- 22 Mart 2017
- 204
- 704
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Ben gidip geliyorum kolay değil ,değiyor mu? Kesinlikle.ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. bir de istanbuldan ankaraya gitmek zorlar mı
hastanede kaç gün kalıyoruz
Cok güzel olmussun .cok hizli bir iyileşme genc olduğun icindirBugün 10. Günüm Tevfik Hocaya derin plan yüz germe ve burun ameliyatı olalı, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu artık son bir kaç gündür. Sonuçtan da çok memnunum. 10 günde dikişler inanılmaz bir hızla iyileşti ayrıca.Açıkçası yıllarca dolgulara botokslara para yatırmadan 33 yaşımda Tevfik Hocayi bulup sorunu kökünden çözdüğüm için de kendimi takdir ediyorum. Tevfik Hocaya minnettarım. Dileyene özelden foto atarım.
Endoskopik yöntemle klasik yüz germenin etki alanları farklı, sizin ihtiyacınızın hangisi olduğuna doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz bence. Çünkü herhangi biri ya da kendiniz sizin şuna ihtiyacınız var demesini doğru bulmuyorum , kişinin anatomik yapısı cilt tipi ya da daha başka etmenler ihtiyaç durumunu değiştiriyor. Biz Tevfik Hocayla beraber karar verdik. Çok da iyi oldu :)
Mutlaka ki etkisi vardır sigara da içmiyorum.Cok güzel olmussun .cok hizli bir iyileşme genc olduğun icindir
Sen endo yaptır senin yüzüne lazım sen kaş kaldirt sen sadece yüz gerdir demeyi uygun bulmuyorum dediğim gibi en doğrusunu hoca bilir. Fakat şu ameliyatın yanında endo tevfik hoca için çocuk oyuncağı. Ama ben sizin yerinizde olsaydinm klasik yüz germe yaptiracaksam kesiyi saç dibinden biraz daha yukarı alarak kaş kaldırma da yapiyor hoca hepsi birden çıkıyor aradan, o şekilde olan operasyonunu da gördüm o da hiç belli olmuyor çok da güzel sonuç, Onu düşünürdüm.Hocaya onu sorardım o şekilde olur mu diye. Çünkü mesela endoskopi izsiz diye çok övülüyor ama ben şahsen beğenmiyorum. Hiç bir zaman düşünmedim bana dolgu botoks gibi yapay geliyor hele ki geniş alınlılar yaptırırsa alnı daha da genişliyor. Tabi bunlar benim şahsi fikrim. Belki de sizin alnınız dar size çok iyi olacak. En doğrusunu hoca bilir :)benim kaşlarım çok düşük bir de yanaklı bir yapım var.
üst bölge için endoskopi düşünüyorum ancak tevfik hoca endoskopi yöntemini kullanıyor mu?
Bencede cilt tipini gormesi en dogrusu ..Resimlerle genel birşeyler söyler tabi ama şu gün gel yapalım demez mutlak Cilt tipini falan görmek ister bence.
Ben taaa fransadan geldim kac kere sadece dikis olayi sikinti en az 8 gun kalmak gerek ankarada yada gel git yapmak gerek zor olmazsa sizeben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. bir de istanbuldan ankaraya gitmek zorlar mı
hastanede kaç gün kalıyoruz
Selam ben orta yüz germe ve burun amaliyati oldum doktorum Ercan bey seni izlemeye aldım ama sadece karın amaliyatim var.cansucum selam sen ne ameliyatı oldun foto var ise görebilirmiyim vede dr ismi önerebilir misin
Selam canım çok geçmiş olsun resimlerini bende görebilirmiyim?Bugün 10. Günüm Tevfik Hocaya derin plan yüz germe ve burun ameliyatı olalı, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu artık son bir kaç gündür. Sonuçtan da çok memnunum. 10 günde dikişler inanılmaz bir hızla iyileşti ayrıca.Açıkçası yıllarca dolgulara botokslara para yatırmadan 33 yaşımda Tevfik Hocayi bulup sorunu kökünden çözdüğüm için de kendimi takdir ediyorum. Tevfik Hocaya minnettarım. Dileyene özelden foto atarım.
Siz zaten orta yüz germe olmadiniz mi? Bir daha mı olacaksınız? Anlayamadım:)Selam canım çok geçmiş olsun resimlerini bende görebilirmiyim?
Hocanin instg indan ulasabilirsiniz. Ben ilk ordan ulasmistim tevfik sözen. Telini de kendisine sormadan vermeyi uygun bulmuyorum. Sıkıntı yok derse yazarım özelden. Anlayış gösterirsiniz umarım.Bencede cilt tipini gormesi en dogrusu ..
resimlerine baktim simdi nazar deymesin cok iyi olmus izlerin simdiden guzel benimki belki bu kadar guzel olmaz sigara kullandigim icin kesin etki yapar ama ameliyat oncesi sonrasi azaltirim elbet burnunuz da cok dogal guzel olmus
Bu arada tevfik hocanin numarasini ve mail adresini bana yazarmisiniz lutfen
Peki ben instagramdan yazarim kendisi verir numarasiniHocanin instg indan ulasabilirsiniz. Ben ilk ordan ulasmistim tevfik sözen. Telini de kendisine sormadan vermeyi uygun bulmuyorum. Sıkıntı yok derse yazarım özelden. Anlayış gösterirsiniz umarım.
Evet ben 2 ay önce orta yüz oldum seniSiz zaten orta yüz germe olmadiniz mi? Bir daha mı olacaksınız? Anlayamadım:)
Evet ben 2 ay önce orta yüz germe oldum ama siz derin plan yüz germe oldunuz sanırım ben alt yüz germede düşünüyorum dikiş izlerini merak ettim:))Siz zaten orta yüz germe olmadiniz mi? Bir daha mı olacaksınız? Anlayamadım:)
Endo orta yüz germe olarak gecse de ben üst yuz germe diye düşünüyorum. çünkü endoskopik yuz germe burnun ust kismindan yukarisini geriyor ve genclestiriyor.burun kenar cizgilerine pek etki etmiyor bu kisimlara mutlaka kendi dokunuzdan kök hücre enjeksiyonu ile dolgu takviyesi gerekiyor.orta yuz germe olsaydi ust dudaga kadar bir kısmı germesi gerekirdi diye düşünüyorum.o sebeple ben endo olmuş biri olarak kendimi ust yuz gerdirmis olarak goruyorum ve belirtiyorum.endo olmus kisilerin ilerleyen yıllarda mutlaka acik orta yüz germe ve alt yuz germe yaptırması gerekiyor.endoskopik olduğu yani izsiz oldugu icin ust yuz germeyi bu yöntemle yapmayi uygun goruyoruz.çünkü acik yuz germede ust yuz bolgesinin kesileri şakak ve alinda olacagi icin bu kesiler cok gorunen bir bolgede oldugu icin bizleri urkutuyor açıkçası.ondan bu kisimlarimizi endo yoluyla gerdirmeyi uygun gordum veya gorduk.sayet orta yuz ve alt yuz bolgesi de endo yoluyla gerilebilseydi şahsen ben izsiz olacagi icin endo yolunu tercih ederdim kesinlikleEvet ben 2 ay önce orta yüz oldum seni
Evet ben 2 ay önce orta yüz germe oldum ama siz derin plan yüz germe oldunuz sanırım ben alt yüz germede düşünüyorum dikiş izlerini merak ettim:))
Ben de o yüzden anlayamadım, endoskopik yaptırmış sanırım hanimefendi fakat orta yüz germe deyince benim yaptirdıgim aklıma geliyor:) ayrıca siz tevfik hocanim yaptığı kaş kaldırma operasyonu dikişlerini gördünüz mü bir bakın isterseniz onlara çünkü dikişler saçın içerisinde hiç iz yok.Endo orta yüz germe olarak gecse de ben üst yuz germe diye düşünüyorum. çünkü endoskopik yuz germe burnun ust kismindan yukarisini geriyor ve genclestiriyor.burun kenar cizgilerine pek etki etmiyor bu kisimlara mutlaka kendi dokunuzdan kök hücre enjeksiyonu ile dolgu takviyesi gerekiyor.orta yuz germe olsaydi ust dudaga kadar bir kısmı germesi gerekirdi diye düşünüyorum.o sebeple ben endo olmuş biri olarak kendimi ust yuz gerdirmis olarak goruyorum ve belirtiyorum.endo olmus kisilerin ilerleyen yıllarda mutlaka acik orta yüz germe ve alt yuz germe yaptırması gerekiyor.endoskopik olduğu yani izsiz oldugu icin ust yuz germeyi bu yöntemle yapmayi uygun goruyoruz.çünkü acik yuz germede ust yuz bolgesinin kesileri şakak ve alinda olacagi icin bu kesiler cok gorunen bir bolgede oldugu icin bizleri urkutuyor açıkçası.ondan bu kisimlarimizi endo yoluyla gerdirmeyi uygun gordum veya gorduk.sayet orta yuz ve alt yuz bolgesi de endo yoluyla gerilebilseydi şahsen ben izsiz olacagi icin endo yolunu tercih ederdim kesinlikle
Görmedim ben siz temin edip gönderirseniz cok sevinirim gerçektenBen de o yüzden anlayamadım, endoskopik yaptırmış sanırım hanimefendi fakat orta yüz germe deyince benim yaptirdıgim aklıma geliyor:) ayrıca siz tevfik hocanim yaptığı kaş kaldırma operasyonu dikişlerini gördünüz mü bir bakın isterseniz onlara çünkü dikişler saçın içerisinde hiç iz yok.
Benimde burun kenar çizgilere pek etki yapmadi şimdi o taraf ve alt yüz beni rahatsız ediyor üst güzel gergin ama alt malesefEndo orta yüz germe olarak gecse de ben üst yuz germe diye düşünüyorum. çünkü endoskopik yuz germe burnun ust kismindan yukarisini geriyor ve genclestiriyor.burun kenar cizgilerine pek etki etmiyor bu kisimlara mutlaka kendi dokunuzdan kök hücre enjeksiyonu ile dolgu takviyesi gerekiyor.orta yuz germe olsaydi ust dudaga kadar bir kısmı germesi gerekirdi diye düşünüyorum.o sebeple ben endo olmuş biri olarak kendimi ust yuz gerdirmis olarak goruyorum ve belirtiyorum.endo olmus kisilerin ilerleyen yıllarda mutlaka acik orta yüz germe ve alt yuz germe yaptırması gerekiyor.endoskopik olduğu yani izsiz oldugu icin ust yuz germeyi bu yöntemle yapmayi uygun goruyoruz.çünkü acik yuz germede ust yuz bolgesinin kesileri şakak ve alinda olacagi icin bu kesiler cok gorunen bir bolgede oldugu icin bizleri urkutuyor açıkçası.ondan bu kisimlarimizi endo yoluyla gerdirmeyi uygun gordum veya gorduk.sayet orta yuz ve alt yuz bolgesi de endo yoluyla gerilebilseydi şahsen ben izsiz olacagi icin endo yolunu tercih ederdim kesinlikle
Şöyle ki o fotoğraflar başka bir hastadan bana gelmişti o yüzden izinsiz yollamam uygun değil sanırım. Fakat benim dikişlerimi gördünüz ya , görünen kısım o kadar gerisini zaten ben de görmedim çünkü saçın içinde birşey görünmüyor. Ben kaş kaldırma yaptırmak istemediğim için sormadım ama hocada mutlaka ki daha çok örnek vardır. Ama siz zaten endo yaptirmistiniz tekrar ihtiyaç var diye mi düşünüyorsunuz?Görmedim ben siz temin edip gönderirseniz cok sevinirim gerçekten
Germe yaptırmak isteyen arkadaslar benden yorum istiyorlar bazen onlara alternatif olarak tavsiyelerde bulunabilirim yada ilerleyen yillarda 2. germe yaptiracagim zaman tercih edebilirim izler sacli deride kaliyorsa tabiiŞöyle ki o fotoğraflar başka bir hastadan bana gelmişti o yüzden izinsiz yollamam uygun değil sanırım. Fakat benim dikişlerimi gördünüz ya , görünen kısım o kadar gerisini zaten ben de görmedim çünkü saçın içinde birşey görünmüyor. Ben kaş kaldırma yaptırmak istemediğim için sormadım ama hocada mutlaka ki daha çok örnek vardır. Ama siz zaten endo yaptirmistiniz tekrar ihtiyaç var diye mi düşünüyorsunuz?
Canim cok teşekkür ederim resimler için gerçekten çok ama çok güzel olmuş ve bu kadar çabuk iyileşme yüzünde ne morluk var nede şişlik çok beğendim dikiş izlerin tam olarak nerde ve sadece alt yüz germemi oldunuz?Ben de o yüzden anlayamadım, endoskopik yaptırmış sanırım hanimefendi fakat orta yüz germe deyince benim yaptirdıgim aklıma geliyor:) ayrıca siz tevfik hocanim yaptığı kaş kaldırma operasyonu dikişlerini gördünüz mü bir bakın isterseniz onlara çünkü dikişler saçın içerisinde hiç iz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?