derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Sizi takibe aldim resimlerime bakabilirsiniz
canım resim ekledim bir bakarsan fikir berirsen sevinirim

Lindasayör foto var mı ?

canım resim ekledim bir bakarsan fikir berirsen sevinirim
Baktım cnm ewt yüzünde sarkma ve deri fazlaligi var .goz kapaklarinizin(alt ve üst) alinmasi ve tum yüz germe gerekir.ancak benim tavsiyem ust tarafinizi ve alninizi endoskopik olarak gerdirmeniz alt taraf ve boyun bölgesini acik germe ile gerdirmeniz.nedenine gelince goz yanlarinda ve alninizda kesi izi olmasini istemiyorsaniz endoskopik yontemle gerdirin bu kisimlari hic iz olmuyor.alt taraf ise kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak klasik yuz germe olacak.goz kapaklariniz alinip badem goz yapilio kaslariniz kaldırılıp alniniz gerilecek ve buraya kendi dokunuzdan kok hucre enjeksiyonu yapilacak.yine gereken bolgelerinize kok hucre enjeksiyonu yapilirsa muhtesem olursunuz diye düşünüyorum

Ah nasıl teşekkür etsem çok uardımcı oldunuz sağolun
asinaguzel siz klasik germe yaptiracagim dediniz ya simdi butun yuzu mu gerdirmek istiyorsunuz ? Yani butun yuz kenarinda kesi olan islemmi?
Dr bana kulak arkası ve alında saçın bittiği yerde olacak dedi ama şimdi çitlembik beni çok aydınlattı üst tarafı endoskopik yaptırabilirim

Anladim evet endoskopik yntem iyidir izsiz nede olsa Ama deri fazlaligi varsa eger ust bolgede iyi dusunmeniz gerek ben resimleriniz gormedigim icin yorum yapamam birde su var resimlerde o deri fazlali gozukmuyor olabilir anca siz yada doktor bilir dokununca

Rica ederim baska merak ettiginiz nevarsa tecrubelerim ölçüsünde yardimci olmaya çalışırım.bende baslarda ne yaptıracagimi ne yaparsam guzellesecegimi tam olarak bilemiyordum onlarca drla görüştüm ve kafam da karismisti.vücudunuz cok diri ve guzel yüzünüzu de yaptirdinizmi mukemmel olursunuz

Sevgili ctlmbik sizin yüz germe ameliyatı maliyeti ne kadar oldu ve hangi dr yaptı acaba ben bugün ercan karacaoğluna göründüm 28 000 tl dedi diğer dr lar 10-13 000 civarı fiyat veriyor bu fiyat bana çok yüksek geldi sanırım ibrahim aşkar a yaptırıcam oda 10 000 tl civarı dedi

Bu kök hücre çok pahalı birşey değil mi 20 000 tl gibi?

Canim 28 bin tüm yüz germe için mi.yani senin istediğin gibi üst kısım endoskopik alt kısım klasik germe olarak mı.cvp verirsen sevinirim canım

Ben yalnız üst kısım için endoskopik germe düşünüyorum ama.onun fiyatida yarısı kadardır heralde

Kombine ameliyat fiyatidir o bence.sadece endo olmayacaksinizki.hangi işlemler yapılacağını soylemistir dr.28 binin icinde hangi islemleri yapacak.10 bin tl diyen dr hangi islemleri yapacak ?

Kombine ameliyat fiyatidir o bence.sadece endo olmayacaksinizki.hangi işlemler yapılacağını soylemistir dr.28 binin icinde hangi islemleri yapacak.10 bin tl diyen dr hangi islemleri yapacak ?
28 000 tl diyende üst kısım endo alt yüz ve boyun klasik germe 10000tl diyende tüm yüz ve boyun klasik germe canım

Bu kök hücre çok pahalı birşey değil mi 20 000 tl gibi?
Kök hucreyi her germe yapan dr yapmiyor.sadece fiyat degil bu fiyatin icinde hangi islemler yapilacagi onemli.görüştügunuz drlara bu islemleri tek tek sorun.10 bin tl fiyat verenle 28 bin tl fiyat veren ayni islemlerimi yapiyor bunu merak ettim

Aynı işlwml
er ama 28000tl verende sadece ğst yüz endoskopik germe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…