- 3 Mart 2013
- 149
- 27
- 98
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Sizi takibe aldim resimlerime bakabilirsiniz
canım resim ekledim bir bakarsan fikir berirsen sevinirimTabiki isterseniz özelden resimlerinizi atin fikirlerimi paylasirim sizinle.inanin korkulacak birsey yokmus bende yaptirinca anladim.botoks ve dolgu daha da aci verici islemler burda aci sizi yok.ve sizi en asagi 10 yas genclestiriyor.bence endoyla olabilecek islemleri endoyla yaptirmak lazim.endoyla yapilamayacak bölgeleri tabi cilt fazlaligi varsa acik germe ile yaptirmakta fayda var ben endo oldum albumum var isterseniz görebilirsiniz
Lindasayör foto var mı ?Bana da gençsin yapmayalim diyen doktor oldu, fakat güzellik anlayışımız uyuşmadığı için teşekkür edip çıktım. Ne istediğini anlayan insan bulmak zor. Ben bu işin merkezinde oturuorum istanbuldan kalkıp ankaraya gidiorum ameliyata kontrole ,niye çünkü frekans önemli.
Baktım cnm ewt yüzünde sarkma ve deri fazlaligi var .goz kapaklarinizin(alt ve üst) alinmasi ve tum yüz germe gerekir.ancak benim tavsiyem ust tarafinizi ve alninizi endoskopik olarak gerdirmeniz alt taraf ve boyun bölgesini acik germe ile gerdirmeniz.nedenine gelince goz yanlarinda ve alninizda kesi izi olmasini istemiyorsaniz endoskopik yontemle gerdirin bu kisimlari hic iz olmuyor.alt taraf ise kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak klasik yuz germe olacak.goz kapaklariniz alinip badem goz yapilio kaslariniz kaldırılıp alniniz gerilecek ve buraya kendi dokunuzdan kok hucre enjeksiyonu yapilacak.yine gereken bolgelerinize kok hucre enjeksiyonu yapilirsa muhtesem olursunuz diye düşünüyorumcanım resim ekledim bir bakarsan fikir berirsen sevinirim
Ah nasıl teşekkür etsem çok uardımcı oldunuz sağolunBaktım cnm ewt yüzünde sarkma ve deri fazlaligi var .goz kapaklarinizin(alt ve üst) alinmasi ve tum yüz germe gerekir.ancak benim tavsiyem ust tarafinizi ve alninizi endoskopik olarak gerdirmeniz alt taraf ve boyun bölgesini acik germe ile gerdirmeniz.nedenine gelince goz yanlarinda ve alninizda kesi izi olmasini istemiyorsaniz endoskopik yontemle gerdirin bu kisimlari hic iz olmuyor.alt taraf ise kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak klasik yuz germe olacak.goz kapaklariniz alinip badem goz yapilio kaslariniz kaldırılıp alniniz gerilecek ve buraya kendi dokunuzdan kok hucre enjeksiyonu yapilacak.yine gereken bolgelerinize kok hucre enjeksiyonu yapilirsa muhtesem olursunuz diye düşünüyorum
Dr bana kulak arkası ve alında saçın bittiği yerde olacak dedi ama şimdi çitlembik beni çok aydınlattı üst tarafı endoskopik yaptırabilirimasinaguzel siz klasik germe yaptiracagim dediniz ya simdi butun yuzu mu gerdirmek istiyorsunuz ? Yani butun yuz kenarinda kesi olan islemmi?
Anladim evet endoskopik yntem iyidir izsiz nede olsa Ama deri fazlaligi varsa eger ust bolgede iyi dusunmeniz gerek ben resimleriniz gormedigim icin yorum yapamam birde su var resimlerde o deri fazlali gozukmuyor olabilir anca siz yada doktor bilir dokununcaAh nasıl teşekkür etsem çok uardımcı oldunuz sağolun
Dr bana kulak arkası ve alında saçın bittiği yerde olacak dedi ama şimdi çitlembik beni çok aydınlattı üst tarafı endoskopik yaptırabilirim
Rica ederim baska merak ettiginiz nevarsa tecrubelerim ölçüsünde yardimci olmaya çalışırım.bende baslarda ne yaptıracagimi ne yaparsam guzellesecegimi tam olarak bilemiyordum onlarca drla görüştüm ve kafam da karismisti.vücudunuz cok diri ve guzel yüzünüzu de yaptirdinizmi mukemmel olursunuzAh nasıl teşekkür etsem çok uardımcı oldunuz sağolun
Dr bana kulak arkası ve alında saçın bittiği yerde olacak dedi ama şimdi çitlembik beni çok aydınlattı üst tarafı endoskopik yaptırabilirim
Ah nasıl teşekkür etsem çok uardımcı oldunuz sağolun
üyoasinaguzel siz klasik germe yaptiracagim dediniz ya simdi butun yuzu mu gerdirmek istiyorsunuz ? Yani butun yuz kenarinda kesi olan islemmi?
Sevgili ctlmbik sizin yüz germe ameliyatı maliyeti ne kadar oldu ve hangi dr yaptı acaba ben bugün ercan karacaoğluna göründüm 28 000 tl dedi diğer dr lar 10-13 000 civarı fiyat veriyor bu fiyat bana çok yüksek geldi sanırım ibrahim aşkar a yaptırıcam oda 10 000 tl civarı dediBaktım cnm ewt yüzünde sarkma ve deri fazlaligi var .goz kapaklarinizin(alt ve üst) alinmasi ve tum yüz germe gerekir.ancak benim tavsiyem ust tarafinizi ve alninizi endoskopik olarak gerdirmeniz alt taraf ve boyun bölgesini acik germe ile gerdirmeniz.nedenine gelince goz yanlarinda ve alninizda kesi izi olmasini istemiyorsaniz endoskopik yontemle gerdirin bu kisimlari hic iz olmuyor.alt taraf ise kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak klasik yuz germe olacak.goz kapaklariniz alinip badem goz yapilio kaslariniz kaldırılıp alniniz gerilecek ve buraya kendi dokunuzdan kok hucre enjeksiyonu yapilacak.yine gereken bolgelerinize kok hucre enjeksiyonu yapilirsa muhtesem olursunuz diye düşünüyorum
Bu kök hücre çok pahalı birşey değil mi 20 000 tl gibi?Baktım cnm ewt yüzünde sarkma ve deri fazlaligi var .goz kapaklarinizin(alt ve üst) alinmasi ve tum yüz germe gerekir.ancak benim tavsiyem ust tarafinizi ve alninizi endoskopik olarak gerdirmeniz alt taraf ve boyun bölgesini acik germe ile gerdirmeniz.nedenine gelince goz yanlarinda ve alninizda kesi izi olmasini istemiyorsaniz endoskopik yontemle gerdirin bu kisimlari hic iz olmuyor.alt taraf ise kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak klasik yuz germe olacak.goz kapaklariniz alinip badem goz yapilio kaslariniz kaldırılıp alniniz gerilecek ve buraya kendi dokunuzdan kok hucre enjeksiyonu yapilacak.yine gereken bolgelerinize kok hucre enjeksiyonu yapilirsa muhtesem olursunuz diye düşünüyorum
Canim 28 bin tüm yüz germe için mi.yani senin istediğin gibi üst kısım endoskopik alt kısım klasik germe olarak mı.cvp verirsen sevinirim canımSevgili ctlmbik sizin yüz germe ameliyatı maliyeti ne kadar oldu ve hangi dr yaptı acaba ben bugün ercan karacaoğluna göründüm 28 000 tl dedi diğer dr lar 10-13 000 civarı fiyat veriyor bu fiyat bana çok yüksek geldi sanırım ibrahim aşkar a yaptırıcam oda 10 000 tl civarı dedi
Evet üst taraf endoskopik alt taraf klasik ve boyun dahilCanim 28 bin tüm yüz germe için mi.yani senin istediğin gibi üst kısım endoskopik alt kısım klasik germe olarak mı.cvp verirsen sevinirim canım
Bu benim aldığım en uçuk fiyatCanim 28 bin tüm yüz germe için mi.yani senin istediğin gibi üst kısım endoskopik alt kısım klasik germe olarak mı.cvp verirsen sevinirim canım
Bu de onu arkadaşıma verdi 12000 tl üst bölge endoskopik germe ama bu dr un fiyatları bana çokk uçuk geldiBen yalnız üst kısım için endoskopik germe düşünüyorum ama.onun fiyatida yarısı kadardır heralde
Üst bölge için 12000tl dedi arkadaşımaBen yalnız üst kısım için endoskopik germe düşünüyorum ama.onun fiyatida yarısı kadardır heralde
Kombine ameliyat fiyatidir o bence.sadece endo olmayacaksinizki.hangi işlemler yapılacağını soylemistir dr.28 binin icinde hangi islemleri yapacak.10 bin tl diyen dr hangi islemleri yapacak ?Sevgili ctlmbik sizin yüz germe ameliyatı maliyeti ne kadar oldu ve hangi dr yaptı acaba ben bugün ercan karacaoğluna göründüm 28 000 tl dedi diğer dr lar 10-13 000 civarı fiyat veriyor bu fiyat bana çok yüksek geldi sanırım ibrahim aşkar a yaptırıcam oda 10 000 tl civarı dedi
28 000 tl diyende üst kısım endo alt yüz ve boyun klasik germe 10000tl diyende tüm yüz ve boyun klasik germe canımKombine ameliyat fiyatidir o bence.sadece endo olmayacaksinizki.hangi işlemler yapılacağını soylemistir dr.28 binin icinde hangi islemleri yapacak.10 bin tl diyen dr hangi islemleri yapacak ?
Kök hucreyi her germe yapan dr yapmiyor.sadece fiyat degil bu fiyatin icinde hangi islemler yapilacagi onemli.görüştügunuz drlara bu islemleri tek tek sorun.10 bin tl fiyat verenle 28 bin tl fiyat veren ayni islemlerimi yapiyor bunu merak ettimBu kök hücre çok pahalı birşey değil mi 20 000 tl gibi?
er ama 28000tl verende sadece ğst yüz endoskopik germeKök hucreyi her germe yapan dr yapmiyor.sadece fiyat degil bu fiyatin icinde hangi islemler yapilacagi onemli.görüştügunuz drlara bu islemleri tek tek sorun.10 bin tl fiyat verenle 28 bin tl fiyat veren ayni islemlerimi yapiyor bunu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?