derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

28 000 tl diyende üst kısım endo alt yüz ve boyun klasik germe 10000tl diyende tüm yüz ve boyun klasik germe canım
10bin tl diyen dr ust tarafı endoskopik yapmiyor yani.endo izsiz ve drlar icin oldukca zor bir islem oldugu icin fiyati 15 bin civarında ama bunun icinde alin germe ve ust alt gozkapagi ve badem goz ve kok hücre enjeksiyonunuda yapiyor.tum yuzunuzu sadece klasik yuz germe yaptirirsaniz bu sakak bolgenizde ve alin bolgenizde kesi izleri oluşturuyor.birde alt ust gozkapagi badem goz ameliyati ve kok hucre enjeksiyonu yapmiyordur bu dr sanirim.bunlar mutlaka yapilmasi gereken işlemler yoksa istediginiz sonucu alamazsiniz.10bin tl diyen dra bunlari yapip yapmadigini ve kesi izlerinin nerelerde olacagini mutlaka sorun.ozellikle alin germe yapip yapmayacagini yapiyorsa bunun izinin Nerede olacagini acik acik sorun

Evet canım 10000tl diyen dr benim lipo ameliyatımı yapan dr şimdi ben onla daha ayrıntılı ve bilinçli bi şekilde endodkopik germe olayını sorucam bakalım me diyecek Üst göz kapağı ameliyatımı oldum zaten ben bu giyatın içinde sadece yüz germe var isi ama dediğim gibi tekrar görüşüceö

Sana katiliyorum canım bende bir kaç doktorda bilgi ve fiyat almistim evet uygun fiyat veren oldu ama bu işlemde sadece yanağa etki olacağını söylediler yani kas göz kök hücre ayrıyeten fiyat verdiler.

Dr unuza şunları sorun:
1)alt gozkapagim alinacakmi
2)alnim gerilecekmi
3)alnima kok hücreden dolgu yapilacakmi 4)kaşlarim kaldirilacakmi
5)kasim ile goz kapagim arasina kök hücre enjeksiyonu yapilacakmi
6)dudak cevreme kök hucre enjeksiyonu yapilacakmi
7)badem göz yapilacakmi(badem göz hafif bi cekiklik veriyor gozlerin guzelligi ortaya cikiyor)
8)Goz altına kok hucre enjeksiyonu yapilacakmi
9)burnunuzdaki girinti ve cikintilara kök hücre enjeksiyonu yapilacakmi
10)alnim gerilecekse kesi izi nerde olacak 11)goz cevrem civari girildiğinde kesi izi nerde olacak
12)yaptigi germe ameliyatlatlarinin oncesi sonrasi resimleri ve kesi ve dikis izlerinin resimlerini mutlaka gormek isteyin

Sana katiliyorum canım bende bir kaç doktorda bilgi ve fiyat almistim evet uygun fiyat veren oldu ama bu işlemde sadece yanağa etki olacağını söylediler yani kas göz kök hücre ayrıyeten fiyat verdiler.
Yüzünüz ve gozlerinizin rengi cok guzel sirf ucuz fiyat veriyor diye yüzünüzü bukonuda yeterli tecrubesi olmayan bir dra emanet etmeyin.lipoda memede vucutta tecrubesi olan her dr un yüzdede tecrubesi olacagini düşünmeyin.mutlaka yuzgerme yaptigi hastaların sadece oncesi sonrasi degil ameliyattan sonra iyilesinceye kadarki periyotlarini gormek isteyin.hatta bu hastalardan birkaciyla telefonda görüşmek isteyin.bazi dr lar bu tur ameliyatlari cok nadir yaptigindan yeterli tecrübeye sahip olamayabiliyorlar. hatta bazi dr lar tecrubelerini arttirmak icin düşük fiyatlar vererek sizi cekmeye calisabiliyorlar.kafanizi karistirmak istemiyorum ama ah vah demeden once bilinçli olmanizi cekinmeden herseyi dr unuza ustune basa basa sormanizi tavsiye ediyorum.siz bunlari sorduktan sonra yeterli tecrubesi olmayan dr sizin bilincli bir hasta olduğunuzu anlayarak sizi ameliyat etmeden önce iki defa dusunecektir.

Benimde daha önce görüştüğüm bir cerrah bu ameliyatı kendisinin yapmadığını,yüzle alakalı daha çok ameliyat yapan bir dr.un bu ameliyatın yapması gerektiğini söylemişti..

Bencede yüz amaliyatini çok araştırıp öyle karar vermek lazım sırf ucuz yapıyor diye hemen yaptırmamak yüz çok önemli bir bölge.ctllmbk senin amaliyat termininede az kaldı senin söylediğin gibi bende şimdi aynanın karşısına geçip alt tarafı kontrol edip duruyorum yakında o tarafada sıra gelecek herhalde)

Cansuceren valla biri bizi tutsun
Geçen ewdekilere diyorum belki seneye bişeyler daha çıkartırım..daha bitmedimi hani bu sondu diyolar
@ctllmbk bende merakla senin sonucunu bekleyenlerdenim..inşallah herşey gönlüne göre olur..

Bende bu amaliyat artık son diyordum şimdi iyileşmeye başlıyorum aynanın karşısında alt kısma bakıp duruyorum ama eşime daha söyleyemedim biraz zaman gecesinde söylerim.bana artık bu son diyordu ama benim için son olmayacak seneye insallah:))

tekrar çok teşekkür ederim sizin fikirleriniz doğrultusunda bir liste oluşturup bu şekilde beklentilerimi belirteceğim dr a
:)

cansucum selam sen ne ameliyatı oldun foto var ise görebilirmiyim vede dr ismi önerebilir misin

Bulaştımı bu estetik işine arkası gelmiyor gerci ben 3 senede bir oluyorum

Bugün 10. Günüm Tevfik Hocaya derin plan yüz germe ve burun ameliyatı olalı, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu artık son bir kaç gündür. Sonuçtan da çok memnunum. 10 günde dikişler inanılmaz bir hızla iyileşti ayrıca.Açıkçası yıllarca dolgulara botokslara para yatırmadan 33 yaşımda Tevfik Hocayi bulup sorunu kökünden çözdüğüm için de kendimi takdir ediyorum. Tevfik Hocaya minnettarım. Dileyene özelden foto atarım.

bana da atabilir misin ? ya da beni izlersen albümünü görebilirim.

fotograflara inanamadım. yüzünde ne bir morarma ne bir iz ve şişlik belirgin. sihirli bir degnek degmiş gibi. bu güne kadar endoskopik yüz germeyi araştırdığım için açık yüz germe hakkında pek bilgim yok. fotografları görünce cesaret geldi.

Endoskopik yöntemle klasik yüz germenin etki alanları farklı, sizin ihtiyacınızın hangisi olduğuna doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz bence. Çünkü herhangi biri ya da kendiniz sizin şuna ihtiyacınız var demesini doğru bulmuyorum , kişinin anatomik yapısı cilt tipi ya da daha başka etmenler ihtiyaç durumunu değiştiriyor. Biz Tevfik Hocayla beraber karar verdik. Çok da iyi oldu :)

Slm cok sevindim bu kadar kisa surede iyilesmene.ben de istiyorum resimlerini ozellikle dikiş izlerini gosteren resimlerini atarsan cok memnun olurum

Masallah kisa surede iyilesmissin mutlu olmana cok sevindim darisi bize
Sizce tevfik hica resimlerle degerlendirme yapabilirmi ben endo ve klasik alt yuz germe dusunuyorum ama belkide alt yuz germe icin erkendir
Bende gormek isterim yeni resimlerinizi

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. bir de istanbuldan ankaraya gitmek zorlar mı
hastanede kaç gün kalıyoruz

Resimlerle genel birşeyler söyler tabi ama şu gün gel yapalım demez mutlak Cilt tipini falan görmek ister bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…