derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Jelesec hanım In ikizlerini beyendim güzel dik duruyor dikişleri görmedim Band oldugu icin..Diklestirme mi bu işlem !
Bide bu gögüs ölcüsü nedir..
Ben eski silikonları cikartirip eger olursa bilmiyorum sadece diklestirip toparlatmak istiyorum
haa yok derse doktor olmaz kötü durur derse bilmiyorum
...ama kız kenki 75 meme büyüklügü olsun diycem..
Ctlmbk gögsü gibi istedigim büyüklükolurmu ki bilmiyorum dikisler cok oluyomus loli gibi iz t gibi ben bikini giymeyi seviyorum taş gibi dursun ama dik dursun isteyrum

Herkez nirde SADECE benmi burdayim bugün pazar gezilirmi yaaaa oturun benim gibi evinizde ...
Bilgi paylaşın beynimize bilgi aşılayın estetik güzelik konuşalım ...Ölülerin sesizligi gibi burası

Misch ben seni çok merak ediyorum bi baksak

tatlım fotoğraflarla ilgili birini dava ettim hala sürüyor..o yüzden yollamayım şu ara.endo mu olacaksın?
doğal oldu kimse anlamadı beğeniyorlar benimkini..dediğim gibi fotoğraflarda garip çıkabiliyorum bazen ona canım sıkılıyor..

tek tuş hhahahha delisin beni tek tuşla silemen bekle endom burnum bitsin öyle silersin işim var
Beni de mi tek tuşla siliyon ya dur iskender ısmarlayacaktın onu da ısmarla da o zaman siliver çok alındım bende :)))
Dost deniz kenarındaki taşlara benzer,önce tek tek toplarsın,sonra birer birer denize atarsın..ancak bazılarını atmaya kıyamazsın..işte siz o kıyamadıklarımdansınız kusura bakmayın dolunay varmış ,,hepsi onun suçu

ne demek,siz gelin yeterki ben size mekan kapatırım

hhahahha ikizler ha doğru sağol damarcı o avukat hatun yazdı aradım buldum ameliyat sonrası silikon bant memede hiç izim yok tatlım görenler bilir burada sıfır iz ama iz konusu kişiselde o yüzden bişey diyemem bu konuda 85 b benim şu andaki ölçüm evet küçültme dikleştirme üst dekolteye dik dursun ilerde inmesin diye silikon valla bende minik meme seçerim dr ye büyük bunlar dedim keşke az daha küçültseydin dediği omuzların geniş küçük iyi durmazdı 85 ideal dedi memnunum yani kuzu

davalar böyle kuzu uzun sürüyor aman akıllı bulmaz bizi beniim de dava edesim var hahhahah sen takip et mişhim :))))))

canlı çok daha güzelsin kuzum

hahhaha hadi aldın gönlümüzü dedik ne oluyor bu naif sultan kafayı yedi hepimizi mi sildi hahhaha biz biliyoruz seni kuzum çok da seviyoruz dolunay dolunay evet

Selam Kimse yazmayın ca ev işine koyuldum..
Evet misch endo olacagım
baya bilgi edindim sag olsun çito ctlmbk yani gece gündüz bikmadan her sorumu cevapliyor
fakat endo da herkez de farklı duruyor o yüzden merak içindeyim
forumda da seni beyenenler oldugunu görünce bende merak etim
ben nezaman görecem seni' acayip merak ediyorum insallah görürüm sevgiler
..

Jelesec ben şeyi anlamadım sıfır iz yani iz yokmu
vallamı görünmüyormu iz yoksa
ayyyy cok merak etim ben
o yönden korkuyordum iz beli olacak diye '10 yil oldu benim silikonlar ve sarkik bir deri "iğrenç yani "ben silikonları çıkartırıp diklestirme toparlatma istiyordum fakat doktor bunun cevabini verecek yada burdan birisi bu işlemi yaptiran biri memun tavsiye ederim yada memun degilim diye yorum yapsa kafamda soru işareti olmazdı

Bide kızlar bu kalıcı dövme ile kendi cilt renginizde amaliyat izleri yırtıklar diger adı ile çatlaklar çok iy kamofile oluyormuş yapan varmı..
Yani izleri dövme rengi ile sildire biliriz ne düşünüyorsunuz bu işlem için

Harbifitness çok yazardık eskiden şimdi koptuk.
BEğenenler sağolsun
Endoyla ilgili endoskopik yüz germe facelift isimli bir topik var eski bir topik çok faydalı bilgiler var, oraya çok yazdık, fırsatın olursa bak.
Dediğin gibi herkeste farklı duruyor, doktorların yöntemleri de farklılık gösteriyor.
Gözleri küçük ve yüzü büyük özellikle üstü yanakları geniş ve ve kemikli olanlar için endonun uygun olmadığını düşünüyorum.Burada bir arkadaşımız oldu memnun kalmadı örneğin.Göz kapakları çok alınırsa da gözler yuvarlak oluyor iyi durmuyor.
Diğer taraftan iri gözler daha da irileşebiliyor. Bende göz büyüdü örneğin.Asimetri varsa dikkat, ameliyat sonrası artabilir.Bunlar ilk aklıma gelenler tatlım.Kafana takılanlar olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.öpüyorum

Slm misch sevindim yine yazmana :).endoskopik yuz germe face lift topigine yonlendirmissin ama ,burdakilerin sureclerini okuyanlar olacaksa bile vazgecer endodan diye düşünüyorum:).ki nitekim ben de olumsuz etkilenmedim degil ancak bu yöntemin baska bir muadili yokki onu secelim.gerek bu yöntemi bulandan gerekse bu yöntemi kusursuz uygulayan drlarimizdan allah razi olsun diyorum.iyiki varlar iyiki bizi 10-15 yil gençleştirip guzellestirebiliyorlar izsiz agrisiz acisiz.evet o dönemde olanlar cok talihsizlikler yaşamıslar biliyorum.belki de dr larimiz o dönemlerde bukadar yoğun bu ameliyati yapmiyorlardi o sebeple bazi ufak tefek aksaklıklar yasanabiliyordu bazen.yani en azindan ben ona baglıyorum bu durumu.sonuç kişiden kişiye değiştiği gibi dr dan dr a da degisiyor tabiki.hicbir dr bilmiyorum yapamıyorum demiyor tabi ama bence dr seçiminde bu tür ameliyatlari cok yapan bir dr u secmekle ise baslamak lazim.dicegim su ki eski tarihlerde talihsizlik yasayan kisilerin yazilarini okumaya yonlendirmenin yerine son zamanlarda endo olan ve sonuclari oldukca basarili ben ve benim gibi kisilere yonlendirmeniz daha dogru olur dusuncesindeyim.enazindan ben herzaman her konuda kim isterse aydinlatmaya hazırım.çünkü yuzundeki yorgun bir ifadeyle makyajin dahi yakismadigi zamanlarimi hatirlayinca herkesin bu mutsuzluktan kurtulmaya hakki oldugunu düşünüyorum..sevgiler:))

sevgili ctlmbk o topikte olumsuz sonuç iki tane hatırlıyorum .Oysa çok sayıda memnun olan vardı. Ama daha da önemlisi o topikte çok değerli bilgiler ve detaylar mevcut, bunları başka yerde bulmak zor. Benim gibi pimpirikli biri bile o topiği okuduktan sonra ameliyat olmaya karar verdiyse başkalarını da negatif etkilemez diye düşünüyorum.:))O yüzden oraya yönlendirmenin doğru olduğuna inanıyorum.Bu benim görüşüm senin görüşüne de saygı duyuyorum ama arkadaşlar bırakalım istediklerine karar versinler.Ayrıca hep olumlu bahsetmek de doğru değil.Memnun olmayanlar mutlaka olmuştur ve olacaktır da.Herkes enine boyuna düşünme fırsatı bulur böylece.Çünkü dediğim gibi her yüze uygun değil bu yöntem. Ben memnun olanlar grubundanım malum, ama acaba tümden açık germe mi yaptırsaydım bekleyip dediğim bile oluyor.Alt ve üst yüz arasında geçişler daha yumuşak olurdu belki diyorum.Bizim grup aşırı detaycı milim milim birbirimizi inceliyoruz.
Böyle işte, sevgiler

hahhahah endodan vazgeçmez iyice araştıran kuzum ya ,ben çok uyuz biriyim çok incelerim gün alıp iptal ettim en son gün aldım ok ledim hastaneden adım attım diğer vücut işlerine karar verdim endo kalsın dedim valla iyiki kalmış sizlerin sonkilerin süreçleri beni rahatlattı ama şuda var kalay ameliyatlar değil bunlar artı akabinde yaşanılabilir sıkıntılarda olabilir hazırlıklı olmak herşeye en güzeli bu arada sende sağol ctlmbk bana da çok yardımcı oldun paylaşımlarınla

hahhahah canın aynı anda girmişsiz yazmış bu hafta arası gidiyorum iş için şehir dışına gelim gidelim attaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…