Ay ben İstanbul içinde muayeneye bile zaman zor ayırıyorum, Vietnam’a nasıl giderim?Bir de
valla Vietnamda yapıyor artık kadınlar. Hem uygun hem de baya iyi. Bi araştırın isterseniz ben görmüştüm instada.
Hala inceleme asamasindayim. Dr Mustafa Ozyurtlu bayagi iyi , Mehmet genvcer ve Mehmet comert instigram sayfalari bayagi iyi. Guncel Ozturk , Berke Ozucer, Prof Erdem Tezel, vb gibi leri incelemem lazim. Siz de bakarmisiniz ?Listenizde bizim bilmediğimiz biri var mı?
Mustafa Özyürtlü Bursa’da, fena değil ama sanki daha çok boyun ve gıdı kısmında uzmanlaşmış. Çok sayıda boyun ameliyatları var sayfasında. Benim boyumda sorun ve gıdı yok. Bursa çok uzak ya. (( Acaba Bursa’da hsngi hastanede ameliyat yapıyor?Hala inceleme asamasindayim. Dr Mustafa Ozyurtlu bayagi iyi , Mehmet genvcer ve Mehmet comert instigram sayfalari bayagi iyi. Guncel Ozturk , Berke Ozucer, Prof Erdem Tezel, vb gibi leri incelemem lazim. Siz de bakarmisiniz ?
Mehmet Gencer bana 26000 dolar fiyat verdi asistanı. Sağolsun, çok tatlı kadın.Hala inceleme asamasindayim. Dr Mustafa Ozyurtlu bayagi iyi , Mehmet genvcer ve Mehmet comert instigram sayfalari bayagi iyi. Guncel Ozturk , Berke Ozucer, Prof Erdem Tezel, vb gibi leri incelemem lazim. Siz de bakarmisiniz ?
Türk hastası sanırım yok, çünkü hiç bir yorum bulamadım.Dr. Yasin Kürşad Varsak
Eki Görüntüle 3623359
2009 yılında Meram Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim dalında eğitimine başladı.
2012 yılında Endocrinology and Metabolism Institute, Department of Endocrine Surgery Cleveland Clinic Cleveland Ohio USA de Dr. Eren Berber ile Robotik Cerrahi üzerine çalışmalarda bulundu. Aynı yıl Amerika Birleşik Devletlerinde ilk Yüz naklini gerçekleştiren Dr Daniel Alan ile tanıştı ve Yüz Plastik Cerrahisi alanındaki çalışmalarını gözlemleme fırsatı buldu.
2012 Yılında Stanford Üniversitesi California USA de Otolaryngology Head and Neck Surgery Otoloji , Nörotoloji ve kafa tabanı cerrahisi bölümünde Prof. Dr Robert K.Jackler kliniğinde gözlemci doktor olarak bulundu.
2013 yılında Standford Üniversitsi ‘nden Doç . Dr. Peter Luke Santa Maria ile hazırladığı proje The Council of Higher Education and The Garnett Passe and Rodney Williams Memorial Foundation Australia tarafından desteklendi. Projeyi gerçekleştirmek üzere almaya hak kazandığı TUBİTAK ve YÖK yurtdışı araştırnacı dokror bursu desteği ile Resarch Fellow olarak Stanford otology kliniğine atandı. Stanford Üniversitesi ‘nde 2013 yılında birçok bilimsel çalışmayı gerçekleştirdi. Bunun haricinde Stanford Üniveristesi ‘nde çalıştığı süre zarfında Rodney C. Perkins mikrocerrahi laboratuvarında taze donmuş kadavralar üzerinde Otoloji Cerrahisi üzerine çalışmalarda bulundu. Bu süre zarfında Prof. Dr Robert K Jackler ve Prof. Dr. Nicholas Blevens ‘ in klinik çalışmalarını ve ameliyatlarını gözlemleme fırsatı buldu. 2014 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı.
2015 yılında girdiği Amerika Birleşik Devletleri tıpta denklik sınavını ( United States Medical License Exam ) geçti. Aynı yıl Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi yeterlik sınavının yazılı ve sözlü aşamalarını geçerek yeterlik belgesi almaya hak kazanmıştır.
2014-2016 yılları arasında Konya Numune Hastanesi ‘ nde zorunlu hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi. 2015 -2016 yılları arasında eğitim aldığı Otoloji Nörotoloji okulundan mezun oldu. 2016-2017 yılları arasında eğitim aldığı Yüz Plastik Cerrahisi okulundan mezun oldu.
2018 yılından sonra özel hekimlik hayatına başlayarak Yüz Plastik Cerrahisi alanında çalışmalarını arttırdı.
Yerli ve yabancı birçok bilimsel çalışmaya imza atan Op. Dr. Yasin Kürşad VARSAK hekimlik hayatına 2019 yılından itibaren kendi kurduğu İstanbul Yüz Plastik Cerrahisi Kliniği ‘ nde devam etmektedir. Ameliyatlarını Özel Anadolu Sağlık Merkezi in Affiliated With John Hopkins Medicine’da gerçekleştirmektedir.
Hmm ben çok enteresan bir doktor buldum. Adamda her türlü eğitim var. Kocaeli’de, iki saatlık yol aslında, trafik olmadığında.
Bence başarılı, fiyat olarak ta İstanbul gibi uçuk olmaz belki.
Kadın 56 yaşında, 18 gün sonra sonuç.
Eki Görüntüle 3623362
2 ay sonra
Eki Görüntüle 3623363
Kadın53 yaşında, 7 gün sonra.
Eki Görüntüle 3623365 Eki Görüntüle 3623367 Eki Görüntüle 3623368
Şimdi bakacağım hakkında be gibi şikayet var
Yabancılar sadece övdü ama Türkleri üzmüş Mustafa bey.Mustafa Özyürtlü Bursa’da, fena değil ama sanki daha çok boyun ve gıdı kısmında uzmanlaşmış. Çok sayıda boyun ameliyatları var sayfasında. Benim boyumda sorun ve gıdı yok. Bursa çok uzak ya. (( Acaba Bursa’da hsngi hastanede ameliyat yapıyor?
Yüz de fena değil
Eki Görüntüle 3623348 Eki Görüntüle 3623349 Eki Görüntüle 3623351 Eki Görüntüle 3623350
Ama şakak bölgesinde bazılarında sorun var sanki.
Eki Görüntüle 3623352 Eki Görüntüle 3623353
Hakkında ne gibi şikayetler var, bakmam lazım.
Gorunmuyorsun direk oyle muamele goruyorsun. Ben de geldim, denedim, tecrubeyle sabit :)) Tavsiyem yurtdisindan geldigini soylemeBen de takip ediyrum, USA de cok pahali ama guzel is cikartiyrolar . Ulkemiz diye bizim doktorlar diye gelelim diyruz ama yolunacak kaz gibi gorunmekten de hoslanmiyrum.
Canım yukarıda bahsettiğim Dr. Yasin Kürşad Varsak, bakabilir misiniz lütfen kadın neden şikayetçi ve genel olarak ne düşünüyorsun. Adam baya eğitimli ve çok branş kapsıyor, microcerrah, nörolojiye kadar bilgisi var. Bence bu çok kıymetli, bir doktorun bu kadar eğitimli olması.Gorunmuyorsun direk oyle muamele goruyorsun. Ben de geldim, denedim, tecrubeyle sabit :)) Tavsiyem yurtdisindan geldigini soyleme
ben 3 sene önce gittim mehmet gencer e instagramın gazına gelip göz altı ısık dolgusu yaptırdım çokta gereksizmiş şimdi düşününce. kendisi elmacık için dolgu yapalım dedi gözaltını destekler dedi 0.5 ml ki benim baya dolgun bir yüzüm vardı zaten. yoksa ne anlarım dolgudan .aklımda olmayan bişey. e cahillik tamam dedim madem siz oyle diyorsunuz. artık ilk oldugundan mi bilmediğimden mi şişti bi taraf 3 gün bekledim rahatsiz oldum eritelim dedi tek taraf .kısa bir süre sonra göz altim ve yanak diğer tarafa göre çöktü benim. aramadım yazmadım zaten o sürecte sinirlerim bozuldu. ha bide bence kendisi baya para odaklı. en son kaç ay önce yazdım foto atım cvp gelmedi. yaparlar ederler ama arkasında böyle durmuyorlar işte. ne desem eritirken kendi dokum mu eridi artık baska bişey mi oldu bilemiyorum. hatta bişey olursa gel hani şişti ya ben cerrahım falan düzeltiriz demişti o zman .ama insan bir daha güvenemiyor. şimdi napsam oraya diye düsünüyorum. ha derin planda nasıldır bilmiyorum . benim küçük sıradan bir işlemdi. talihsizlik. millet habire dolgu eritme nasıl bişey olmuyor bilmiyorum. ya da biz denk gelmiyoruz. bu arada 26 bin dolar nedir ya uçmus bunlarMehmet Gencer maalesef listeden çıkıyor. Fiyat 26000 dolar verdi asistanı, benim için bu çok fazla.
bende baktım şimdi . sonuclar cok iyi ama shoplu mu acaba yaDr. Yasin Kürşad Varsak
Eki Görüntüle 3623359
2009 yılında Meram Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Anabilim dalında eğitimine başladı.
2012 yılında Endocrinology and Metabolism Institute, Department of Endocrine Surgery Cleveland Clinic Cleveland Ohio USA de Dr. Eren Berber ile Robotik Cerrahi üzerine çalışmalarda bulundu. Aynı yıl Amerika Birleşik Devletlerinde ilk Yüz naklini gerçekleştiren Dr Daniel Alan ile tanıştı ve Yüz Plastik Cerrahisi alanındaki çalışmalarını gözlemleme fırsatı buldu.
2012 Yılında Stanford Üniversitesi California USA de Otolaryngology Head and Neck Surgery Otoloji , Nörotoloji ve kafa tabanı cerrahisi bölümünde Prof. Dr Robert K.Jackler kliniğinde gözlemci doktor olarak bulundu.
2013 yılında Standford Üniversitsi ‘nden Doç . Dr. Peter Luke Santa Maria ile hazırladığı proje The Council of Higher Education and The Garnett Passe and Rodney Williams Memorial Foundation Australia tarafından desteklendi. Projeyi gerçekleştirmek üzere almaya hak kazandığı TUBİTAK ve YÖK yurtdışı araştırnacı dokror bursu desteği ile Resarch Fellow olarak Stanford otology kliniğine atandı. Stanford Üniversitesi ‘nde 2013 yılında birçok bilimsel çalışmayı gerçekleştirdi. Bunun haricinde Stanford Üniveristesi ‘nde çalıştığı süre zarfında Rodney C. Perkins mikrocerrahi laboratuvarında taze donmuş kadavralar üzerinde Otoloji Cerrahisi üzerine çalışmalarda bulundu. Bu süre zarfında Prof. Dr Robert K Jackler ve Prof. Dr. Nicholas Blevens ‘ in klinik çalışmalarını ve ameliyatlarını gözlemleme fırsatı buldu. 2014 yılında uzmanlık eğitimini tamamladı.
2015 yılında girdiği Amerika Birleşik Devletleri tıpta denklik sınavını ( United States Medical License Exam ) geçti. Aynı yıl Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi yeterlik sınavının yazılı ve sözlü aşamalarını geçerek yeterlik belgesi almaya hak kazanmıştır.
2014-2016 yılları arasında Konya Numune Hastanesi ‘ nde zorunlu hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi. 2015 -2016 yılları arasında eğitim aldığı Otoloji Nörotoloji okulundan mezun oldu. 2016-2017 yılları arasında eğitim aldığı Yüz Plastik Cerrahisi okulundan mezun oldu.
2018 yılından sonra özel hekimlik hayatına başlayarak Yüz Plastik Cerrahisi alanında çalışmalarını arttırdı.
Yerli ve yabancı birçok bilimsel çalışmaya imza atan Op. Dr. Yasin Kürşad VARSAK hekimlik hayatına 2019 yılından itibaren kendi kurduğu İstanbul Yüz Plastik Cerrahisi Kliniği ‘ nde devam etmektedir. Ameliyatlarını Özel Anadolu Sağlık Merkezi in Affiliated With John Hopkins Medicine’da gerçekleştirmektedir.
Hmm ben çok enteresan bir doktor buldum. Adamda her türlü eğitim var. Kocaeli’de, iki saatlık yol aslında, trafik olmadığında.
Bence başarılı, fiyat olarak ta İstanbul gibi uçuk olmaz belki.
Kadın 56 yaşında, 18 gün sonra sonuç.
Eki Görüntüle 3623362
2 ay sonra
Eki Görüntüle 3623363
Kadın53 yaşında, 7 gün sonra.
Eki Görüntüle 3623365 Eki Görüntüle 3623367 Eki Görüntüle 3623368
Şimdi bakacağım hakkında be gibi şikayet var
Doktorun istediğini kabul etmek olmaz, ben bunu çok net anladım. Eğer doktor benim istediğimi yapmıyorsa, bende ondan vazgeçerim. Benden iyi mi biliyor, bana ne lazım, Ethan Eryılmaz da her gelene boyun germe yapacağım diyor. Ne alaka, boynum sarkmadı ki, kampanya gibi, boyun pakete dahil.ben 3 sene önce gittim mehmet gencer e instagramın gazına gelip göz altı ısık dolgusu yaptırdım çokta gereksizmiş şimdi düşününce. kendisi elmacık için dolgu yapalım dedi gözaltını destekler dedi 0.5 ml ki benim baya dolgun bir yüzüm vardı zaten. yoksa ne anlarım dolgudan .aklımda olmayan bişey. e cahillik tamam dedim madem siz oyle diyorsunuz. artık ilk oldugundan mi bilmediğimden mi şişti bi taraf 3 gün bekledim rahatsiz oldum eritelim dedi tek taraf .kısa bir süre sonra göz altim ve yanak diğer tarafa göre çöktü benim. aramadım yazmadım zaten o sürecte sinirlerim bozuldu. ha bide bence kendisi baya para odaklı. en son kaç ay önce yazdım foto atım cvp gelmedi. yaparlar ederler ama arkasında böyle durmuyorlar işte. ne desem eritirken kendi dokum mu eridi artık baska bişey mi oldu bilemiyorum. hatta bişey olursa gel hani şişti ya ben cerrahım falan düzeltiriz demişti o zman .ama insan bir daha güvenemiyor. şimdi napsam oraya diye düsünüyorum.
Ama çok ciddi şikayet var hakkında. ((bende baktım şimdi . sonuclar cok iyi ama shoplu mu acaba ya
valla bu işler zor . biri yaptırmıs olsa tanısan bilsen ne ala ama böyle fotolara bakarak zor yaniAma çok ciddi şikayet var hakkında. ((
Ben çıkmaz sokağa girdim, elimde doktor kalmadı.
Yeni nesil doktorların büyümesini bekleyeceğim.
Zaten müdürümde iznimi uzatmadı, artık ne zaman ameliyat olabilirim bilmiyorum ((
dr çağıl erenoğluna baktın mı buldog estetiği. çok iyi videolar.Ama çok ciddi şikayet var hakkında. ((
Ben çıkmaz sokağa girdim, elimde doktor kalmadı.
Yeni nesil doktorların büyümesini bekleyeceğim.
Zaten müdürümde iznimi uzatmadı, artık ne zaman ameliyat olabilirim bilmiyorum ((
Ben incelemiştim kendisini. Öncelikle çok genç geldi bana, diğer sorun derin plan yapmıyor ve bana tam yüz germe lazım, sadece alt yüz değil. O yüzden listeme almamıştım.dr çağıl erenoğluna baktın mı buldog estetiği. çok iyi videolar.
Ben 1,5 sene önce burun ameliyatı oldum. Sol tarafa kaymıştı kıkırdak ve sol delik kapanmıştı. İş yerinde patronun iki yeğeni doktoruma ameliyat oldular ve sonuç çok güzeldi bana göre. Bende buna güvenerek gittim ameliyat oldum ve pişmanım, çünkü sol delik açıldı ama sağ delik kapandı. Ayrıca ince burnum kalın oldu ve gözüken burun deliklerim sinir ediyor beni. Gidip revizyon olsam, yine risk, kim bilir belki daha kötü olur korkuyla kabullendim. O yüzden başkaları güzel ameliyat geçirdiler diye, bizim de güzel olacak diye emin olamayız. Nasıl seçeceğiz, neye göre karar vereceğiz bilmiyorum. Benim iki gündür modum düştü, doktor bulamıyorum ne yapacağım bilmiyorum (((valla bu işler zor . biri yaptırmıs olsa tanısan bilsen ne ala ama böyle fotolara bakarak zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?