- 14 Haziran 2008
- 712
- 189
- 323
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Hoş geldin lindoHerkese merhaba, öncelikle belirteyim ki yeni üye ilk mesaj doktor reklamı diyecek olanlar hemen şöyle kenara ayrılsın gölge etmesin. Fake değilim, doktorun asistanı, yakını, eşi dostu değilim, ikinci üyeliğimi bu konuda bilgi vermek için aldım yönetimin haberi var. Sitede bu konuyu takip edenler bilir ki blue ice üyesi gibi derin plan yüz germe ameliyatı oldum. 33 yaşımdayım, nazolabial çizgiler(yani burundan aşağı inen oluk görüntüsü) den şikayetçiydim. Çok araştırma yaptım çok yeri okudum, ve burda en son blueice kullanıcısının mesajıyla karar verip Hacettepeye Tevfik Sözen hocaya gittim.Tabi öncesinde başkalarıyla da görüşmüştüm.18 martta ameliyat oldum bugün 4. Günüm gayet iyi hissediyorum, sonuçtan memnunum. Yalan söylemeyeceğim buraya gelip yazmaktaki amacımız insanlar faydalansın, yazık sevap olsun falan değil. Ben yıllarca araştırdım, okudum ince eleyip sık dokudum, bir zahmet araştırsın buraları bulsun. Evet yazmaktaki amaç şu,yapılan işi görüyorsunuz, verilen emeği, özveriyi bunun karşılığı para olamaz. Parasıyla nice rezil olanlar gördü bu gözler. O sebeple buraya gelip Tevfik Hocayı övenler kendilerini öncelikle hocaya borçlu hissediyor. Şöyle bir doktor düşünün öncesinde sizinle saatlerce neler yapılabilir konuşuyor, sizin istediklerinizden bazılarında olmaz diyor, gerçekçi,hayal satmıyor. Bu işin eğitimini amerikada almış .Ortak noktada buluşursanız ameliyat yapıyor ve öncesi psikolojik olarak her daim yanınızda, ameliyattan dakikalar önce bile vazgeçersen yemeğe gideriz hepberaber diyor süper rahatsınız. Watsappınızda eşiniz anneniz babanızın yanında sık görüşülenlere eklenmiş. 7 24 telefonun ucunda. Siz derdinizi anlatın asistanlarım size dönecekcilerden değil. Ameliyat bitiyor, herşey 10 numara geçmiş. Ve her daim yaptığının arkasında. Sürekli iletişim halindesiniz, sürecin her saatini takip ediyor neredeyse. Bugün 4 . Günüm burun ameliyatı da oldum yüz germe ile birlikte ve oturdum nette geziyorum. Allah Tevfik Hocadan ve blueice üyesinden razı olsun. Ben çok mutluyum. Böyle de ilim irfan üreten mutluluk dağıtan insanlara da hakkını teslim edelim. Sorusu olan varsa dediğim gibi lindayasor:) özelden burdan girdikçe cevap yazarım. Sevgiler.
Gecmis olsun ne guzel anlatmisiniz sagolun.. doktorun her zaman yaninizda olmasi asistanina yonlendirmemesi cok iyi gercekten benim oyle olmadi malesef benimle ilgi alakayi kesip asistanina yonlendirdi ve daha kotusu asistan bile cevap vermemeye basladiHerkese merhaba, öncelikle belirteyim ki yeni üye ilk mesaj doktor reklamı diyecek olanlar hemen şöyle kenara ayrılsın gölge etmesin. Fake değilim, doktorun asistanı, yakını, eşi dostu değilim, ikinci üyeliğimi bu konuda bilgi vermek için aldım yönetimin haberi var. Sitede bu konuyu takip edenler bilir ki blue ice üyesi gibi derin plan yüz germe ameliyatı oldum. 33 yaşımdayım, nazolabial çizgiler(yani burundan aşağı inen oluk görüntüsü) den şikayetçiydim. Çok araştırma yaptım çok yeri okudum, ve burda en son blueice kullanıcısının mesajıyla karar verip Hacettepeye Tevfik Sözen hocaya gittim.Tabi öncesinde başkalarıyla da görüşmüştüm.18 martta ameliyat oldum bugün 4. Günüm gayet iyi hissediyorum, sonuçtan memnunum. Yalan söylemeyeceğim buraya gelip yazmaktaki amacımız insanlar faydalansın, yazık sevap olsun falan değil. Ben yıllarca araştırdım, okudum ince eleyip sık dokudum, bir zahmet araştırsın buraları bulsun. Evet yazmaktaki amaç şu,yapılan işi görüyorsunuz, verilen emeği, özveriyi bunun karşılığı para olamaz. Parasıyla nice rezil olanlar gördü bu gözler. O sebeple buraya gelip Tevfik Hocayı övenler kendilerini öncelikle hocaya borçlu hissediyor. Şöyle bir doktor düşünün öncesinde sizinle saatlerce neler yapılabilir konuşuyor, sizin istediklerinizden bazılarında olmaz diyor, gerçekçi,hayal satmıyor. Bu işin eğitimini amerikada almış .Ortak noktada buluşursanız ameliyat yapıyor ve öncesi psikolojik olarak her daim yanınızda, ameliyattan dakikalar önce bile vazgeçersen yemeğe gideriz hepberaber diyor süper rahatsınız. Watsappınızda eşiniz anneniz babanızın yanında sık görüşülenlere eklenmiş. 7 24 telefonun ucunda. Siz derdinizi anlatın asistanlarım size dönecekcilerden değil. Ameliyat bitiyor, herşey 10 numara geçmiş. Ve her daim yaptığının arkasında. Sürekli iletişim halindesiniz, sürecin her saatini takip ediyor neredeyse. Bugün 4 . Günüm burun ameliyatı da oldum yüz germe ile birlikte ve oturdum nette geziyorum. Allah Tevfik Hocadan ve blueice üyesinden razı olsun. Ben çok mutluyum. Böyle de ilim irfan üreten mutluluk dağıtan insanlara da hakkını teslim edelim. Sorusu olan varsa dediğim gibi lindayasor:) özelden burdan girdikçe cevap yazarım. Sevgiler.
Resim tabi ki görebilirsin ama bence bir hafta falan bekleyelim, çünkü bugün 4. Gün ve hala şiş. Gerçi ben bu halinden bile memnunum ama daha gerçekçi olsun aradaki farkı net görebilin diye.Hoş geldin lindo
Yazilarin daki cümle ler hiç yabanci degil bana
, birini hatırladım. Yasin cok genc derin yüzgerme icin..Demeki gerekiyormuski doktorun buna karar vermiş..sen simdi 23 mü oldun görüntü olarak ..resim göre bilirmiyim..
Sizin daha önce ne olmuştu da böyle bir sonuçla karşılaştınız bilmiyorum ama Tevfik Hocaya o konu da kefilim. Dün gece fotoğraf yollamayı unuttum kendisi yazıp istedi fotograflari o derce takipte. Görüşmeye gitme dışında sabah akşam foto atiyoruz.Gecmis olsun ne guzel anlatmisiniz sagolun.. doktorun her zaman yaninizda olmasi asistanina yonlendirmemesi cok iyi gercekten benim oyle olmadi malesef benimle ilgi alakayi kesip asistanina yonlendirdi ve daha kotusu asistan bile cevap vermemeye basladi
Dediginiz gibi bu sureclerde piskolojik olarak buna muhtaciz
En onemli noktada basta isteklerimize olur yada olmaz diyim isinin arkasinda durmasi ne olursa olsun bazen geri donusu olmayan sonuclarla karsi karsiya kaliyoruz maddi manevi acidan yikiliyoruz..
bende alt yuz germe dusunuyorum yasim 36 zamani geldi bence hatta ust yuz de dusunur oldum bu aralar sakincasi yoksa ozelden resminizi gormek isterim iyilestikten sonra tabi cunku su an cok erken donemdesiniz umarim cok mutlu olursunuz
Ben karin germe ve goz kapagi yaptirdim bir bucuk sene once..Sizin daha önce ne olmuştu da böyle bir sonuçla karşılaştınız bilmiyorum ama Tevfik Hocaya o konu da kefilim. Dün gece fotoğraf yollamayı unuttum kendisi yazıp istedi fotograflari o derce takipte. Görüşmeye gitme dışında sabah akşam foto atiyoruz.
Ben Çooook merak etim yüzünü çatliyomBen karin germe ve goz kapagi yaptirdim bir bucuk sene once..
ay ne guzel doktorunuzun yakindan takip etmesi
Özelden foto atiyorum size.Ben Çooook merak etim yüzünü çatliyom
Yüzde morarma oldumu agrin varmı yemek yerken zorlaniyomusun..Yastiga kafanı koyarken rahatsiz oluyo musun dikişlerin alinirmi..Alinmadimi..taramalį tüfek gibiyim ardı ardına soruyorum..soru böyle olur demi..
OleyyyyyyyyÖzelden foto atiyorum size.
ağrım hiç yok. Morarma oldu burun olduğu için, yüzde o da yok. Burun morarması da bugün son bence çünkü sarıya döndü.Dikişler 4 5 gün sonra falan alinacak. Yemekte sıkıntı yok çok sert şeyler yemedim yinede. Yatarken yüzde dikiş olduğu için sırt üstü yatıyorum. Bu benim tercihim doktorum sadece dikkat et dedi.Lindaya soruyorum
Ben Çooook merak etim yüzünü çatliyom
Yüzde morarma oldumu agrin varmı yemek yerken zorlaniyomusun..Yastiga kafanı koyarken rahatsiz oluyo musun dikişlerin alinirmi..Alinmadimi..taramalį tüfek gibiyim ardı ardına soruyorum..soru böyle olur demi
Dikiş şöyle ki korkulacak birşey değil hele ki sigara içmiyorsanız çok başarılı bence. Tam saç dibinde kaliyor ve bence bir aya çok az iz bir seneye hicbir şey kalmayacak.Yüzün cok iy duruyo simdi bile fark ediliyor..kiz 20 olmussun..
Linda dikisin cokmu..göre bilirmiyim. Nerde var gidecekmi ben saclarimi topluyorum dikis korkutuyor beni lindo
Bendeee bendeeeÖzelden foto atiyorum size.
YolluorumBendeee bendeee
Tsk ederim gercekten 4 gun icinde boyle bir sonuc harika bisey yuzunuzde fazla odem' olmamis ne guzel darisi isteyenlereYolluorum
Sadece kulak önü benim .Tsk ederim gercekten 4 gun icinde boyle bir sonuc harika bisey yuzunuzde fazla odem' olmamis ne guzel darisi isteyenlere
Yani isteyen sadece bir tek doktora takili kalmasinlar arastirip gorsunler sonuclari bende cok begendim sonucunuzu masallah size baya fark var bende dikisleri merak ediyorum en cok kulak onu ve arkasimi oldu sizin ? Nerelerde kesiniz var ?
Burun bantlari cikincada resim isterim
LindaSadece kulak önü benim .
Bildiğim kadarıyla kulak arkası kesilere boyunda da germe işlemi uygulanacaksa başvuruluyor. Yani daha ileriki yaşlarda. Benim gıdı sarkıklığım yoktu o yüzden sadece kulak önü kesisi oldu.Linda
Niye kulak arkasından olmuyo ameliyat
olanlar var yoksa farkli bişeymi o
Ögrenmek icin sorayrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?