derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

yok hayatım yani nasıl anlatım sana benim büyük memeden küçültüldü lolipop denilen kesi meme izim çok iyi iyileşti ama genelde okuyorum memede herkesin iyi gibi iyileşmesi valla doktorlarla görüş ne derler ne çizerler tart biç kuzu sana kolay gelsin zor işler valla bu estetik işleri

Tamam jeli bilgi icin cok sagol meeeeeeehhhhhhh

tesekkür ederim bilgi için ben seni merak ediyorum yüz görümlü versemkız nezaman görecem seni siye...

Jelesec jelom hiç kolay ameliyatlar değil valla..ve geri dönüşü yok maalesef..iyileşme sürecine takılma fazla, paparazziler kapıda beklemiyor 1 ayda normale dönüyorsun eninde sonunda. Benim bir göz alt kapağım hatırlarsan aşağı çekiyordu, ikinci ameliyat gerekecek diye düşünüyordum o bile tamamen düzeldi, ödem geçince.. ben komik olsun diye de kendime travesti gibi oldum diyordum ama 10 uncu günden itibaren de resim attım hepinize kimse travestiye benzetmedi..Mizah olmasa dayanamazdık o süreçlere..

Aykadaşlay endo da hangi doktor 10 üzerin den 10
isim verin üllle 9 da olur
hangi doktor agır basıyo
Hangi doktora suratımı teslim edeyim ikizler de var hepsi olsun çiksın
en çok hangi doktor agır basıyo

Aykadaşlay endo da hangi doktor 10 üzerin den 10
isim verin üllle 9 da olur
hangi doktor agır basıyo
Hangi doktora suratımı teslim edeyim ikizler de var hepsi olsun çiksın
en çok hangi doktor agır basıyo
Canim Ebiy diye bir uye erhan eryilmaza endo goz kapagi ve burun olmustu sonucunu begenmistim ama ocak ayindan beri girmedi foruma girerse mutlaka yardimci olur oda sana

Yazdım kuzumm organik boya yapabilirsin dedi ama kaç kuaföre sordum organik boya yapmıyorlar o sebepten burda sorayım dedim acaba normal boya yapan oldumu diye:))
Cansucum ben 1.5 ay sonra bitkisel ağırlıklı bir boya ile sacimi boyadim sende oyle yap.organik boya diye bisey yok zaten hepsi kimyasal.sadece bitkisel agirlikli boyalar var o da ne derece dogruysa tabi.sen biran once boya sacini ve guzel bir resim cek biz de gorelim son halini cnm

Jelesec ve Chanel ceza mı aldı? pasif görünüyorlar??

Teşekkür ederim canım en geç bu hafta boyamı yaptirayim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…