derin plan yüz germemi Endoskopi mi!!!

Dikişleri de atayim sana. Dikiş izleri kulak önünde ama saçların altında kaliyor , tevfik bey izlerin gitmesi 1 yıl falan diyor ama bence 1 aya hiç bir şey kalmayacak. Bu işe giren dikiş izini çok takmamali bence. Ben sonuçtan o kadar mutluyum ki dikişler aklıma bile gelmiyor. Hem gördünüz saçım toplu olduğu halde hiç belli olmuyor 10. Günde bile.

tevfik hocanın soyadı ne acaba?

lütfen bana yardımcı olur musunuz fotolarınızı bende görebilirmiyim neredeyse yüz germeyi erteliycem dolgu falan yaptırayım diyorum dikiş izlerinden korkuyorum sizinkisi klasik germem mi yoksa endoskopik mi?

teyfik bey istanbulda mı?

kızlar ne olur yardım edin tam karar aşamasındayım endo mu klasik yüz germem mi yoksa bir yıl kadar erteleyip dolgularla falan idare etmek mi?

kızlar ne olur yardım edin tam karar aşamasındayım endo mu klasik yüz germem mi yoksa bir yıl kadar erteleyip dolgularla falan idare etmek mi?
Endo ve klasik germe üzerine çok konuşuldu burda eski sayfalarda bulabilirsiniz. Endo yanak bölgesi ve burun kenarından aşağıya inen çizgilere işe yaramıyor. Klasik yüz germe ile çok şey mümkün. Dolgu botoks onların kulvari çok farklı. Yüzünüz gergindir fakat bi yerde gereksiz bi boşluk vardır ki benim alnimda olduğu gibi fazla düz duruyordu dolgu yapıldı oraya çok az, yuvarlak güzel bir alın oldu. Botoks kırışıklıklar için zaten o apayri. Ama dolguyla yüz gerebiliceginizi düşünmek kolaya kaçmak, doktor icin de öyle oraya basıyor dolguyu aliyor parayı sonuç 6 ay sonra yine aynı, ayrıca kötü şişik bir görüntü.

Linda selam
Nasıl oldun yüzünde bir degisiklik varmı iymisin ..
Resim atarmısın varsa
..Ben dikisler ini merak ediyorum..öptüm sevgiler. ^_ ^

Evet 10 günlük daha çok yeni olduğu halde dikişler iyi görüküyor evet bu amaliyati yaptırmak isteyen dikişleri fazla kafaya takmamali.

Peki bu smas lift nedir biliyor musunuz?Endoyla açık olanla farkı nedir?

Peki bu smas lift nedir biliyor musunuz?Endoyla açık olanla farkı nedir?
Siz bunu sordugunuza göre biliyorsunuz sanirim.ya benim bilip bilmedigimi ogrenmek için yada bilmeyenleri aydinlatmam için benden aciklama bekliyorsunuz.sebebi ne olursa olsun ben açıklayım soyleki smas lift acik germe ile yapilan ve deri altindaki smas kaslarinin yukari bolgelere asilmasiyla yapilan bir germe işlemi olup benim de tercih ettigim bir germe şeklidir.endo ise sadece yüzün ust bolgelerindeki sarkmalara fayda eden ve sacli deriden 1-2 cm kesilerden girilerek yapilan deri altindaki sarkan dokulari eski yerine taşıyan izsiz bir germe seklidir.bu islemi yaptirirken yipranmis alt gozkagi da alınır .alin da gerilirse kaslar eski yerine gelir ust gozkapagi da alınırsa en asagi 10 yaş bir genclesme saglanir

Yani kisaca endo halk dilinde kapalı ameliyat smas lift açık ameliyattir.endo ile sadece ust bolge sarkmalari duzeltilir smas lift ile yuzun tum bolgesindeki sarkmalar giderilir.smas lift kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak olur endo ise başin sag ve sol boynuz kısımlarından ve alindan sacli derilerden girilerek yapilir iz hicbirsekilde olmaz.tamamen duzelme kisiden kisiye farklılık gosterebilecegi gibi normal şartlarda 1.5 ay içerisinde olur.kimse germe ameliyati oldugunuzu anlamaz

Sorma Sebebim şu;bilmiyorum araştırıyorum ancak sizin cevabınızla da hala tam anlayamadım.Endo yanaklara etki etmiyor mu?Ediyorsa bu yöntemde kaslara müdahale olmuyor mu gibi sorular hala

Sorma Sebebim şu;bilmiyorum araştırıyorum ancak sizin cevabınızla da hala tam anlayamadım.Endo yanaklara etki etmiyor mu?Ediyorsa bu yöntemde kaslara müdahale olmuyor mu gibi sorular hala
Endo elmacik kemiklerindeki yanak bolgesine tabiki etki ediyor.yani sadece ust deriyi geren bir iskem degil gozun altindan girilerek smas doku yukari çekiliyor.ama sinirli bolgeler endo ile gerilebiliyor

Peki bu smas lift alin ve goz cevresine etki yapiyormu? Sadece kulak onu ve arkasi kesilerle oluyosa..

Siz smas lift esittir klasik yuz germe mi diyorsunuz?Yok oyle olmamali sadece.Smas lift,Macs lift,endoskopik bunlar yontemler ama farklari var da tam olarak nedir anlamaya calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…