derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Bildiğim kadarıyla kulak arkası kesilere boyunda da germe işlemi uygulanacaksa başvuruluyor. Yani daha ileriki yaşlarda. Benim gıdı sarkıklığım yoktu o yüzden sadece kulak önü kesisi oldu.
boyun germe ile cene germe yapilirsa
ozaman her 2 yer icin kulak arkasi mi yoksa
cene icin gene kulak önü
boyun icinse kulak arkasımı

Merhaba.. Geçmiş olsun öncelikle ..
Anladığım kadarı ile burun aşşagısı kısma müdahale edilmiş size degilmi? Yani yüzün alt kısmı..
Nazobial bölgeden bende şikayetçiyim. İki kez dolgu yaptırdım ama eriyor tabi. Şu an böyle bir işlem için erkenmi yoksa yapılırmı doktorumla konuşmadım açıkcası..
Eski halinizle şu anki değişimi görmem mümkünmü benimde acaba?
Teşekkür ederim şimdiden

Öncelikle hoşgeldin ve cok geçmiş olsun.ben kendime deli cesareti var bende diyordum endo olduğum icin sendekine ne cesareti denir bilemedim.sonucunu cok merak ettim cnm .banada gönderirsen cok sevinirim.benim albumu gormek istersen takibe alabilirim bende seni:))

Yolluorum

Gercekten bravo kutluyorum sizi cesaretinizden dolayi.herkes endo olmaya bile korkuyor siz hemde yaslanmayi beklemeden yuz germe olmussunuz.ben gencken genc gorunmenin daha onemli oldugunu dusunuyorum.yaslaninca yuze yaslilik ifadesi yerlesiyor yuzunuz gergin olsa ne yazar.hatta dalga bile gecerler.genc yasta benim gibi dusunen kisilerin olmasi cok mutlu etti beni açıkçası.ne diyim takdir ettim sizi :)))

Bende katiliyorum sana hani eller yada baska bolgeler yasli ve yuz genc durmasi tuaf durur tabi bencede bu yaslarda yaptirmak gerek cizgiler derinlesmeden
Bende bu ameliyati olmak istemistim bir sene once ama genc oldugumu soylemisti doktor neden genc olunca yapmak istemiyorlar bu ameliyati anlamadim ki izler cok iyi iyilesiyor artik

Ben direkt çözüme temelden girme taraftariyim, dolgu botoks falan geçici ve bana yapay gelen çözümler, yıllarca onlara para döküp yinede istediğim neticeyi alamiycaktim. Tek yol cesaretti ve Tevfik Hoca sagolsun temiz iş çıkarttı:)

Bana da gençsin yapmayalim diyen doktor oldu, fakat güzellik anlayışımız uyuşmadığı için teşekkür edip çıktım. Ne istediğini anlayan insan bulmak zor. Ben bu işin merkezinde oturuorum istanbuldan kalkıp ankaraya gidiorum ameliyata kontrole ,niye çünkü frekans önemli.

Bu forumda germe ameliyat i olmak isteyen cok kisi var ama hicbirisinde cesaret yok.sizler bizler cesaretlendirmisizdir umarim.makyaj bile yapmak istemiyordum simdi 20lik kizlar gibi duruyor makyajim

Bu forumda germe ameliyat i olmak isteyen cok kisi var ama hicbirisinde cesaret yok.sizler bizler cesaretlendirmisizdir umarim.makyaj bile yapmak istemiyordum simdi 20lik kizlar gibi duruyor makyajim
slm bende 49 yaşındayım yüz gerdirme yapmak istiyuorum lipo yaptırdım üç ay önce şimdi yüzümü gerdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim çok

slm bende 49 yaşındayım yüz gerdirme yapmak istiyuorum lipo yaptırdım üç ay önce şimdi yüzümü gerdirmeyi düşünüyorum ama korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim çok
Tabiki isterseniz özelden resimlerinizi atin fikirlerimi paylasirim sizinle.inanin korkulacak birsey yokmus bende yaptirinca anladim.botoks ve dolgu daha da aci verici islemler burda aci sizi yok.ve sizi en asagi 10 yas genclestiriyor.bence endoyla olabilecek islemleri endoyla yaptirmak lazim.endoyla yapilamayacak bölgeleri tabi cilt fazlaligi varsa acik germe ile yaptirmakta fayda var ben endo oldum albumum var isterseniz görebilirsiniz

Bence vucudunuz oldukca guzel 49 yaşında oldigunuza inanmadim genc kiz gibi adeta.yüzünüzde yorgun bi ifade varsa ve gozkapaklarinizda ve yanaklarinizda düşme varsa endo sihirli bi bulus herkese ve sana tavsiye ediyorum.hayatimda yaptigim en isabetli seylerden biri

Çok tşk ederim bende size çekip göndericem resimlerimi bana büyük cesaret verdiniz ama ben klasik yüz germe düşünüyorum bugüne kadar büdünya şey yaptırdım hepsi geçici çözüm sorunu kökünden halletmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…