derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Cok güzel olmussun .cok hizli bir iyileşme genc olduğun icindir

benim kaşlarım çok düşük bir de yanaklı bir yapım var.

üst bölge için endoskopi düşünüyorum ancak tevfik hoca endoskopi yöntemini kullanıyor mu?

benim kaşlarım çok düşük bir de yanaklı bir yapım var.

üst bölge için endoskopi düşünüyorum ancak tevfik hoca endoskopi yöntemini kullanıyor mu?
Sen endo yaptır senin yüzüne lazım sen kaş kaldirt sen sadece yüz gerdir demeyi uygun bulmuyorum dediğim gibi en doğrusunu hoca bilir. Fakat şu ameliyatın yanında endo tevfik hoca için çocuk oyuncağı. Ama ben sizin yerinizde olsaydinm klasik yüz germe yaptiracaksam kesiyi saç dibinden biraz daha yukarı alarak kaş kaldırma da yapiyor hoca hepsi birden çıkıyor aradan, o şekilde olan operasyonunu da gördüm o da hiç belli olmuyor çok da güzel sonuç, Onu düşünürdüm.Hocaya onu sorardım o şekilde olur mu diye. Çünkü mesela endoskopi izsiz diye çok övülüyor ama ben şahsen beğenmiyorum. Hiç bir zaman düşünmedim bana dolgu botoks gibi yapay geliyor hele ki geniş alınlılar yaptırırsa alnı daha da genişliyor. Tabi bunlar benim şahsi fikrim. Belki de sizin alnınız dar size çok iyi olacak. En doğrusunu hoca bilir :)

Resimlerle genel birşeyler söyler tabi ama şu gün gel yapalım demez mutlak Cilt tipini falan görmek ister bence.
Bencede cilt tipini gormesi en dogrusu ..
resimlerine baktim simdi nazar deymesin cok iyi olmus izlerin simdiden guzel benimki belki bu kadar guzel olmaz sigara kullandigim icin kesin etki yapar ama ameliyat oncesi sonrasi azaltirim elbet burnunuz da cok dogal guzel olmus
Bu arada tevfik hocanin numarasini ve mail adresini bana yazarmisiniz lutfen

ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. bir de istanbuldan ankaraya gitmek zorlar mı
hastanede kaç gün kalıyoruz
Ben taaa fransadan geldim kac kere sadece dikis olayi sikinti en az 8 gun kalmak gerek ankarada yada gel git yapmak gerek zor olmazsa size
Bana biraz zor olur onun icin en basidi dikislerimi fransada aldirrim

Selam canım çok geçmiş olsun resimlerini bende görebilirmiyim?

Hocanin instg indan ulasabilirsiniz. Ben ilk ordan ulasmistim tevfik sözen. Telini de kendisine sormadan vermeyi uygun bulmuyorum. Sıkıntı yok derse yazarım özelden. Anlayış gösterirsiniz umarım.

Hocanin instg indan ulasabilirsiniz. Ben ilk ordan ulasmistim tevfik sözen. Telini de kendisine sormadan vermeyi uygun bulmuyorum. Sıkıntı yok derse yazarım özelden. Anlayış gösterirsiniz umarım.
Peki ben instagramdan yazarim kendisi verir numarasini tabiki anlarim

Siz zaten orta yüz germe olmadiniz mi? Bir daha mı olacaksınız? Anlayamadım:)
Evet ben 2 ay önce orta yüz oldum seni
Siz zaten orta yüz germe olmadiniz mi? Bir daha mı olacaksınız? Anlayamadım:)
Evet ben 2 ay önce orta yüz germe oldum ama siz derin plan yüz germe oldunuz sanırım ben alt yüz germede düşünüyorum dikiş izlerini merak ettim:))

Evet ben 2 ay önce orta yüz oldum seni

Evet ben 2 ay önce orta yüz germe oldum ama siz derin plan yüz germe oldunuz sanırım ben alt yüz germede düşünüyorum dikiş izlerini merak ettim:))
Endo orta yüz germe olarak gecse de ben üst yuz germe diye düşünüyorum. çünkü endoskopik yuz germe burnun ust kismindan yukarisini geriyor ve genclestiriyor.burun kenar cizgilerine pek etki etmiyor bu kisimlara mutlaka kendi dokunuzdan kök hücre enjeksiyonu ile dolgu takviyesi gerekiyor.orta yuz germe olsaydi ust dudaga kadar bir kısmı germesi gerekirdi diye düşünüyorum.o sebeple ben endo olmuş biri olarak kendimi ust yuz gerdirmis olarak goruyorum ve belirtiyorum.endo olmus kisilerin ilerleyen yıllarda mutlaka acik orta yüz germe ve alt yuz germe yaptırması gerekiyor.endoskopik olduğu yani izsiz oldugu icin ust yuz germeyi bu yöntemle yapmayi uygun goruyoruz.çünkü acik yuz germede ust yuz bolgesinin kesileri şakak ve alinda olacagi icin bu kesiler cok gorunen bir bolgede oldugu icin bizleri urkutuyor açıkçası.ondan bu kisimlarimizi endo yoluyla gerdirmeyi uygun gordum veya gorduk.sayet orta yuz ve alt yuz bolgesi de endo yoluyla gerilebilseydi şahsen ben izsiz olacagi icin endo yolunu tercih ederdim kesinlikle

Ben de o yüzden anlayamadım, endoskopik yaptırmış sanırım hanimefendi fakat orta yüz germe deyince benim yaptirdıgim aklıma geliyor:) ayrıca siz tevfik hocanim yaptığı kaş kaldırma operasyonu dikişlerini gördünüz mü bir bakın isterseniz onlara çünkü dikişler saçın içerisinde hiç iz yok.

Görmedim ben siz temin edip gönderirseniz cok sevinirim gerçekten

Benimde burun kenar çizgilere pek etki yapmadi şimdi o taraf ve alt yüz beni rahatsız ediyor üst güzel gergin ama alt malesefcanım senin amaliyat termininede çok az kaldı heyecan baslamistir..

Görmedim ben siz temin edip gönderirseniz cok sevinirim gerçekten
Şöyle ki o fotoğraflar başka bir hastadan bana gelmişti o yüzden izinsiz yollamam uygun değil sanırım. Fakat benim dikişlerimi gördünüz ya , görünen kısım o kadar gerisini zaten ben de görmedim çünkü saçın içinde birşey görünmüyor. Ben kaş kaldırma yaptırmak istemediğim için sormadım ama hocada mutlaka ki daha çok örnek vardır. Ama siz zaten endo yaptirmistiniz tekrar ihtiyaç var diye mi düşünüyorsunuz?

Germe yaptırmak isteyen arkadaslar benden yorum istiyorlar bazen onlara alternatif olarak tavsiyelerde bulunabilirim yada ilerleyen yillarda 2. germe yaptiracagim zaman tercih edebilirim izler sacli deride kaliyorsa tabii

Canim cok teşekkür ederim resimler için gerçekten çok ama çok güzel olmuş ve bu kadar çabuk iyileşme yüzünde ne morluk var nede şişlik çok beğendim dikiş izlerin tam olarak nerde ve sadece alt yüz germemi oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…