- 20 Haziran 2023
- 252
- 99
- 28
2020 de uzman doktor olarak goreve basladigi yaziyor. Yani ortalama 5 yil. Sence guven olur mu ?Bu yazıya göre 3 yıl mı oluyor tecrübesi?Ben mi yanlış anladım?
Tek teselli adam ,,Sinir iyileşmesi uzmanı”
Yani, olurda yanlış kabloyu keserse, tamir edebilir anlamına geliyor sanırım.
Op. Dr. Mahmut Muhsin YILMAZ Adana’da doğmuştur. 2007 yılında TOBB
Osmaniye Fen Lisesi’nden okul 1.liği ile mezun olmuştur. Lise döneminde Bölgesel ve Ulusal
Bilgi yarışmalarından birçok ödülü bulunmaktadır. 2007 yılı ÖSS sınavında Sayısal, Sözel ve
Eşit Ağırlık dallarında Türkiye 1.si olmuştur. 2007-2014 yılları arasında Hacettepe
Üniversitesi Tıp Fakültesinde (İngilizce) tıp eğitimini almıştır. 2015 yılı Tıpta Uzmanlık Sınavı
Klinik ve Temel başarı sıralamasında Türkiye 6.sı olmuştur. 2015-2020 yılları arasında
Hacettepe Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinde Uzmanlık eğitimini
başarı ile tamamlanmıştır. Uzmanlık tezini ‘Sinir iyileşmesi’ üzerine yapmış olup, çalışması
TUBİTAK 1001 programı kapsamında desteklenmiştir. Uzmanlık tezi 2021 yılında Plastik
Cerrahi Ulusal Kongresinde ödül kazanmıştır. 2019 yılında Board Sertifikasyonunu almıştır.
2020-2022 yılları arasında Bursa Şehir Hastanesinde uzman doktor olarak görev yapmıştır.
Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayınlanmış çalışmaları bulunmaktadır. Türk Plastik
Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Estetik Plastik Cerrahi Derneği, Dudak Damak
Yarıkları Derneği, The International Society of Plastic Surgery başta olmak üzere Ulusal ve
Uluslararası Dernek üyelikleri bulunmaktadır.
Merhaba. Yok daha var ödemlerim ama eskisine nazaran çok daha az. Kesi çok büyük olduğu için ödemler anca 4-5 ayda tamamıyla geçer. Ama her gün daha iyiye gidiyorum. İlk başlarda sanki kocaman simit takılmıştı karnıma, dörtgen gibiydim, şimdi çok daha iyi, belim incelmeye başladı. Bir ay çok erken, biraz sabırlı olmak gerekiyor bu işlerde.Benimde karın germe ameliyatım 1 ay oldu ama hala iyi hissetmiyorum korseyi çıkardıgıöda çok rahatsız oluyorum hala ödemlerm var sizin ödemleriniz tamamen geçti mi
Güleryüzlü adam olduğu için güvenmek istiyorum içimden. ))) Ayrıca adam sinir hasar onarımı yapıyor, en azından felç bırakmaz. ))) Ve çok fazla yüz estetiği yapıyor. Ben belki Cumartesi muayene olurum kendisine2020 de uzman doktor olarak goreve basladigi yaziyor. Yani ortalama 5 yil. Sence guven olur mu ?
Ben de bir ara gidicem haberlesiriz :)Güleryüzlü adam olduğu için güvenmek istiyorum içimden. ))) Ayrıca adam sinir hasar onarımı yapıyor, en azından felç bırakmaz. ))) Ve çok fazla yüz estetiği yapıyor. Ben belki Cumartesi muayene olurum kendisine
Neden hic Turk hastasi yok acaba ?Güleryüzlü adam olduğu için güvenmek istiyorum içimden. ))) Ayrıca adam sinir hasar onarımı yapıyor, en azından felç bırakmaz. ))) Ve çok fazla yüz estetiği yapıyor. Ben belki Cumartesi muayene olurum kendisine
Selam Asena 24 , Muhsin Yildiz dan fiyat geldi mi ? Neye karar verdiniz ? Diger doktorlara da ulasabildiniz mi ? Kolay gelsin, lutfen ameliyat olursaniz deneyinlerinizi paylasin fotolarla beraber . Kolay gelsin.Kime vermedim ki
Her gece bir isimle yatıyorum, sabah vazgeçiyorum.
İki gün önce Özcan Çakmak vardı, uçuk fiyatlarına rağmen, yüzü yeterince germiyor diye şikayetler gördüm ve vazgeçtim.
Sonra Ulaş Bali vardı, sonra Ali Çetinkaya ve Muhsin Yıldız hoşuma gitti, onlara yöneldim.
Şuan Muhsin beyden fiyat bekliyorum.
Bu gece incelemeye devam edeceğim.
Yarın müdürümle görüşeceğim, eğer iznimi uzatırsa, bir hafta daha araştırma yaparak Ağustosta olacağım ameliyat.
Ben buradan arayamiyorum wassuptan bile olsa , anliyorlar yurt disi diye , zaten ucmuslar , daha da ucururlar fiyati mazallah . LOLMehmet Gencer bana 26000 dolar fiyat verdi asistanı. Sağolsun, çok tatlı kadın.
Mehmet Cömert sayfasında ki işlemler çok hoşuma gitti, kötü yorum da hiç yok ama yi yorumda bulamadım gerçi. Fotoğraflar aşırı fotoşoplu, sanırım bu beni durdurdu ve devam etmedim, yoksa iletişimi güzel.
Güncel Öztürkkendisini çok beğeniyorum, erkek olarak ama adam çok fazla yüz çalışmıyor ki, hele derin plan hiç bulamadım sayfasında. Sayfasını kim yönetiyor bilmiyorum ama o bu işi hiç beceremiyor bence, çok karışık.
Berke Özücer çok değerli doktor, gerçekten dertli insanlara derman oluyor, yamuk ne varsa düzeltiyor ve bir ara onu düşünüyordum ama yaptığı işlerin örneğini görmeyince (fotoşoplu olsa bile) karar vermek çok zor.
Erdem Tezel derin plan ameliyatı hiç yok, daha çok endoscopic ama en çok yaptığı ameliyat burun anladığım kadarıyla o yüzden ben onu ilk günlerde elemiştim.
Maalesef listenizde incelemediğim isim yok.
O zaman ben araştırmaya yarın devam edeceğim.
İşte bende buna takılıyorum, neden Türkiye’de popüler değil, fiyat olarak ta çok iyi biliyorsun, normalde akın yapmaları gerekiyorNeden hic Turk hastasi yok acaba ?
Evet ben daha önce yazmıştım, adam sanki yüz nakli yapıyor, muayene 1000 Euro ne demek ya.Suleydan Tas on gorusme icin $1000 istiyormus. hem de bu kadar sikayet varken hakkinda.
Merhaba. Ben fiyat aldım ama ortalama fiyat verdi, çünkü fotoğraf üzerinden değerlendirdi. Çok nazik asistanı var, muayene ücretsiz, muayene esnasında belki fiyatta oynama olabilir ( normal) o yüzden yüzyüze görüşmekte fayda var. Diğer doktorlara göre çok daha uygun fiyat veriyor, ben Cumartesi’ne randevu almayı çalışacağım . İnşallah Cumartesi muayene yapıyordur. Hafta içi çalışıyorum ben.Selam Asena 24 , Muhsin Yildiz dan fiyat geldi mi ? Neye karar verdiniz ? Diger doktorlara da ulasabildiniz mi ? Kolay gelsin, lutfen ameliyat olursaniz deneyinlerinizi paylasin fotolarla beraber . Kolay gelsin.
Prof. Dr. Selahattin Özmen - ben daha önce araştırmıştım kendisini, ismi forumda geçmişti, fakat hiç örnek fotoğraf bulamadım, sayfasında da fotoğraf yok. Yorumlara gelirsek, sadece burun ameliyatı başarılı geçiren bir hastası var forumda ve google üzerinden mutlu hastaları. Onun dışında bir şey bulamadım, bu da beni tatmin etmediği için listeme alamadım maalesef.Ben buradan arayamiyorum wassuptan bile olsa , anliyorlar yurt disi diye , zaten ucmuslar , daha da ucururlar fiyati mazallah . LOL
Yeni isimler , dr Selahattin Ozmen
dr zekeriya Kul
Dr omer Polat ( ingiltere bazli hastalar begenmis, kesin $$$$)
Dr volkan Kiyak ( Lolita lift , local aneztezi ama arkadasim sormus $7 bin dolar ama eylulde artacakmis )
Prof dr Erdem Tezel
Dr Cagil Eroglu , lolita lift gibi bulldog lift adi altinda local anestezi ile ofiste orta yuz ve boyun germe yapiyormus.
Bu doktorlari bilen ameliyat olmus bayanlar lutfen bilgileri paylasalim. Simdiden tesekkurler.
LOL , karisik olan kararsiz olan kafam daha da karisti su an . Kime guvenecegiz kizlar ? Kim kaldi geride su an , iyiler cok pahali , sanirim sadeve dr Mustafa Ozyurt , Bursa kaldi . Benim arkadas yaptirdi ama pek bir degisiklik yok gibi 2 sene sonra . Ben goz kapagi ameliyatini burda US de yaptirdim, sigortaya odettim cok sukur . Ama iyilesmesi cok zor bir seymis. hala izler var 3 ay gecmesine ragmen . Burda $48 K yuz , boyun , CO2 deri yi resmen soyuyor bu , yaptiran arkadas var ama cok aci cekti , yuzu kipkirmiziydi, zamanla otudu ama yuzu cok genis oldugu icin o kadar paraya keske bisektomi de yaptirsaydi derdim ama , soylenmiyor .Burdan sunu cikarttim,acaba bizim beklentilerimiz mi cok yuksek ? Ama Izleri cok iyi saklamis dikisleri muhtesem olmus ABD li doktorun.Prof. Dr. Selahattin Özmen - ben daha önce araştırmıştım kendisini, ismi forumda geçmişti, fakat hiç örnek fotoğraf bulamadım, sayfasında da fotoğraf yok. Yorumlara gelirsek, sadece burun ameliyatı başarılı geçiren bir hastası var forumda ve google üzerinden mutlu hastaları. Onun dışında bir şey bulamadım, bu da beni tatmin etmediği için listeme alamadım maalesef.
Dr. Zekerya Kul hakkında çok yazdık be oy birliğiyle listeden çıkardık.Ama yinede adam bana çok sempatik geliyor, keşke kusursuz olsaydı da, ona ameliyat olabilseydim.
Dr. Ömer Polat örnek fotoğraf yok, yorum yok, doğru düzgün bilgi bulamadım o yüzden yazacak bir şey de bende yok.
Dr. Volkan Kıyak - oooooo en sevdiğim “vaka”
Seda Sayan bol bol reklamını yapsada, google amca kusurlarını ele veriyor.
Eki Görüntüle 3626535 Eki Görüntüle 3626536 Eki Görüntüle 3626537
YORĞAN DİKER GİBİ DİKİYOR…..bu çok iyi))
Dr. Erdem Tezel haklında daha önce yazmıştım, es geçiyorum.
Dr. Çağıl Eroğlu - diye birisini bulamadım. Çağıl Erenoğlu var, onun hakkında daha önce yazmıştım.
Yabanci ile calismak daha iyi, dolar , euro , imzalat kagitlari , kotu bile olsa sallama gitsin. Oyle cok botch olan vaka var ki, hele bir ingiliz garibim hep yayin yapiyor , dr Arda Katiroglumu , katircioglumu nedir birinden cok sikayetci . Arastirin lutfen boyle biri var mi , gercekten ? Birde bu sans isi sanirim, bazen dr un iyi is cikartacagi oluyor. :))Neden hic Turk hastasi yok acaba ?
Hoş geldin “kafalarkarışık” dünyasına!LOL , karisik olan kararsiz olan kafam daha da karisti su an . Kime guvenecegiz kizlar ? Kim kaldi geride su an , iyiler cok pahali , sanirim sadeve dr Mustafa Ozyurt , Bursa kaldi . Benim arkadas yaptirdi ama pek bir degisiklik yok gibi 2 sene sonra . Ben goz kapagi ameliyatini burda US de yaptirdim, sigortaya odettim cok sukur . Ama iyilesmesi cok zor bir seymis. hala izler var 3 ay gecmesine ragmen . Burda $48 K yuz , boyun , CO2 deri yi resmen soyuyor bu , yaptiran arkadas var ama cok aci cekti , yuzu kipkirmiziydi, zamanla otudu ama yuzu cok genis oldugu icin o kadar paraya keske bisektomi de yaptirsaydi derdim ama , soylenmiyor .Burdan sunu cikarttim,acaba bizim beklentilerimiz mi cok yuksek ? Ama Izleri cok iyi saklamis dikisleri muhtesem olmus ABD li doktorun.
Hem dogal olsun diyoruz hem iz kalmasin ama her halikarda kesikler iyi saklanmadikca iz kalacak , lazer ile de sildirilebilr o izler sanirim. Dr Volkan Kiyak alinda potluk mu yaptirmis ? Lolita lift sadce orta yuz ve boyun , alinda nasil potluk olur ne alaka anlamadim.
Sanirim simdi iyice yapa yapa ogrendi, sonuclar instigramda cok iyi. Ama ben tamamen uyutulmak istiyrum, ust goz kapagi icin bile burda narkoz verdiler , ameliyati gormek ve hissetmek istemem.
sizlere guveniyorum, illa ki iyi bir cerrah bulacagiz birlikte , saglicakla ve sevgiyle kalin....
İnan biz de onlar için aynı hasta, bizi de umursamıyorlar, kesip biçiyorlar, yamuk dikiyorlar, şikayet etsen de ne olacak ki, si…r git diyip engelliyorlar hastayı.Yabanci ile calismak daha iyi, dolar , euro , imzalat kagitlari , kotu bile olsa sallama gitsin. Oyle cok botch olan vaka var ki, hele bir ingiliz garibim hep yayin yapiyor , dr Arda Katiroglumu , katircioglumu nedir birinden cok sikayetci . Arastirin lutfen boyle biri var mi , gercekten ? Birde bu sans isi sanirim, bazen dr un iyi is cikartacagi oluyor. :))
Slm ben gorustum yuzyuze. Derin plan yuz germe ve boyun icin 190bin, sakak ve kas kaldirma icin ise 75bin istedi.Selam Asena 24 , Muhsin Yildiz dan fiyat geldi mi ? Neye karar verdiniz ? Diger doktorlara da ulasabildiniz mi ? Kolay gelsin, lutfen ameliyat olursaniz deneyinlerinizi paylasin fotolarla beraber . Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?