- Konu Sahibi Harbifitness
-
geçmiş olsun umarım istediğiniz gi bi olmuştur rica etsem bende görebilirmiyim merak ettimSadece kulak önü benim .
boyun germe ile cene germe yapilirsaBildiğim kadarıyla kulak arkası kesilere boyunda da germe işlemi uygulanacaksa başvuruluyor. Yani daha ileriki yaşlarda. Benim gıdı sarkıklığım yoktu o yüzden sadece kulak önü kesisi oldu.
Merhaba.. Geçmiş olsun öncelikle ..Herkese merhaba, öncelikle belirteyim ki yeni üye ilk mesaj doktor reklamı diyecek olanlar hemen şöyle kenara ayrılsın gölge etmesin. Fake değilim, doktorun asistanı, yakını, eşi dostu değilim, ikinci üyeliğimi bu konuda bilgi vermek için aldım yönetimin haberi var. Sitede bu konuyu takip edenler bilir ki blue ice üyesi gibi derin plan yüz germe ameliyatı oldum. 33 yaşımdayım, nazolabial çizgiler(yani burundan aşağı inen oluk görüntüsü) den şikayetçiydim. Çok araştırma yaptım çok yeri okudum, ve burda en son blueice kullanıcısının mesajıyla karar verip Hacettepeye Tevfik Sözen hocaya gittim.Tabi öncesinde başkalarıyla da görüşmüştüm.18 martta ameliyat oldum bugün 4. Günüm gayet iyi hissediyorum, sonuçtan memnunum. Yalan söylemeyeceğim buraya gelip yazmaktaki amacımız insanlar faydalansın, yazık sevap olsun falan değil. Ben yıllarca araştırdım, okudum ince eleyip sık dokudum, bir zahmet araştırsın buraları bulsun. Evet yazmaktaki amaç şu,yapılan işi görüyorsunuz, verilen emeği, özveriyi bunun karşılığı para olamaz. Parasıyla nice rezil olanlar gördü bu gözler. O sebeple buraya gelip Tevfik Hocayı övenler kendilerini öncelikle hocaya borçlu hissediyor. Şöyle bir doktor düşünün öncesinde sizinle saatlerce neler yapılabilir konuşuyor, sizin istediklerinizden bazılarında olmaz diyor, gerçekçi,hayal satmıyor. Bu işin eğitimini amerikada almış .Ortak noktada buluşursanız ameliyat yapıyor ve öncesi psikolojik olarak her daim yanınızda, ameliyattan dakikalar önce bile vazgeçersen yemeğe gideriz hepberaber diyor süper rahatsınız. Watsappınızda eşiniz anneniz babanızın yanında sık görüşülenlere eklenmiş. 7 24 telefonun ucunda. Siz derdinizi anlatın asistanlarım size dönecekcilerden değil. Ameliyat bitiyor, herşey 10 numara geçmiş. Ve her daim yaptığının arkasında. Sürekli iletişim halindesiniz, sürecin her saatini takip ediyor neredeyse. Bugün 4 . Günüm burun ameliyatı da oldum yüz germe ile birlikte ve oturdum nette geziyorum. Allah Tevfik Hocadan ve blueice üyesinden razı olsun. Ben çok mutluyum. Böyle de ilim irfan üreten mutluluk dağıtan insanlara da hakkını teslim edelim. Sorusu olan varsa dediğim gibi lindayasor:) özelden burdan girdikçe cevap yazarım. Sevgiler.
Öncelikle hoşgeldin ve cok geçmiş olsun.ben kendime deli cesareti var bende diyordum endo olduğum icin sendekine ne cesareti denir bilemedim.sonucunu cok merak ettim cnm .banada gönderirsen cok sevinirim.benim albumu gormek istersen takibe alabilirim bende seni:))Herkese merhaba, öncelikle belirteyim ki yeni üye ilk mesaj doktor reklamı diyecek olanlar hemen şöyle kenara ayrılsın gölge etmesin. Fake değilim, doktorun asistanı, yakını, eşi dostu değilim, ikinci üyeliğimi bu konuda bilgi vermek için aldım yönetimin haberi var. Sitede bu konuyu takip edenler bilir ki blue ice üyesi gibi derin plan yüz germe ameliyatı oldum. 33 yaşımdayım, nazolabial çizgiler(yani burundan aşağı inen oluk görüntüsü) den şikayetçiydim. Çok araştırma yaptım çok yeri okudum, ve burda en son blueice kullanıcısının mesajıyla karar verip Hacettepeye Tevfik Sözen hocaya gittim.Tabi öncesinde başkalarıyla da görüşmüştüm.18 martta ameliyat oldum bugün 4. Günüm gayet iyi hissediyorum, sonuçtan memnunum. Yalan söylemeyeceğim buraya gelip yazmaktaki amacımız insanlar faydalansın, yazık sevap olsun falan değil. Ben yıllarca araştırdım, okudum ince eleyip sık dokudum, bir zahmet araştırsın buraları bulsun. Evet yazmaktaki amaç şu,yapılan işi görüyorsunuz, verilen emeği, özveriyi bunun karşılığı para olamaz. Parasıyla nice rezil olanlar gördü bu gözler. O sebeple buraya gelip Tevfik Hocayı övenler kendilerini öncelikle hocaya borçlu hissediyor. Şöyle bir doktor düşünün öncesinde sizinle saatlerce neler yapılabilir konuşuyor, sizin istediklerinizden bazılarında olmaz diyor, gerçekçi,hayal satmıyor. Bu işin eğitimini amerikada almış .Ortak noktada buluşursanız ameliyat yapıyor ve öncesi psikolojik olarak her daim yanınızda, ameliyattan dakikalar önce bile vazgeçersen yemeğe gideriz hepberaber diyor süper rahatsınız. Watsappınızda eşiniz anneniz babanızın yanında sık görüşülenlere eklenmiş. 7 24 telefonun ucunda. Siz derdinizi anlatın asistanlarım size dönecekcilerden değil. Ameliyat bitiyor, herşey 10 numara geçmiş. Ve her daim yaptığının arkasında. Sürekli iletişim halindesiniz, sürecin her saatini takip ediyor neredeyse. Bugün 4 . Günüm burun ameliyatı da oldum yüz germe ile birlikte ve oturdum nette geziyorum. Allah Tevfik Hocadan ve blueice üyesinden razı olsun. Ben çok mutluyum. Böyle de ilim irfan üreten mutluluk dağıtan insanlara da hakkını teslim edelim. Sorusu olan varsa dediğim gibi lindayasor:) özelden burdan girdikçe cevap yazarım. Sevgiler.
YolluorumÖncelikle hoşgeldin ve cok geçmiş olsun.ben kendime deli cesareti var bende diyordum endo olduğum icin sendekine ne cesareti denir bilemedim.sonucunu cok merak ettim cnm .banada gönderirsen cok sevinirim.benim albumu gormek istersen takibe alabilirim bende seni:))
Cok tesekkur ederim baktim.gercekten cok guzel olmussunuz cok begendim .eline saglik tevfik hocanin.ben sizi takibe aldim sizde beni alirsaniz gorebilirsiniz albumumuYolluorum
Gercekten bravo kutluyorum sizi cesaretinizden dolayi.herkes endo olmaya bile korkuyor siz hemde yaslanmayi beklemeden yuz germe olmussunuz.ben gencken genc gorunmenin daha onemli oldugunu dusunuyorum.yaslaninca yuze yaslilik ifadesi yerlesiyor yuzunuz gergin olsa ne yazar.hatta dalga bile gecerler.genc yasta benim gibi dusunen kisilerin olmasi cok mutlu etti beni açıkçası.ne diyim takdir ettim sizi :)))Yolluorum
Gorebildiniz mi albumumuCok tesekkur ederim baktim.gercekten cok guzel olmussunuz cok begendim .eline saglik tevfik hocanin.ben sizi takibe aldim sizde beni alirsaniz gorebilirsiniz albumumu
Bende katiliyorum sana hani eller yada baska bolgeler yasli ve yuz genc durmasi tuaf durur tabi bencede bu yaslarda yaptirmak gerek cizgiler derinlesmedenGercekten bravo kutluyorum sizi cesaretinizden dolayi.herkes endo olmaya bile korkuyor siz hemde yaslanmayi beklemeden yuz germe olmussunuz.ben gencken genc gorunmenin daha onemli oldugunu dusunuyorum.yaslaninca yuze yaslilik ifadesi yerlesiyor yuzunuz gergin olsa ne yazar.hatta dalga bile gecerler.genc yasta benim gibi dusunen kisilerin olmasi cok mutlu etti beni açıkçası.ne diyim takdir ettim sizi :)))
Ben direkt çözüme temelden girme taraftariyim, dolgu botoks falan geçici ve bana yapay gelen çözümler, yıllarca onlara para döküp yinede istediğim neticeyi alamiycaktim. Tek yol cesaretti ve Tevfik Hoca sagolsun temiz iş çıkarttı:)Gercekten bravo kutluyorum sizi cesaretinizden dolayi.herkes endo olmaya bile korkuyor siz hemde yaslanmayi beklemeden yuz germe olmussunuz.ben gencken genc gorunmenin daha onemli oldugunu dusunuyorum.yaslaninca yuze yaslilik ifadesi yerlesiyor yuzunuz gergin olsa ne yazar.hatta dalga bile gecerler.genc yasta benim gibi dusunen kisilerin olmasi cok mutlu etti beni açıkçası.ne diyim takdir ettim sizi :)))
Bana da gençsin yapmayalim diyen doktor oldu, fakat güzellik anlayışımız uyuşmadığı için teşekkür edip çıktım. Ne istediğini anlayan insan bulmak zor. Ben bu işin merkezinde oturuorum istanbuldan kalkıp ankaraya gidiorum ameliyata kontrole ,niye çünkü frekans önemli.Bende katiliyorum sana hani eller yada baska bolgeler yasli ve yuz genc durmasi tuaf durur tabi bencede bu yaslarda yaptirmak gerek cizgiler derinlesmeden
Bende bu ameliyati olmak istemistim bir sene once ama genc oldugumu soylemisti doktor neden genc olunca yapmak istemiyorlar bu ameliyati anlamadim ki izler cok iyi iyilesiyor artik
Bu forumda germe ameliyat i olmak isteyen cok kisi var ama hicbirisinde cesaret yok.sizler bizler cesaretlendirmisizdir umarim.makyaj bile yapmak istemiyordum simdi 20lik kizlar gibi duruyor makyajimBen direkt çözüme temelden girme taraftariyim, dolgu botoks falan geçici ve bana yapay gelen çözümler, yıllarca onlara para döküp yinede istediğim neticeyi alamiycaktim. Tek yol cesaretti ve Tevfik Hoca sagolsun temiz iş çıkarttı:)
SLM BENDE YÜZ GERME YAPTIRMAK İSTİYORUM TAVSİYENİZ VAR MI?Kiyafetsiz olan fotolarda var ayri albumde
slm bende 49 yaşındayım yüz gerdirme yapmak istiyuorum lipo yaptırdım üç ay önce şimdi yüzümü gerdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim çokBu forumda germe ameliyat i olmak isteyen cok kisi var ama hicbirisinde cesaret yok.sizler bizler cesaretlendirmisizdir umarim.makyaj bile yapmak istemiyordum simdi 20lik kizlar gibi duruyor makyajim
Tabiki isterseniz özelden resimlerinizi atin fikirlerimi paylasirim sizinle.inanin korkulacak birsey yokmus bende yaptirinca anladim.botoks ve dolgu daha da aci verici islemler burda aci sizi yok.ve sizi en asagi 10 yas genclestiriyor.bence endoyla olabilecek islemleri endoyla yaptirmak lazim.endoyla yapilamayacak bölgeleri tabi cilt fazlaligi varsa acik germe ile yaptirmakta fayda var ben endo oldum albumum var isterseniz görebilirsinizslm bende 49 yaşındayım yüz gerdirme yapmak istiyuorum lipo yaptırdım üç ay önce şimdi yüzümü gerdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim çok
Bence vucudunuz oldukca guzel 49 yaşında oldigunuza inanmadim genc kiz gibi adeta.yüzünüzde yorgun bi ifade varsa ve gozkapaklarinizda ve yanaklarinizda düşme varsa endo sihirli bi bulus herkese ve sana tavsiye ediyorum.hayatimda yaptigim en isabetli seylerden birislm bende 49 yaşındayım yüz gerdirme yapmak istiyuorum lipo yaptırdım üç ay önce şimdi yüzümü gerdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim çok
Sizi takibe aldim resimlerime bakabilirsinizslm bende 49 yaşındayım yüz gerdirme yapmak istiyuorum lipo yaptırdım üç ay önce şimdi yüzümü gerdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim çok
Çok tşk ederim bende size çekip göndericem resimlerimi bana büyük cesaret verdiniz ama ben klasik yüz germe düşünüyorum bugüne kadar büdünya şey yaptırdım hepsi geçici çözüm sorunu kökünden halletmek istiyorumTabiki isterseniz özelden resimlerinizi atin fikirlerimi paylasirim sizinle.inanin korkulacak birsey yokmus bende yaptirinca anladim.botoks ve dolgu daha da aci verici islemler burda aci sizi yok.ve sizi en asagi 10 yas genclestiriyor.bence endoyla olabilecek islemleri endoyla yaptirmak lazim.endoyla yapilamayacak bölgeleri tabi cilt fazlaligi varsa acik germe ile yaptirmakta fayda var ben endo oldum albumum var isterseniz görebilirsiniz
Resimleriniz çok çok güzel fakat siz benden daha gençsiniz sorması ayıp kaç yaşındasınızSizi takibe aldim resimlerime bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?