- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Kesi yerlerin geçtiyse boyatabilirsin aslında..ben yedi ay kadar boyatmamıştım..saçlı derimin uyuşukluğu geçmemişti..geçtiği gibide boyattım..son durumun nasılEndo olan arkadaşlar benim 7 hafta oldu amaliyatim saçlarımı boyatabilirmiyim artık yoksa daha beklemeliyim?
Merhaba canım benimde daha kafamda uyuşukluk geçmedi ve gözlerim daha tam olarak iyilesmedi bol bol göz damlasını kullanıyorum sen nasıl oldun karnında memnunnusun?bugün kuaförde terminim vardı biraz daha beklememi söylediKesi yerlerin geçtiyse boyatabilirsin aslında..ben yedi ay kadar boyatmamıştım..saçlı derimin uyuşukluğu geçmemişti..geçtiği gibide boyattım..son durumun nasılCansuceren ..saçlı deride uyuşukluk geçtimi..baya düzelmiştir artık yüzün diye düşünüyorum
o uyuşukluk çok gıcık birşey..ağrıyı acıyı ilaçla geçiriyorsun ama o uyuşukluk hiç birşeyle geçmiyor..herkeste nasıldır süreç bilmiyorumda benim bayaaa uzun sürdü..benimde göz altlarım baya problemli olduğu için,işlem de fazla yapıldı..yağ dolgusu uygulandı..benide o dolgu çok ığraştırdı..çok şişiyordu..çok uzun süre bant yapıştırdım..bazen hala azda olsa şişme yapar..hemen iki buz uygulaması yapıyorum düzeliyor..herkes ufak tefek bazı sıkıntılarla uğraşıyor işte..tam bir sene oldu endo olalı..hepsi geçti hiç bir sorun kalmadı..seninde biraz daha sabır az kaldı geçicek :)) artık bu kadar bekledin biraz daha beklersin boya için..:))en azından sorun çıkmaz rahat olursun,ki benim saçlar ameliyatta çok bozulduğu halde bekledim..saçlar amlytta tentirdiyotla belli bir bir kısmımı tamamımı bilemiyorum yıkanıyormuş..o tendirdiyot benim saçlarımı keçe gibi yapmıştı..saçlar bide uzun ve gür olunca demekki bidonu döktüler kafaya:))neyse şimdi hepsi geçti..Merhaba canım benimde daha kafamda uyuşukluk geçmedi ve gözlerim daha tam olarak iyilesmedi bol bol göz damlasını kullanıyorum sen nasıl oldun karnında memnunnusun?bugün kuaförde terminim vardı biraz daha beklememi söyledi
izlemeye alırmısınızBende ayni senin dediklerini soyledim aslinda damarcikiza endo ust tarafi duzeltir alt kisma kulak onu arkasi kesi yapiyorlar diye sakalim yok ki dinlesin
Sizi izliyorum bende gormek isterim resimleri bu arada benimde meme , karin ve goz kapagi estetigi albumlerim var ..
resimleri göremedimHayir dovmeli olan resim ben degilim o sadece ornek dovme yaptirmak isteyenler icin ..
keske o dovmeli olan benim karnim olsaydi
Merhaba kusura bakmayin herkese acik degil albumlerim guvenlik acisindan cunki ben bir cok ameliyat gecirdim onun icin camasirli resimlerim de var.. siz ne amzliyati olmak istiyorsunuz ? Ben endo olmadim ama olanlar varresimleri göremedim
Canim benimde saçları yikamislar dr bey söyledi birde fönledik dedi ben ama Ercan bey fön güzel yapmamışsın dedim:)) evet canım biraz daha sabretmeliyim benim gözlerde hassaslik gitse birşeyim kalmayacak.canim mide iç dikişler diyorsan normal benim şimdi bile bazen hafif bir batma gelip gidiyor.O
o uyuşukluk çok gıcık birşey..ağrıyı acıyı ilaçla geçiriyorsun ama o uyuşukluk hiç birşeyle geçmiyor..herkeste nasıldır süreç bilmiyorumda benim bayaaa uzun sürdü..benimde göz altlarım baya problemli olduğu için,işlem de fazla yapıldı..yağ dolgusu uygulandı..benide o dolgu çok ığraştırdı..çok şişiyordu..çok uzun süre bant yapıştırdım..bazen hala azda olsa şişme yapar..hemen iki buz uygulaması yapıyorum düzeliyor..herkes ufak tefek bazı sıkıntılarla uğraşıyor işte..tam bir sene oldu endo olalı..hepsi geçti hiç bir sorun kalmadı..seninde biraz daha sabır az kaldı geçicek :)) artık bu kadar bekledin biraz daha beklersin boya için..:))en azından sorun çıkmaz rahat olursun,ki benim saçlar ameliyatta çok bozulduğu halde bekledim..saçlar amlytta tentirdiyotla belli bir bir kısmımı tamamımı bilemiyorum yıkanıyormuş..o tendirdiyot benim saçlarımı keçe gibi yapmıştı..saçlar bide uzun ve gür olunca demekki bidonu döktüler kafaya:))neyse şimdi hepsi geçti..
Karnımda çok iyi gidiyor..hep hayalim olan dümdüz bir karnım var artık..iki üç kg daha verirsem süper olucsk..mide dikişlerim hala ağrı yapıyor..bende sana bunu sorayım..normalmi ağrıması ?
Canımm cok iyi şükür babası ile gidip halletmişler sardunyam diyet yine yalan oldu be sende bende bayiler yine yaptı yapacağını jelo hnm burada şurada yemek diyeYok canım,aklın kalmasın hiç bir sorun olmuyor..sadece insanın içi bi tuhaf oluyor..acı hissedinceye kadar tampon çıkarılmış oluyor zaten..anlık bişey yani..geçmiş olsun delikanlıya..
Damarcı ne güzel bir cümledir bizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir!!!! cok yogunum sana senin dilinde cevap yazamayacagım !!! ben kimsenin dolduruşunada gelmem ! Herkes işine gücüne baksın.Çok yaıp
yüz germeMerhaba kusura bakmayin herkese acik degil albumlerim guvenlik acisindan cunki ben bir cok ameliyat gecirdim onun icin camasirli resimlerim de var.. siz ne amzliyati olmak istiyorsunuz ? Ben endo olmadim ama olanlar var
Berrak selam
Ya blue sor yada ctlmbk adli üyeye yardımcı olur lar...
bende öyle istiyorum dr tavsiyeniz varmıJelesec hanım In ikizlerinibeyendim güzel dik duruyor dikişleri görmedim Band oldugu icin..Diklestirme mi bu işlem !
Bide bu gögüs ölcüsü nedir..
Ben eski silikonları cikartirip eger olursa bilmiyorum sadece diklestirip toparlatmak istiyorum
haa yok derse doktor olmaz kötü durur derse bilmiyorum
...ama kız kenki 75 meme büyüklügü olsun diycem..
Ctlmbk gögsü gibi istedigim büyüklükolurmu ki bilmiyorum dikisler cok oluyomus loli gibi iz t gibi ben bikini giymeyi seviyorum taş gibi dursun ama dik dursun isteyrum
Biz de hergun arabayla yada bisikletle sokak hayvanlarini besliyoruz yani bizde hayvan dostuyuz.hayvan dostu insanlardan zarar gelmez.bende icimdekini saklayamam kiskancligim yoktur.bildiklerimi ve sahip olduklarimi herkesle paylaşırım menfaat beklemem ama kadir kiymet bilmesini isterim.bilmedigini sezersem ondan uzaklasirim.ahci kadar guzel yemekler yapabilirim.dekorasyon yetenegim cok fazladır .ic guzelligi kadar görselliğe de cok önem veririm.bir bayandan beklenmeyecek kadar kararli ve cesaretliyimdir.cok kisa sürede karar verip aninda uygulamaya geçerim.ben de buyum...:))
anlayamadım
tamamdır sağolun :)Anlamiycak ne var diyorum ki ctlmbk adlı kulanıcı derdinin dermanından birisi ona sor yada blue sorr...
Bisey degil blue derin yüzgerme ameliyatı oldu ona bu konu ları sorarsan..Ctlmbk ise endoskopi ameliyatı oldu fakat derin yüzgerme konularindada bilgili +doktor arayişindaysan ctlmbk bu konu lara da ve nerdeki doktor ucuz pahali kim iy kim ...Gibi sorularina cevap verecektir açıklama yapmayi insanları bilgilendirmeyi seven biri umarım bu yazdiklarimi anlamişsindir sevgili berraktamamdır sağolun :)
ayyy sorma ya..iki günlük tatil çok iyiydide boğazı bende tutamadım bir türlü..gerçi yerken evrene olumlu msj.lar göndermeye çalıştım..yicem kilo almıcam dedim ama olmadı galiba :)) şimdi tartıya çıkmaya korkuyorum :))Canımm cok iyi şükür babası ile gidip halletmişler sardunyam diyet yine yalan oldu be sende bende bayiler yine yaptı yapacağını jelo hnm burada şurada yemek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?