erhan bey kaş kaldırma şakak ve orta yüzgermeyi endoskopik olarak mı yapıyor yoksa klsaik cerahi yöntem ile fazla deri çıkarımıda yapıyor mu?Merhaba, Kas kaldirma, sakak germe, orta yuz germe, alt yuz yani jawline germe, gidi ve boyun bantlari. Siz gorustunuz mu kendisiyle, aldiginiz fiyat ve izleniminiz ne yonde ? Tesekkurler
bazen sosyal medyada kore veya vietnamda yapılan şakak germelerde saçın içinden cerrahi kesi le fazla deriyi alıp öyle dkiş atıyolar. ve alın çizgisinde iz korkusu da ortadan kalkıyor. sanki fazla deri alınınca bana daha uzun ömürlü oacak gibi geliyor. endoskopiye bi tık ön yargım varKas kaldirma ve sakak germe endoscopik ama orta yuz sizin isteginze bagli kulak onu kesi yada endo. Bu benim bildigim tabiki tam olarak emin olamam.
biraz şans işi ve de rahat olmak lazım. sakınan göze cöp batıyor. bende cok pimpirikliyim.Ben 1,5 sene önce burun ameliyatı oldum. Sol tarafa kaymıştı kıkırdak ve sol delik kapanmıştı. İş yerinde patronun iki yeğeni doktoruma ameliyat oldular ve sonuç çok güzeldi bana göre. Bende buna güvenerek gittim ameliyat oldum ve pişmanım, çünkü sol delik açıldı ama sağ delik kapandı. Ayrıca ince burnum kalın oldu ve gözüken burun deliklerim sinir ediyor beni. Gidip revizyon olsam, yine risk, kim bilir belki daha kötü olur korkuyla kabullendim. O yüzden başkaları güzel ameliyat geçirdiler diye, bizim de güzel olacak diye emin olamayız. Nasıl seçeceğiz, neye göre karar vereceğiz bilmiyorum. Benim iki gündür modum düştü, doktor bulamıyorum ne yapacağım bilmiy
kasla beraber cekmiyor mu ki çok yaslılara da yapmısBen incelemiştim kendisini. Öncelikle çok genç geldi bana, diğer sorun derin plan yapmıyor ve bana tam yüz germe lazım, sadece alt yüz değil. O yüzden listeme almamıştım.
Kaş kaldırma klasik yapan bildiğiniz doktor var mı? Ben bulamadım hiç, hepsi endoskopik maalesef.erhan bey kaş kaldırma şakak ve orta yüzgermeyi endoskopik olarak mı yapıyor yoksa klsaik cerahi yöntem ile fazla deri çıkarımıda yapıyor mu?
Ben dikiş izi göremedim o yüzden endoskopik olduğunu düşündümkasla beraber cekmiyor mu ki çok yaslılara da yapmıs
var dikiş izleri .platsyma ve smas kasına müdahale ediyoruz yazmıs. kulak arkası dikiş . isterseniz sakak ve orta yüz germede ekleyebliyoruz yazmıs. cerrahi ve kalıcı denmiş. gıdıda fazla yag varsa onu da istenirse çeneye koyuyoruz yazmıs . istersen hikayesine bak bir saat önce paylasmıs. bide dr rahmi evinç . burdan bir arkadas paylaşmıstı fotografli . cok memnun kalmıs.Ben dikiş izi göremedim o yüzden endoskopik olduğunu düşündüm
Linki atabilirmisiniz lütfenvar dikiş izleri .platsyma ve smas kasına müdahale ediyoruz yazmıs. kulak arkası dikiş . isterseniz sakak ve orta yüz germede ekleyebliyoruz yazmıs. cerrahi ve kalıcı denmiş. gıdıda fazla yag varsa onu da istenirse çeneye koyuyoruz yazmıs . istersen hikayesine bak bir saat önce paylasmıs. bide dr rahmi evinç . burdan bir arkadas paylaşmıstı fotografli . cok memnun kalmıs.
dr_cagil_erenogluLinki atabilirmisiniz lütfen
Aradim kendisini muayene ucreti 5000 tl . Ben doktorlara muayene ucreti verme limitimi doldurdum isteyenler deniyebilr :)dr_cagil_erenoglu
Hocamıza ait özel Patentli Bulldog Estetiği lokal anestezi veya sedasyon altında yaptığımız alt yüzde sarkmaları eski gerginliğine dönüştürdüğümüz bir estetik ameliyattır. İşlem ip askı uygulaması değildir. Cerrahi ve kalıcıdır. Sadece deriyi değil, Platsyma ve SMAS kaslarına da müdahale ediyoruz. Bu da işlememizin daha kalıcı olmasını sağlıyor.
Kulak arkasına sakladığımız dikişlerle minimal iz ile yapıyoruz.Yapılan değerlendirme de gereken durumlarda Extented yani Genişletilmiş Bulldog operasyonu hastamıza eklenebiliyor. Yani Şakak Germe ve Orta Yüz Germe eklenmektedir. Ayrıca Gıdı bölgesinde fazla yağ var ise Gıdıya liposuction yapılır ve gereken durumlarda alınan yağ ile çeneye yağ enjeksiyonu uygulanarak şekillendirme yapılabilir.
karaca basaran 9 bin di en son şimdi ne kadar bilmiyorum . bence 5 bin iyi bir fiyat. botoks falan yapılırsa mesela onu da almıyorlar . ek olarak yani .karaca basaran oyleydi bence bu da oyledir. amliyat olursaniz muayne ücreti alinmıyorAradim kendisini muayene ucreti 5000 tl . Ben doktorlara muayene ucreti verme limitimi doldurdum isteyenler deniyebilr :)
Siz Eryilmaz hakkinda ne dusunuyorsunuz ?karaca basaran 9 bin di en son şimdi ne kadar bilmiyorum . bence iyi bir fiyat. botoks falan yapılırsa mesela onu da almıyorlar . ek olarak yani .karaca basaran oyleydi bence bu da oyledir. amliyat olursaniz muayne ücreti alinmıyor
hiç bakmadim ona . karaca kac senedir takipteyim olımsuz yorumlar var bide cok pahalıSiz Eryilmaz hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
Gecmisinde sinir hasari olan bir doktor Karaca Basaranhiç bakmadim ona . karaca kac senedir takipteyim olımsuz yorumlar var bide cok pahalı
öyleymiş. elde kimse kalmadı .bu gidişle böyle yaslaniriz iyice biz:))Gecmisinde sinir hasari olan bir doktor Karaca Basaran
Aradim kendisini muayene ucreti 5000 tl . Ben doktorlara muayene ucreti verme limitimi doldurdum isteyenler deniyebilr :)
Çağıl Erenoğlu beni ilgilendirmiyor, genç doktorlar için laboratuvar faresi olmak istemiyorum, büyüsün öyle gelsin. ))dr_cagil_erenoglu
Hocamıza ait özel Patentli Bulldog Estetiği lokal anestezi veya sedasyon altında yaptığımız alt yüzde sarkmaları eski gerginliğine dönüştürdüğümüz bir estetik ameliyattır. İşlem ip askı uygulaması değildir. Cerrahi ve kalıcıdır. Sadece deriyi değil, Platsyma ve SMAS kaslarına da müdahale ediyoruz. Bu da işlememizin daha kalıcı olmasını sağlıyor.
Kulak arkasına sakladığımız dikişlerle minimal iz ile yapıyoruz.Yapılan değerlendirme de gereken durumlarda Extented yani Genişletilmiş Bulldog operasyonu hastamıza eklenebiliyor. Yani Şakak Germe ve Orta Yüz Germe eklenmektedir. Ayrıca Gıdı bölgesinde fazla yağ var ise Gıdıya liposuction yapılır ve gereken durumlarda alınan yağ ile çeneye yağ enjeksiyonu uygulanarak şekillendirme yapılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?