- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Yazdım kuzumm organik boya yapabilirsin dedi ama kaç kuaföre sordum organik boya yapmıyorlar o sebepten burda sorayım dedim acaba normal boya yapan oldumu diye:))
Cansucum ben 1.5 ay sonra bitkisel ağırlıklı bir boya ile sacimi boyadim sende oyle yap.organik boya diye bisey yok zaten hepsi kimyasal.sadece bitkisel agirlikli boyalar var o da ne derece dogruysa tabi.sen biran once boya sacini ve guzel bir resim cek biz de gorelim son halini cnm
Canımm kafamın her iki tarafında küçük kesiler var ondan Ercan beye yazmıştım organik boya yapabilirsin demişti ama burda arkadaşlar normal boyada olur dediler cuma saçlarımı boyatayim beyazları göremiyorum artik:))canım selam şunu merak ettim sebep ne peki endo ile saç boyası ne alaka anlayamadım kuzum organic olmazsa olmazmıymış zararı neymiş kafamda deli sorular :)))
Ahh canım vallahi korktum bende çok memnunum sana katiliyorum:)Bende ve ameliyatimda hicbir sorun yok sukurler olsun cooook memnunum.sadece kararsiz ve supheci kişilerin benim doktoruma gitmesini, onu yormasini istemiyorum onun icin söyledim
Sacli derideki küçük kesiler kabuk baglayip dusene kadar yani iyilesince boya yapilmasi daha dogru.ama daha once illaki yapmak istiyorsan ozaman organik boya ile boyanmasi saglik açısından daha iyi.hemen delirmeyin en ufak bi lafta jelo hnmcanım selam şunu merak ettim sebep ne peki endo ile saç boyası ne alaka anlayamadım kuzum organic olmazsa olmazmıymış zararı neymiş kafamda deli sorular :)))
Canımm kafamın her iki tarafında küçük kesiler var ondan Ercan beye yazmıştım organik boya yapabilirsin demişti ama burda arkadaşlar normal boyada olur dediler cuma saçlarımı boyatayim beyazları göremiyorum artik:))
sağol avukat hnm bilgiler içinSacli derideki küçük kesiler kabuk baglayip dusene kadar yani iyilesince boya yapilmasi daha dogru.ama daha once illaki yapmak istiyorsan ozaman organik boya ile boyanmasi saglik açısından daha iyi.hemen delirmeyin en ufak bi lafta jelo hnm
Sen amaliyattan 1 gün önce boyat saçlarını benim neredeyse 8 hafta olacak beyazlar canımı sıkıyor:))valla kuzum bu endoyu olana kadar idare edin benii sıkı takipteyim öğrenip herşeye hazır girim ki ne kendimi ne dr yi kasım üzüm :)))boyat boyat güzelleş kuzum
Bende damarciya sarmaya çalıştım ama görmedi saftirigim :)))sağol avukat hnm bilgiler içindellenmem daha yeni mapustan çıktım
Selam Jelouğum, boyayı kafana takma yaptırırsın merak etme, ben özellikle sormuştum dr'a bir sorun olmaz demişti ve ameliyat sonrası sanırım 3. haftaydı boyatmıştım.senin yazını yeni okudum malum banlıydım :)))))))))) boya sıkıntısı yoksa iyi ya benim beyazlarım var boya 15 de bir oluyorum diplere endodan sonra boya derdim olmasın birde sağol
Sen amaliyattan 1 gün önce boyat saçlarını benim neredeyse 8 hafta olacak beyazlar canımı sıkıyor:))
Bende damarciya sarmaya çalıştım ama görmedi saftirigim :)))
Bende ve ameliyatimda hicbir sorun yok sukurler olsun cooook memnunum.sadece kararsiz ve supheci kişilerin benim doktoruma gitmesini, onu yormasini istemiyorum onun icin söyledim
Selam Jelouğum, boyayı kafana takma yaptırırsın merak etme, ben özellikle sormuştum dr'a bir sorun olmaz demişti ve ameliyat sonrası sanırım 3. haftaydı boyatmıştım.
Canim cok gecmis olsun eger silikon tampon takildiysa hiç sorun yapma hiç ama hiç ağrı hissetmuyorsun bende çok korkmustum ama inan hiç ağrı olmuyor.canım sağol bir ay eve kapanırım artık ne yapalım o süreç te :)))
Kızlar girmişken pugunyam diğerlerine sorum burun ameliyatı olanlar yazarsa sevinirim , oğlum dün ameliyatını oldu çok şükür başarılı bir ameliyat oldu bugün taburcu oldu harika bir doktora denk geldik şükür her soruma sabırla cevap verdi ama ben takıntılıyım bu tampon olayı ben yokken yanında çıkarılacak iş gereği olamıyorum yanında o süreç te bu iş zormu kanama tansiyon herhangi bir olumsuz durum yaşarmı bi yazın şehir dışında kafayı yemeyeyim
Canim cok gecmis olsun eger silikon tampon takildiysa hiç sorun yapma hiç ama hiç ağrı hissetmuyorsun bende çok korkmustum ama inan hiç ağrı olmuyor.
Hyr cnm okumuş ama bana hak verdigi için bir karşılık vermemiş ozelden soyledi.herkes onun gibi yeri geldigi zaman susmayi becerebilse boşu boşuna kirginlik ve kuskunlukler de yasanmazdi :)aman aman ikiniz kapışmayın sizin kapışmanız çok sarsıntılı olur hhahahah okumamıştır ya ondandır bırak okumasın:)
Bunda gulunecek nevar anlamadım ama şunu anladim ki bu lafimdan kendine pay cikarman iyi bişey :)
Yok canım,aklın kalmasın hiç bir sorun olmuyor..sadece insanın içi bi tuhaf oluyor..acı hissedinceye kadar tampon çıkarılmış oluyor zaten..anlık bişey yani..geçmiş olsun delikanlıya..canım sağol bir ay eve kapanırım artık ne yapalım o süreç te :)))
Kızlar girmişken pugunyam diğerlerine sorum burun ameliyatı olanlar yazarsa sevinirim , oğlum dün ameliyatını oldu çok şükür başarılı bir ameliyat oldu bugün taburcu oldu harika bir doktora denk geldik şükür her soruma sabırla cevap verdi ama ben takıntılıyım bu tampon olayı ben yokken yanında çıkarılacak iş gereği olamıyorum yanında o süreç te bu iş zormu kanama tansiyon herhangi bir olumsuz durum yaşarmı bi yazın şehir dışında kafayı yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?