- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Jelesec ben şeyi anlamadım sıfır iz yani iz yokmu
vallamı görünmüyormu iz yoksa
ayyyy cok merak etim ben
o yönden korkuyordum iz beli olacak diye '10 yil oldu benim silikonlar ve sarkik bir deri "iğrenç yani "ben silikonları çıkartırıp diklestirme toparlatma istiyordum fakat doktor bunun cevabini verecek yada burdan birisi bu işlemi yaptiran biri memun tavsiye ederim yada memun degilim diye yorum yapsa kafamda soru işareti olmazdı
Tamam jeli bilgi icin cok sagol meeeeeeehhhhhhhyok hayatım yani nasıl anlatım sana benim büyük memeden küçültüldü lolipop denilen kesi meme izim çok iyi iyileşti ama genelde okuyorum memede herkesin iyi gibi iyileşmesi valla doktorlarla görüş ne derler ne çizerler tart biç kuzu sana kolay gelsin zor işler valla bu estetik işleri
tesekkür ederim bilgi için ben seni merak ediyorum yüz görümlü versemHarbifitness çok yazardık eskiden şimdi koptuk.
BEğenenler sağolsun
Endoyla ilgili endoskopik yüz germe facelift isimli bir topik var eski bir topik çok faydalı bilgiler var, oraya çok yazdık, fırsatın olursa bak.
Dediğin gibi herkeste farklı duruyor, doktorların yöntemleri de farklılık gösteriyor.
Gözleri küçük ve yüzü büyük özellikle üstü yanakları geniş ve ve kemikli olanlar için endonun uygun olmadığını düşünüyorum.Burada bir arkadaşımız oldu memnun kalmadı örneğin.Göz kapakları çok alınırsa da gözler yuvarlak oluyor iyi durmuyor.
Diğer taraftan iri gözler daha da irileşebiliyor. Bende göz büyüdü örneğin.Asimetri varsa dikkat, ameliyat sonrası artabilir.Bunlar ilk aklıma gelenler tatlım.Kafana takılanlar olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım.öpüyorum
hahhahah endodan vazgeçmez iyice araştıran kuzum ya ,ben çok uyuz biriyim çok incelerim gün alıp iptal ettim en son gün aldım ok ledim hastaneden adım attım diğer vücut işlerine karar verdim endo kalsın dedim valla iyiki kalmış sizlerin sonkilerin süreçleri beni rahatlattı ama şuda var kalay ameliyatlar değil bunlar artı akabinde yaşanılabilir sıkıntılarda olabilir hazırlıklı olmak herşeye en güzeli bu arada sende sağolctlmbk bana da çok yardımcı oldun paylaşımlarınla
tesekkür ederim bilgi için ben seni merak ediyorum yüz görümlü versemkız nezaman görecem seni siye...
hahhahah canın aynı anda girmişsiz yazmış bu hafta arası gidiyorum iş için şehir dışına gelim gidelim attaya
CanimAykadaşlay endo da hangi doktor 10 üzerin den 10
isim verin üllle 9 da olur
hangi doktor agır basıyo
Hangi doktora suratımı teslim edeyim ikizler devar hepsi olsun çiksın
en çok hangi doktor agır basıyo
Endo olan arkadaşlar benim 7 hafta oldu amaliyatim saçlarımı boyatabilirmiyim artık yoksa daha beklemeliyim?
tamam bebem git gel havalar da güzelleşiyor yeni mekanlara akalım
Yazdım kuzumm organik boya yapabilirsin dedi ama kaç kuaföre sordum organik boya yapmıyorlar o sebepten burda sorayım dedim acaba normal boya yapan oldumu diye:))doktora yazsana kuzum telden en dopru bilgiyi o veriri :))))
Cansucum ben 1.5 ay sonra bitkisel ağırlıklı bir boya ile sacimi boyadim sende oyle yap.organik boya diye bisey yok zaten hepsi kimyasal.sadece bitkisel agirlikli boyalar var o da ne derece dogruysa tabi.sen biran once boya sacini ve guzel bir resim cek biz de gorelim son halini cnmYazdım kuzumm organik boya yapabilirsin dedi ama kaç kuaföre sordum organik boya yapmıyorlar o sebepten burda sorayım dedim acaba normal boya yapan oldumu diye:))
Pekibeklerim
Sen kime oldun endoyu
yasak degilse paylaşır mısın..
Teşekkür ederim canım en geç bu hafta boyamı yaptirayim:))Cansucum ben 1.5 ay sonra bitkisel ağırlıklı bir boya ile sacimi boyadim sende oyle yap.organik boya diye bisey yok zaten hepsi kimyasal.sadece bitkisel agirlikli boyalar var o da ne derece dogruysa tabi.sen biran once boya sacini ve guzel bir resim cek biz de gorelim son halini cnm
Benim doktoruma gitme de kime gidersen gitAykadaşlay endo da hangi doktor 10 üzerin den 10
isim verin üllle 9 da olur
hangi doktor agır basıyo
Hangi doktora suratımı teslim edeyim ikizler devar hepsi olsun çiksın
en çok hangi doktor agır basıyo
Canımm ne oldu hayırdır ben senin amaliyatini çok başarılı buldum bir sorunmu oldu vallahi korktum şimdi..Benim doktoruma gitme de kime gidersen git
Bende ve ameliyatimda hicbir sorun yok sukurler olsun cooook memnunum.sadece kararsiz ve supheci kişilerin benim doktoruma gitmesini, onu yormasini istemiyorum onun icin söyledimCanımm ne oldu hayırdır ben senin amaliyatini çok başarılı buldum bir sorunmu oldu vallahi korktum şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?