yapılan şakak germelerde saçın içinden cerrahi kesi le fazla deriyi alıp öyle dkiş atıyolar. ve alın çizgisinde iz korkusu da ortadan kalkıyor. sanki fazla deri alınınca bana daha uzun ömürlü oacak gibi geliyor. endoskopiye bi tık ön yargım var

biraz şans işi ve de rahat olmak lazım. sakınan göze cöp batıyor. bende cok pimpirikliyim.

erhan bey kaş kaldırma şakak ve orta yüzgermeyi endoskopik olarak mı yapıyor yoksa klsaik cerahi yöntem ile fazla deri çıkarımıda yapıyor mu?
Kaş kaldırma klasik yapan bildiğiniz doktor var mı? Ben bulamadım hiç, hepsi endoskopik maalesef.

Ben dikiş izi göremedim o yüzden endoskopik olduğunu düşündüm
var dikiş izleri .platsyma ve smas kasına müdahale ediyoruz yazmıs. kulak arkası dikiş . isterseniz sakak ve orta yüz germede ekleyebliyoruz yazmıs. cerrahi ve kalıcı denmiş. gıdıda fazla yag varsa onu da istenirse çeneye koyuyoruz yazmıs . istersen hikayesine bak bir saat önce paylasmıs. bide dr rahmi evinç . burdan bir arkadas paylaşmıstı fotografli . cok memnun kalmıs.

Son düzenleme:
Linki atabilirmisiniz lütfen

Alın darlatan doktor klasik şakak germe yapar diye düşünüyorum. Cengizhan Ekizceli yapıyor alın daraltma. Acaba yüz germe nasıl yapıyor?

Linki atabilirmisiniz lütfen
dr_cagil_erenoglu

Hocamıza ait özel Patentli Bulldog Estetiği lokal anestezi veya sedasyon altında yaptığımız alt yüzde sarkmaları eski gerginliğine dönüştürdüğümüz bir estetik ameliyattır. İşlem ip askı uygulaması değildir. Cerrahi ve kalıcıdır. Sadece deriyi değil, Platsyma ve SMAS kaslarına da müdahale ediyoruz. Bu da işlememizin daha kalıcı olmasını sağlıyor.
Kulak arkasına sakladığımız dikişlerle minimal iz ile yapıyoruz.Yapılan değerlendirme de gereken durumlarda Extented yani Genişletilmiş Bulldog operasyonu hastamıza eklenebiliyor. Yani Şakak Germe ve Orta Yüz Germe eklenmektedir. Ayrıca Gıdı bölgesinde fazla yağ var ise Gıdıya liposuction yapılır ve gereken durumlarda alınan yağ ile çeneye yağ enjeksiyonu uygulanarak şekillendirme yapılabilir.

Aradim kendisini muayene ucreti 5000 tl . Ben doktorlara muayene ucreti verme limitimi doldurdum isteyenler deniyebilr :)

Aradim kendisini muayene ucreti 5000 tl . Ben doktorlara muayene ucreti verme limitimi doldurdum isteyenler deniyebilr :)
karaca basaran 9 bin di en son şimdi ne kadar bilmiyorum . bence 5 bin iyi bir fiyat. botoks falan yapılırsa mesela onu da almıyorlar . ek olarak yani .karaca basaran oyleydi bence bu da oyledir. amliyat olursaniz muayne ücreti alinmıyor

Son düzenleme:
karaca basaran 9 bin di en son şimdi ne kadar bilmiyorum . bence iyi bir fiyat. botoks falan yapılırsa mesela onu da almıyorlar . ek olarak yani .karaca basaran oyleydi bence bu da oyledir. amliyat olursaniz muayne ücreti alinmıyor
Siz Eryilmaz hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

Çağıl Erenoğlu beni ilgilendirmiyor, genç doktorlar için laboratuvar faresi olmak istemiyorum, büyüsün öyle gelsin. ))
Dr Rahmi Evinç hastasını merak etti, forumda mı kendisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…