- 22 Mart 2017
- 204
- 704
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
-
Dikişleri de atayim sana. Dikiş izleri kulak önünde ama saçların altında kaliyor , tevfik bey izlerin gitmesi 1 yıl falan diyor ama bence 1 aya hiç bir şey kalmayacak. Bu işe giren dikiş izini çok takmamali bence. Ben sonuçtan o kadar mutluyum ki dikişler aklıma bile gelmiyor. Hem gördünüz saçım toplu olduğu halde hiç belli olmuyor 10. Günde bile.Canim cok teşekkür ederim resimler için gerçekten çok ama çok güzel olmuş ve bu kadar çabuk iyileşme yüzünde ne morluk var nede şişlik çok beğendim dikiş izlerin tam olarak nerde ve sadece alt yüz germemi oldunuz?
tevfik hocanın soyadı ne acaba?Sen endo yaptır senin yüzüne lazım sen kaş kaldirt sen sadece yüz gerdir demeyi uygun bulmuyorum dediğim gibi en doğrusunu hoca bilir. Fakat şu ameliyatın yanında endo tevfik hoca için çocuk oyuncağı. Ama ben sizin yerinizde olsaydinm klasik yüz germe yaptiracaksam kesiyi saç dibinden biraz daha yukarı alarak kaş kaldırma da yapiyor hoca hepsi birden çıkıyor aradan, o şekilde olan operasyonunu da gördüm o da hiç belli olmuyor çok da güzel sonuç, Onu düşünürdüm.Hocaya onu sorardım o şekilde olur mu diye. Çünkü mesela endoskopi izsiz diye çok övülüyor ama ben şahsen beğenmiyorum. Hiç bir zaman düşünmedim bana dolgu botoks gibi yapay geliyor hele ki geniş alınlılar yaptırırsa alnı daha da genişliyor. Tabi bunlar benim şahsi fikrim. Belki de sizin alnınız dar size çok iyi olacak. En doğrusunu hoca bilir :)
karın germe ameliyatın çok başarılı görünüyor ercan karacaoğlu mu dr un yüz germede?Selam ben orta yüz germe ve burun amaliyati oldum doktorum Ercan bey seni izlemeye aldım ama sadece karın amaliyatim var.
lütfen bana yardımcı olur musunuz fotolarınızı bende görebilirmiyim neredeyse yüz germeyi erteliycem dolgu falan yaptırayım diyorum dikiş izlerinden korkuyorum sizinkisi klasik germem mi yoksa endoskopik mi?Dikişleri de atayim sana. Dikiş izleri kulak önünde ama saçların altında kaliyor , tevfik bey izlerin gitmesi 1 yıl falan diyor ama bence 1 aya hiç bir şey kalmayacak. Bu işe giren dikiş izini çok takmamali bence. Ben sonuçtan o kadar mutluyum ki dikişler aklıma bile gelmiyor. Hem gördünüz saçım toplu olduğu halde hiç belli olmuyor 10. Günde bile.
teyfik bey istanbulda mı?Dikişleri de atayim sana. Dikiş izleri kulak önünde ama saçların altında kaliyor , tevfik bey izlerin gitmesi 1 yıl falan diyor ama bence 1 aya hiç bir şey kalmayacak. Bu işe giren dikiş izini çok takmamali bence. Ben sonuçtan o kadar mutluyum ki dikişler aklıma bile gelmiyor. Hem gördünüz saçım toplu olduğu halde hiç belli olmuyor 10. Günde bile.
Tevfik Sözen ankara hacettepede.teyfik bey istanbulda mı?
Endo ve klasik germe üzerine çok konuşuldu burda eski sayfalarda bulabilirsiniz. Endo yanak bölgesi ve burun kenarından aşağıya inen çizgilere işe yaramıyor. Klasik yüz germe ile çok şey mümkün. Dolgu botoks onların kulvari çok farklı. Yüzünüz gergindir fakat bi yerde gereksiz bi boşluk vardır ki benim alnimda olduğu gibi fazla düz duruyordu dolgu yapıldı oraya çok az, yuvarlak güzel bir alın oldu. Botoks kırışıklıklar için zaten o apayri. Ama dolguyla yüz gerebiliceginizi düşünmek kolaya kaçmak, doktor icin de öyle oraya basıyor dolguyu aliyor parayı sonuç 6 ay sonra yine aynı, ayrıca kötü şişik bir görüntü.kızlar ne olur yardım edin tam karar aşamasındayım endo mu klasik yüz germem mi yoksa bir yıl kadar erteleyip dolgularla falan idare etmek mi?
bu dr kulak burun cerrahı diye biliyorum yüz germed eyapıyor mu?Tevfik Sözen ankara hacettepede.
Evet estetik operasyonlar yapıyor tevfik sözen in kendi sitesinden kişisel bilgilerine bakıp eğitim detaylarini öğrenebilirsiniz. Amerikaya bu eğitime kabul edilen sayılı doktorlardan.bu dr kulak burun cerrahı diye biliyorum yüz germed eyapıyor mu?
Linda selamBugün 10. Günüm Tevfik Hocaya derin plan yüz germe ve burun ameliyatı olalı, gün içerisinde unutuyorum ameliyat olduğumu artık son bir kaç gündür. Sonuçtan da çok memnunum. 10 günde dikişler inanılmaz bir hızla iyileşti ayrıca.Açıkçası yıllarca dolgulara botokslara para yatırmadan 33 yaşımda Tevfik Hocayi bulup sorunu kökünden çözdüğüm için de kendimi takdir ediyorum. Tevfik Hocaya minnettarım. Dileyene özelden foto atarım.
Evet 10 günlük daha çok yeni olduğu halde dikişler iyi görüküyor evet bu amaliyati yaptırmak isteyen dikişleri fazla kafaya takmamali.Dikişleri de atayim sana. Dikiş izleri kulak önünde ama saçların altında kaliyor , tevfik bey izlerin gitmesi 1 yıl falan diyor ama bence 1 aya hiç bir şey kalmayacak. Bu işe giren dikiş izini çok takmamali bence. Ben sonuçtan o kadar mutluyum ki dikişler aklıma bile gelmiyor. Hem gördünüz saçım toplu olduğu halde hiç belli olmuyor 10. Günde bile.
Peki bu smas lift nedir biliyor musunuz?Endoyla açık olanla farkı nedir?Tabiki isterseniz özelden resimlerinizi atin fikirlerimi paylasirim sizinle.inanin korkulacak birsey yokmus bende yaptirinca anladim.botoks ve dolgu daha da aci verici islemler burda aci sizi yok.ve sizi en asagi 10 yas genclestiriyor.bence endoyla olabilecek islemleri endoyla yaptirmak lazim.endoyla yapilamayacak bölgeleri tabi cilt fazlaligi varsa acik germe ile yaptirmakta fayda var ben endo oldum albumum var isterseniz görebilirsiniz
Siz bunu sordugunuza göre biliyorsunuz sanirim.ya benim bilip bilmedigimi ogrenmek için yada bilmeyenleri aydinlatmam için benden aciklama bekliyorsunuz.sebebi ne olursa olsun ben açıklayım soyleki smas lift acik germe ile yapilan ve deri altindaki smas kaslarinin yukari bolgelere asilmasiyla yapilan bir germe işlemi olup benim de tercih ettigim bir germe şeklidir.endo ise sadece yüzün ust bolgelerindeki sarkmalara fayda eden ve sacli deriden 1-2 cm kesilerden girilerek yapilan deri altindaki sarkan dokulari eski yerine taşıyan izsiz bir germe seklidir.bu islemi yaptirirken yipranmis alt gozkagi da alınır .alin da gerilirse kaslar eski yerine gelir ust gozkapagi da alınırsa en asagi 10 yaş bir genclesme saglanirPeki bu smas lift nedir biliyor musunuz?Endoyla açık olanla farkı nedir?
Sorma Sebebim şu;bilmiyorum araştırıyorum ancak sizin cevabınızla da hala tam anlayamadım.Endo yanaklara etki etmiyor mu?Ediyorsa bu yöntemde kaslara müdahale olmuyor mu gibi sorular halaSiz bunu sordugunuza göre biliyorsunuz sanirim.ya benim bilip bilmedigimi ogrenmek için yada bilmeyenleri aydinlatmam için benden aciklama bekliyorsunuz.sebebi ne olursa olsun ben açıklayım soyleki smas lift acik germe ile yapilan ve deri altindaki smas kaslarinin yukari bolgelere asilmasiyla yapilan bir germe işlemi olup benim de tercih ettigim bir germe şeklidir.endo ise sadece yüzün ust bolgelerindeki sarkmalara fayda eden ve sacli deriden 1-2 cm kesilerden girilerek yapilan deri altindaki sarkan dokulari eski yerine taşıyan izsiz bir germe seklidir.bu islemi yaptirirken yipranmis alt gozkagi da alınır .alin da gerilirse kaslar eski yerine gelir ust gozkapagi da alınırsa en asagi 10 yaş bir genclesme saglanir
Endo elmacik kemiklerindeki yanak bolgesine tabiki etki ediyor.yani sadece ust deriyi geren bir iskem degil gozun altindan girilerek smas doku yukari çekiliyor.ama sinirli bolgeler endo ile gerilebiliyorSorma Sebebim şu;bilmiyorum araştırıyorum ancak sizin cevabınızla da hala tam anlayamadım.Endo yanaklara etki etmiyor mu?Ediyorsa bu yöntemde kaslara müdahale olmuyor mu gibi sorular hala
Siz smas lift esittir klasik yuz germe mi diyorsunuz?Yok oyle olmamali sadece.Smas lift,Macs lift,endoskopik bunlar yontemler ama farklari var da tam olarak nedir anlamaya calisiyorumYani kisaca endo halk dilinde kapalı ameliyat smas lift açık ameliyattir.endo ile sadece ust bolge sarkmalari duzeltilir smas lift ile yuzun tum bolgesindeki sarkmalar giderilir.smas lift kulak onu ve arkasindan kesi yapilarak olur endo ise başin sag ve sol boynuz kısımlarından ve alindan sacli derilerden girilerek yapilir iz hicbirsekilde olmaz.tamamen duzelme kisiden kisiye farklılık gosterebilecegi gibi normal şartlarda 1.5 ay içerisinde olur.kimse germe ameliyati oldugunuzu anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?