evet . nisan ayından beri girmemiş soru sordum bakmadı . merak ediyorum hala iyi mi. doktora gelince genc ya da yaslı bilemiyoruz bazn gencler daha iyi iş cıkarıyor. rahmi evinc bende merak ediyorum acıkcası.Çağıl Erenoğlu beni ilgilendirmiyor, genç doktorlar için laboratuvar faresi olmak istemiyorum, büyüsün öyle gelsin. ))
Dr Rahmi Evinç hastasını merak etti, forumda mı kendisi?
Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.evet . nisan ayından beri girmemiş soru sordum bakmadı . merak ediyorum hala iyi mi. doktora gelince genc ya da yaslı bilemiyoruz bazn gencler daha iyi iş cıkarıyor. rahmi evinc bende merak ediyorum acıkcası.
Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.
Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar?Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!
attım o arkadasın yazısmalarını rahmi evinç e giden.Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar?Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!
Selam, ben de ust goz kapagi ameliyatı oldum Rahmi Evinc ile. Doktor bey cok sessiz, sakin bir insan. Daha once kendisini tavsiye eden hanim da öyle yazmışti. Mesela ben uygulama esnasinda baska sorular sordum, dermokozmetik uygulamalarla ilgili, hic oyle sunu yapiyoruz bunu yapiyorjz diye kendini ovmedi, reklam yapmadi. Misal bana botoksta olsa olurdu, hic demedi size botoks da yapalim diye. Yani piyasadaki bazilari gibi tuccar bir adam degil.doktorla ilgili bilgi edinebildiniz mi . bende okudum o yorumu.
Muayenehanede mini yüz germe olmuş. Galiba bu doktor İzmir’de meşhur, araştırmak lazım, belki başka hastaları da var burada. Derin plan yapıyor mu acaba? Ben artık başka şehire gitmeye razıyım, yeterki istediğim gibi doktor olsunKızlar merhaba , 47 yaşındayım ama genelde yaşımı göstermediğim söylenir , inanın 45 e kadar kendimden çok memnundum , esmer olduğum için kırışıklıkta pek yok ama son 2 senede birden yanaklarım ve gıdı hattımda sarkmalar başladı. Sarkma kırışıklıktan daha kötü gösteren bir şey bence çevrem hala iyisin diyor ama ben aynada farkı görüyorum
Çok güvendiğim bir dermatologa gittim bana saten yüz germe önerdi burda konu başlığı açılmış hepsini okudum genel anlamda memnun olan yok . Hifu, radyofrekans vs önerilen tim işlemleri araştırdım hep yüzlerinde yağ dokuyu da eritmiş işlemler daha kötü...
- eftelya
- Yorumlar: 95
- Forum: Yüz Estetiği
whatsaptan atacak yazdım şimdi. yasak paylasmamiz dedi.Dr Rahmi Evinç sayfasına baktım, maşallah boy boy kendini çekmiş. Acaba gerçekten onların konuşmaları gerçekten insanların umrumda olduğunu mu zanediyorlar?Biz bunları arama motorunda da bulabiliriz. Yaptığın işleri göster, konuşmalarından bana ne!
6 yillik deneyim az mi acaba ?Elin oturması gerekiyor, bunun için de çok pratik yapması gerekiyor, çok öğrenmesi gerekiyor, ben genç cerraha kendimi emanet edemem. Biz Ethan Eryılmazı bile eledik, fazla ameliyat yapmadığı için, eli soğumuş olabilir diye. Bana deneyimli ve eli sıcak doktor lazım.
Ama başka doktorlar paylaşıyor. Görmeden karar veremiyor ki insan. Muayene gösterse bile , incelemek imkanı olmuyor.whatsaptan atacak yazdım şimdi. yasak paylasmamiz dedi.
Bir cerrah için bence az canım. Ha diyelim ki haftada 4 gün ameliyat yapıyorsa o zaman tamam, tecrübeli olabilir. Ama biz bilmiyoruz ki ne kadar ameliyat yapıyor. Derin plan biliyorsun çok riskli ameliyat, felç kalma riski var ve bunun için hem eğitim lazım, hemde çoook büyük tecrübe.6 yillik deneyim az mi acaba ?
Muhsin Yilmazin sanirim tecrubesi 6 yildi ama emin degilim. Ne kadardi tecrubesi canim arastirdin mi ?Bir cerrah için bence az canım. Ha diyelim ki haftada 4 gün ameliyat yapıyorsa o zaman tamam, tecrübeli olabilir. Ama biz bilmiyoruz ki ne kadar ameliyat yapıyor. Derin plan biliyorsun çok riskli ameliyat, felç kalma riski var ve bunun için hem eğitim lazım, hemde çoook büyük tecrübe.
Onu ben de dusundum ama hem ist disi diye uymadi hem de smas diye. Ben derin planin daha etkili oldugun dusunuyorum.Burada ELMAVETURTA ismiyle yazan biri vardı. Tum surecinin fotograflariyla paylasmisti ve cok memnundu, bir hayli de guzel olmustu. Bir de onun başlıklarına bakın. Doktorun adını hatırlamıyorum ama yazmıştı
Bu yazıya göre 3 yıl mı oluyor tecrübesi?Muhsin Yilmazin sanirim tecrubesi 6 yildi ama emin degilim. Ne kadardi tecrubesi canim arastirdin mi ?
Doktor Elazığ’da ama. Haritaya bskmıştım o zamanlar, Türkiye’nin diğer ucunda. Bursa, İzmir, Ankara yine kabul edilir de, Elazığ çok uzak ya, bende öyle cesaret yok.Burada ELMAVETURTA ismiyle yazan biri vardı. Tum surecinin fotograflariyla paylasmisti ve cok memnundu, bir hayli de guzel olmustu. Bir de onun başlıklarına bakın. Doktorun adını hatırlamıyorum ama yazmıştı
Bu açıdan net bir şey söylemek ne kadar doğru olabilir bilmiyor. Bu açıdan bakınca şimdilik ihtiyacınız yok bana göre, bu bir genel bakış. Tabiki insanın bakış açısı, beklentileri, amacı önemli bu durumda. Ben mesela şimdiki yüzüne alışamıyorum, aynaya bakınca yabancı bir kadını görüyorum. Fotoğraf hiç çekilmiyorum. Yoksa çevremde bazı insanlar ne gerek var diyor ama ben memnun değilim ve çok istiyorum. O yüzden bunun doğru cevabı sadece sizde.Bu başlık ve detaylı doktor bilgileri çok iyi oldu benim için. 46 oldum bu sene bir iki kaz ayağı ve genetik düşük höz kapağı dışında şükür yüzümden memnunum. Şu an zaten maddi olarak bu kadar bir bütçem yok maalesef ama açıkçası paylaştığınız hekimlerin befor'larındaki gibi de durmadığımı düşünüyorum. En filtresiz makyajsız sahilde çektiğim son fotoyu ekleyeceğim bu işlerden anlayan arkadaşlar bir kaç sene daha zamanım var mı söyleyebilirse çok mutlu olurum.
Benimde karın germe ameliyatım 1 ay oldu ama hala iyi hissetmiyorum korseyi çıkardıgıöda çok rahatsız oluyorum hala ödemlerm var sizin ödemleriniz tamamen geçti miMerhaba arkadaşlar. Ben ay sonu derin plan yüz germe ameliyatı olmak istiyorum. Fakat hala doktor seçemedim. Aslında bu hafta olmam gerekiyordu, fakat annemin diz ameliyatı daha önemliydi benim için. Çok şükür Pazartesi annem ameliyat oldu, şü an hastane odasından yazıyorum, şimdi kendi ameliyatımı ayarlamam gerekiyor, bu ay olmam şart aslında fakat nasıl olacak bilmiyorum. Ben bir ay önce karın ve kol germe ameliyatı oldum, kendimi iyi hissediyorum ama doktorlar kabul eder mi bilmiyorum. Aslında 1,5 ay ara vermek yeterli diyorlar, bakalım ne diyecekler bana. Şimdi, ben küçük bir liste yaptım kendime, o listeyi paylaşacağım ve elimden gelirse örnek fotoğraflar ekleyeceğim, sizin fikrinize, deneyiminize ihtiyacım var. Bana yardımcı olursanız, çok mutlu olurum. Benim bu seneye bir ameliyat daha sığdırmam gerekecektir, o da 3 ay sonra, bu sene olmazsam, sonra ne zaman olabilirim belli değil. Bu sene baştan yaratma zamanım, aşırı güzel gireceğim 2026 yılına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?